Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas vervangen in erker:

Glas vervangen in erker

Het gaat om een bestaande erker van 2.92 meter breed. Daarvan moeten de ramen vervangen worden naar dubbelglas. De zijramen (kunststof ral 9001) moeten open kunnen. Het is ongeveer 1.40 hoog.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas vervangen in erker uit heel Nederland:

Huis energieneutraler maken

Hi, mijn vriendin en ik wonen in een tussenwoning, met 1 verdieping en plat dak, dubbel glas, gebouwd in jaren 60, en willen ons huis energie neutraler maken. Daarbij denken we aan een het installeren van een combinatie van: 1. Zonnepanelen 2. Zonneboiler 3. HR ketel 4. Vloerverwarming onderverdieping (vloer boven kruipruimte, houten balken) 5. Vloerisolatie. 6. Hierbij moet de meterkast ws ook vervangen worden gezien deze op leeftijd is. We vinden het belangrijk dit als 1 klus aan te pakken zodat alles goed afgestemd en ingeregeld is. Ik ben benieuwd, Hgr Teus

Bovenlichten vervangen door dubbel glas met ventilatieroosters

Ik wil graag twee bovenlichten vervangen door dubbel glas met ventilatieroosters in verband met vochtproblemen.

Kozijnen en glas voorgevel vervangen

Wij willenonze 3 voorramen in onze woning uit 1850 vervangen en laten voorzien van dubbelglas. Zie maps voor foto

Oude haard door nieuwe vervangen

Ik wilde hierbij informeren hoeveel jullie denken dat het kost om onze bestaand houtkachel te vervangen door een nieuwe. De bestaand kachel rookt namelijk teveel en heeft bijna geen glas waardoor we het vuur niet goed kunnen zien. Specificaties: Breedte van de huidige rookafvoer: 11,5 diameter, 36 cm omtrek Gewenste nieuwe type nieuwe model kachel: -gotland-houtkachel-metaal-antraciet-90x41-8-cm/p/B515256 We horen graag hoeveel u denkt dat dit aan manuren zou kosten en welke extra materialen we hiervoor dienen aan te schaffen.

Platen op overkapping vervangen

Ik heb een aluminium overkapping. Er liggen 6 melkwitte platen op. Zou ik deze kunnen vervangen door glas of doorkijkplaten? Wat kost dat? De plaat is 1.05 meter breed en 3.20 meter lang.

Kozijnen en glas vervangen

We hebben een huis gekocht. We willen alle aluminium kozijnen en enkel glas vervangen op begane grond en 1e verdieping. Aan de achterzijde van de woonkamer zit nu een schuifpui, deze willen we vervangen voor openslaande deuren. Kozijnen van hout en HR glas.

Kozijn vervangen op de 1e verdieping

Op de 1e verdieping: vervangen van kozijn ongeveer 154 x 154 cm met dubbel glas. Gedeelte van het raam moet open gaan. Inclusief voorwerk en materialen voor de vakman.

Houten gevelbekleding monteren

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering)Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Een aantal kozijnen moet vervangen worden. Dit doe ik liever met onderhoudvriendelijk hout dan met kunststofkozijnen. Er moet HR++ of triple glas in. Ik ben op zoek naar een mooie, milieuvriendelijke en onderhoudsvriendelijke renovatie van de kozijnen en rabat delen.

Draadglas in de voordeur vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten plaatsen van dubbelglas in mijn voordeur. Nu zit er enkelglas in en dit moet ondoorzichtig HR++ draadglas worden. De deur heeft twee glazen panelen (58*93 centimeter en 58*59 centimeter). Ik wil het glas door de glaszetter laten leveren.

Opdekdeuren vervangen door stompe deuren

Ik wil graag vier bestaande, volledig houten, opdek deuren om laten bouwen tot stompe deuren. Daarnaast wil ik graag vier aluminium kozijnen laten vervangen voor houten met bovenlichten zonder glas, maar met een houten paneel. Ik zal via de mail de afmetingen sturen.

Partners

Partners van Casius