Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor mat glas of gezandstraald glas in de voordeur laten plaatsen:

Mat glas of gezandstraald glas in de voordeur laten plaatsen

Ik wil matglas laten plaatsen in de huidige voordeur. We hebben nu glas erin, maar deze willen we vervangen. Afvoeren doen we zelf van het glas. Het gaat om een oppervlakte van 95 cm bij 64 cm, verdeeld over 9 kleine ruitjes.
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mat glas of gezandstraald glas in de voordeur laten plaatsen uit heel Nederland:

Binnendeuren en kozijnen vervangen

We willen graag op de benedenverdieping 3 deuren en kozijnen aanpassen. 2 met (mat) glas en en paneeltjes en een gesloten deur (toilet). Hoogte kozijn is 2.60 meter, deuren de standaard hoogte. De kozijnen en deuren graag afvoeren. Het zijn stompe deuren. De kozijnen zijn nu van hout en dat zou ik weer willen.

2 Ramen in een voordeur vervangen

Ik heb een witte kunststof voordeur met daarin twee ramen. Ik ben op zoek naar een specialist die dat kan vervangen. Afmeting ongeveer Boven: 123,5 x 72,5 cm en Onder: 57 x 72,5 cm Op dit moment zitten daar dubbele beglazing in met aan de binnenkant helder glas en de buitenkant figuurglas. Beide ramen zou ik graag willen vervangen voor dubbele beglazing met mat glas.

Mat glas in een binnendeur vervangen

Wij willen graag mat glas laten plaatsen in onze binnendeur naar de gang toe. Dit betreft een houten kozijn uit 4 glasdelen van ieder 77cm x 51,8cm . Zie de foto als bijlage.

Dubbel glas in voordeur vervangen

Ik wil het glas in mijn voordeur laten vervangen. Bovenruit deur 69 x 95 cm; onderruit deur 69 x 48 en zijruit 202 x 35 dubbelglas mat vervangen.

Glas vervangen in voordeur

Ik wil graag het glas in de voordeur vervangen. Zit nu geel boucle achtig glas in en wil liever wit mat of groenig getint glas erin. Als t kan ook graag triple vanwege t geluiddempende effect ( woon aan drukke doorgaande weg). Weet niet of dit kan ,wat de keuzes & bijbehorende kosten zijn .

Raam in de voordeur vervangen

In mijn voordeur zit nu een glas in lood ruit. Deze wil ik vervangen voor dubbel mat glas. Ik ontvang graag een prijsopgave. Lengte 80 cm, breedte 17 cm en halve cirkel bovenaan.

Open trap dicht maken met deur of schuifwand

Ik zou graag de trapgat die aan de woonkamer zit willen dicht maken met een schuifdeur met mat glas erin. Zie foto. Hoogte 258cm breedte 100cm

Drie heipalen slaan

Wij willen graag drie heipalen laten slaan. Doel: fundament voor een terrasoverkapping van Tuinmaximaal.nl Dit model lijkt erop, maar ons model heeft zwaarder glas: https://www.tuinmaximaal.nl/terrasoverkapping/moderne-terrasoverkapping-in-mat-antraciet-van-8-06-x-3-5-meter-met-opaal-polycarbonaat. Wij wonen op veengrond. De tuin is daarom gevoelig voor verzakking. Om een terrasoverkapping te kunnen aanbouwen, moeten er daarom eerst (drie) fundamenten worden geheid. De overkapping, die aan de muur van het huis wordt bevestigd, moet precies op die drie fundamenten aansluiten. Graag een offerte hiervoor. Het gaat om veengrond.

Voordeur plus zijraam plaatsen

Nieuwe voordeur met nieuw kozijn plus zijraam met brievenbussleuf. Mat glas HR++ 3punts sluiting. Zelfde verdeling. Grondverf + meerprijs lak. Inclusief inmeten, montage. Graag prijs voor houten of kunststof versie van deur en kozijn. Afvoeren optioneel.

Serre achterzijde woning realiseren

Wij willen een serre van ongeveer 5 meter breed en 2,5 meter diep aan de huiskamer. In principe van aluminium of hout. Geen idee of er fundering nodig is. Ik vermoed van wel. We hebben zandgrond en ik heb bij anderen in de buurt korte heipalen gezien. De serre komt aan de linker kant op de foto tot onder het balkon. We willen mat glas als dat mogelijk is als plafond en aan de zijkanten gewoon glas. Elektra is niet nodig. We zouden graag een afspraak maken vanaf 15 januari.

Partners

Partners van Casius