Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Rijswijk of directe omgeving.

1003 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: kiepraam en oude thermopane ruiten vervangen door triple glas, renoveren dak serre, kattenluik in dubbelglas, hR++ glas plaatsen in nieuwe erker, kattenluik in dubbel glas laten plaatsen, glas vervangen, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, vervangen hr++ glasplaat in tuindeur door identieke plaat met kattenluik, nieuwe thermopane ruit met opening voor kattenluik, kattenluik in zijlicht HR+++ glas, kattenluik in dubbelglas, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, kattenluik met chip in dubbelglas leveren en plaatsen, kattenluik in glas plaatsen, ventilatierooster plaatsen in bestaand kunststof draai/kiepraam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Rijswijk:

Raam(kozijn) tijdens de verhuizing verwijderen

Wij hebben een kast gekocht die niet via de normale weg naar binnen kan. Mijn vraag is wat de kosten zijn om ons raam tijdelijk te verwijderen om de kast naar binnen te tillen. Het gaat om een raam van 163x178 cm, het is dubbel glas in een kunststof kozijn op de begane grond (aan de voorkant, er is een voortuin).

Glas vervangen in erker

Het gaat om een bestaande erker van 2.92 meter breed. Daarvan moeten de ramen vervangen worden naar dubbelglas. De zijramen (kunststof ral 9001) moeten open kunnen. Het is ongeveer 1.40 hoog.

Ventilatierooster plaatsen

Ik wil een ventilatierooster laten plaatsen in twee bestaande dubbelglas ramen. De ramen zijn ieder ongeveer 50 x 50 centimeter groot.

Kozijn tijdens de verhuizing verwijderen

Mijn bank past niet door de voordeur, daarom moet het raam uit het kozijn geklikt worden. Het zijn kunststof kozijnen en na de verhuizing moet het raam weer in het kozijn geplaatst worden

Dubbelglas plaatsen in galerijflat

Ik woon in een galerijflat, waar ik nog enkel glas heb. Ik wil dit laten vervangen door HR isolatieglas. Het betreft 9 ruiten aan de galerijzijde, die eenvoudig te bereiken zijn. Ik heb de volgende globale maten opgemeten: 2 x 1.08 m x 1.00 m, 2 x 0.24 m x 1.00 m, 2 x 0.16 m x 0.61 m, 2 x 0.89 m x 0.60 m en 1 x 0.27 m x 0.93 m. Het gaat om glas dat direct in de kozijnen is geplaatst en ook in enkele ramen. Er zullen aanpassingen nodig zijn en andere glaslatten. Ik ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden.

HR++ glas zetten in jaren '30 woning

Ik wil graag dubbelglas laten zetten op de begane grond en 1ste verdieping van de woning. Het gaat om het plaatsen van 19 stuks HR++ isolatieglasruiten in bestaande houten kozijnen, totaal 14 m2 . Graag het herstellen van de kozijnen meenemen in de offerte.

Glastafels met krassen in de glasbladen

3 kleine glasbladen met krasjes

Gelaagd dubbelglas plaatsen

Het huidige openslaande raamkozijn moet vervangen worden door gelaagd dubbelglas. Afmeting van het raam is 80 cm bij 160 cm. Ook een ventilatierooster in de offerte meeberekenen inclusief montage.

Dubbelglas in de serre vervangen

Twee dubbelglas ruiten van mijn serre zijn lek en moeten worden vervangen. De maten per raam zijn ongeveer 202 x 108 cm, met de sponning mee genomen. Normaal zal de serre helemaal uit elkaar gehaald moeten worden om het raam te kunnen vervangen, graag wil ik weten of het mogelijk is om dit op een andere manier te doen. De sponning is van kunststof. Vanaf maandag de 23 tot vrijdag de 27e ben ik op vakantie, dus dan niet te bereiken. Graag word ik geïnformeerd over de mogelijkheden.

Dubbelglas zetten

Voor een tweetal ramen zou ik graag dubbel glas laten leveren en laten plaatsen. De afmetingen zijn 103 bij 50 cm en 103 bij 27 cm.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van een kattenluik in een glazen keukendeur. Mocht dit niet mogelijk zijn of extreem duur dan is een nieuwe deur met paneel ook een optie. Het speciale kattenluik is al in ons bezit.

Glazen eettafel inkorten

Ik zou graag mijn glazen eettafel ingekort willen hebben van 140mm x 140mm naar 140mm x 120mm. Het glas is 20mm dik met een facet geslepen randje aan de zijkant tafelblad. Wie kan dit voor een redelijke prijs secuur en precies uitvoeren?

Glaslatten vervangen

Vervangen van de onderste glaslatten. Het gaat om 4 stuks: - keukendeur, circa 57,5 cm; - keukenraam, circa 50 cm; - slaapkamerraam, circa 140 cm; - slaapkamerdeur, circa 61,5 cm. Het gaat om de buitenkozijnen aan de achtergevel. Daar staat altijd de zon op.

Dubbelglas (bij o.a.glas- in- loodramen

Ik heb een hoekhuis uit jaren 30 met enkelglas met bovenramen glas-in-lood. Ik wil graag dubbelglas maar met behoud van de orginele glas-in-loodramen maar wel zo dat alle ramen zijn geisoleerd. Het gaat om ongeveer 9 ramen, 1 is onderdeel van een erker, dus die is vrij groot. Het gaat om het leveren en plaatsen van dubbel glas. Het liefst uitvoering in augustus.

Cementsluier verwijderen van glas

Ik woon in een appartement in Rijswijk (ZH) op de derde etage. Aan de voor en de achterzijde van mijn appartement heb ik 2 grote ramen (dubbel glas). Totale glas oppervlakte is ca. 10m2. Op mijn ramen heb ik verticale strepen zitten, welke er niet meer af te wassen zijn. Ik heb het vermoeden dat het om cement sluier gaat. Dit wil ik laten verwijderen.

Raam eruit voor grote bankstel

Vanwege een grote bankstel moet het raam eruit om de bankstel binnen te krijgen. Het gaat hier om een dik raam van 1,78 bij 2,15 meter. Op de 3e etage van een flat met smal balkon. Wil graag weten wat zoiets kost.

Portiekraam opnieuw inzetten

Een portiekraam "lekt "bij een bepaalde windrichting met regen. Naar meerdermalen te zijn overgeschilderd denk ik dat opnieuw inzetten ( stopverf vernieuwen ) een betere optie is ? Vrij groot raam, het is twee verdiepingen hoog.

het plaatsen van dubbele beglazing op de ...

het plaatsen van dubbele beglazing op de derde verdieping. Gebruik van balkon is mogelijk. Het gaat om 3 deuren 5 kleine boven raampjes en 2 middelgrote ramen.

Het plaatsen van dubbel glas in stalen ...

Het plaatsen van dubbel glas in stalen kozijnen op de 1e etage. Het gaat om in totaal 10 stalen kozijnen met globaal de volgende afmetingen: 4 ramen van 61x134 met rooster; 4 ramen van 64x134 zonder rooster; 2 ramen van 69x134 zonder rooster. Als optie zou ik graag willen weten wat de kosten zijn om de kozijnen aan de buitenkant te laten schilderen.

Jaren 30 woning Met goed in de verf ...

Jaren 30 woning Met goed in de verf zittende houten kozijnen. Het enkele glas laten vervangen door dubbel glas. Waarschijnlijk moet er met opbouw latjes gewerkt gaan worden. Kunststof kozijnen is geen optie.

Ik zou graag een offerte ontvangen voor ...

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de enkele beglazing met dubbel (eventueel deels geluidwerend) glas.

Bij 4 Velux ramen zul isolatie glas ...

Bij 4 Velux ramen zul isolatie glas vervangen worden. De maten zijn: Twee keer GGL 7 en twee keer GGL 1. Dus, vier ramen.

huis is voorzien van oud enkel glas. ...

huis is voorzien van oud enkel glas. MOet vervangen worden door dubbelglas. inclusief alle kleine raampjes (erker) tel ik 20 raamdelen

Restauratie van bestaand glas-in-lood in ...

Restauratie van bestaand glas-in-lood in jaren 30 huis, 4 ontbrekende glazen in openslaande deur en aantal beschadigde galzen in deur en tussenwand. Beschadigd glas-in-lood in tussendeur woonkamer dat ws in zijn geheel door ander glas-in-lood vervangen moet worden, liefst tweedehands jaren 30 glas.

Ik wil aan de achterkant van de woning ...

Ik wil aan de achterkant van de woning ook kunstof kozijnen met dubbele beglazing. Het gaat om een balkondeur, klein raam erboven en een raam ernaast. Exacte maten weet ik niet. Wat zal ongeveer de prijs zijn?