Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor mat glas of gezandstraald glas in de voordeur laten plaatsen:

Mat glas of gezandstraald glas in de voordeur laten plaatsen

Ik wil matglas laten plaatsen in de huidige voordeur. We hebben nu glas erin, maar deze willen we vervangen. Afvoeren doen we zelf van het glas. Het gaat om een oppervlakte van 95 cm bij 64 cm, verdeeld over 9 kleine ruitjes.
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mat glas of gezandstraald glas in de voordeur laten plaatsen uit heel Nederland:

Inloopdouchewand plaatsen

Ik zal graag een inloopdouche willen plaatsen in mijn badkamer. de afmetingen van de douche zijn 120x200 cm. Saqu Industrial Black Douchewand met Nano Glas 120x200 cm Mat Zwart

De voor- en garagedeur vervangen

Ik wil graag de voordeur vervangen + nieuwe garage deur plaatsen (materiaal graag van hout). De huidige voordeur is uitgevoerd met een bovenlicht, deze willen wij laten vervallen. Ook willen wij een garage deur, met aan 2 zijden geopend formaat inclusief kozijnen hoogte 1995 mm, breedte 2630 mm formaat zonder kozijnen hoogte 1940 x 2520 mm Voorlak:: wit (RAL-9010) Isolatieglas:: mat isolatieglas (veiligheid) Slot: driepuntsluiting Brievensleuf: nee Tochtvaldorpel:: ja Draairichting:: links binnen (L1) Montage glas: ja Voordeurbeslag:: rvs square Hoogte x breedte: 2485 x 920

Schuifdeur plaatsen

Het gaat om het afsluiten van een slaapvertrek. Het moet een schuifdeur worden met rails aan het plafond. Hoogte +/- 250cm. Breedte 160cm. De deur moet voor een substantieel deel uit mat glas bestaan. Het liefst is de rails 580cm lang en kan de deur over de hele lengte van links naar rechts geschoven worden. Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond), schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? MDF paneeldeuren Om hoeveel deuren gaat het? 1

Trap schilderen

Bestaande houten open trap met draai in woonkamer naar eerste verdieping. Schilderen in mat zwart. Tredes dichtmaken met glas

Binnendeuren en kozijnen vervangen

We willen graag op de benedenverdieping 3 deuren en kozijnen aanpassen. 2 met (mat) glas en en paneeltjes en een gesloten deur (toilet). Hoogte kozijn is 2.60 meter, deuren de standaard hoogte. De kozijnen en deuren graag afvoeren. Het zijn stompe deuren. De kozijnen zijn nu van hout en dat zou ik weer willen.

2 Ramen in een voordeur vervangen

Ik heb een witte kunststof voordeur met daarin twee ramen. Ik ben op zoek naar een specialist die dat kan vervangen. Afmeting ongeveer Boven: 123,5 x 72,5 cm en Onder: 57 x 72,5 cm Op dit moment zitten daar dubbele beglazing in met aan de binnenkant helder glas en de buitenkant figuurglas. Beide ramen zou ik graag willen vervangen voor dubbele beglazing met mat glas.

Mat glas in een binnendeur vervangen

Wij willen graag mat glas laten plaatsen in onze binnendeur naar de gang toe. Dit betreft een houten kozijn uit 4 glasdelen van ieder 77cm x 51,8cm . Zie de foto als bijlage.

Dubbel glas in voordeur vervangen

Ik wil het glas in mijn voordeur laten vervangen. Bovenruit deur 69 x 95 cm; onderruit deur 69 x 48 en zijruit 202 x 35 dubbelglas mat vervangen.

Glas vervangen in voordeur

Ik wil graag het glas in de voordeur vervangen. Zit nu geel boucle achtig glas in en wil liever wit mat of groenig getint glas erin. Als t kan ook graag triple vanwege t geluiddempende effect ( woon aan drukke doorgaande weg). Weet niet of dit kan ,wat de keuzes & bijbehorende kosten zijn .

Raam in de voordeur vervangen

In mijn voordeur zit nu een glas in lood ruit. Deze wil ik vervangen voor dubbel mat glas. Ik ontvang graag een prijsopgave. Lengte 80 cm, breedte 17 cm en halve cirkel bovenaan.

Partners

Partners van Casius