Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Ridderkerk of directe omgeving.

386 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen., raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen, raam eruit en erin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Ridderkerk:

Mat glas of gezandstraald glas in de voordeur laten plaatsen

Ik wil matglas laten plaatsen in de huidige voordeur. We hebben nu glas erin, maar deze willen we vervangen. Afvoeren doen we zelf van het glas. Het gaat om een oppervlakte van 95 cm bij 64 cm, verdeeld over 9 kleine ruitjes.

Glasplaat van salontafel vervangen

Ik wil graag een nieuwe glasplaat laten leveren en monteren op mijn salontafel, omdat de oude plaat kapot is gegaan. De glasplaat ligt los op het onderstel. Het is een plaat van gehard glas, aan 1 zijde gesatineerd, met recht geslepen zijkanten, zonder facet. De maat is 1200 x 550. Ik wil voor zowel een dikte van 8 mm als 10 mm een offerte ontvangen.

Rookglas spiegel op kastdeur vernieuwen

Namens mijn zoon wil ik een prijsindicatie aanvragen voor het vervangen van een kapotte rookglas spiegel op een schuifdeur van zijn linnenkast. De maat is ongeveer 255 cm hoog en 90 cm breed.

Lek glas vervangen

Ik heb 2 ramen die lek zijn. Dus vervangen van het dubbel glas is nodig, Ik neem aan dat de maten door u genomen worden? Het gaat om 1 op de begane grond en 1 op de 1e etage erker). Hoe lang duurt het om te komen meten, wat kost dat? En hoe lang is het dan wachten op het zetten? Werkt u het dan ook af? De maten zijn ongeveer: * grote raam erker op de 1e etage: 1,76 meter breed x 1,02 meter hoog * vast raam schuifpui op begane grond: 0,88 meter breed x 2,09 meter hoog. Wat wij nodig hebben: * deze week vrijblijvend opmeten en uiterlijk zaterdag deze week een duidelijke offerte * binnen 1-2 weken plaatsen * goedkoop dubbel glas, wij brengen dit aan voor de nieuwe eigenaren van ons huis * netjes afwerken door de zetter

Dubbelglas vervangen

Het dubbelglas in de voorkamer op 1e etage moet worden vervangen. Maten in het kozijn vanaf de binnenzijde zijn 1964 millimeter breed en 1503 millimeter hoog. De spouw is moeilijk te schatten ik vermoed 7 millimeter. De ruiten zijn uit 1966. Voortuin is betegeld en 2 meter diep dit in verband met een steiger of hoog werker. In verband met verkoop van dit huis wil ik het raam zo spoedig mogelijk laten vervangen.

Balkonbeglazing aanbrengen

Het betreft het aanbrengen van een schuifwand op 1 zijde van een balkon. De hoogte zal ongeveer 1.25 meter zijn en de breedte 2.25 meter.

Dubbelglas in de woning plaatsen

Ik wil dubbelglas laten plaatsen in de woonkamer en de keuken. Woonkamerraam 230x165; Buitendeur 120x60; Klapraam boven deur 70x15; Keukenraam 130x115; Openslaand raam 90x45; Klapraam 45x13.

Dubbelglas met argonvulling en coating plaatsen

Isolatieglas HR + met argon gasvulling en coating plaatsen. Het gaat om een draairaam op de 2e verdieping, van 43,7 cm x 86,4 cm.

Vervangen van dubbelglas

3 ramen: een veluxraam GGL-8, een openslaand raam 0.642x1.312 en een vast raam 1.17x1.33. Er is van uit het kozijn gemeten en meet fouten worden niet uitgesloten. Gaat alleen om glas. Leveren en plaatsen.

Vervangen enkelglas naar dubbel glas

Het vervangen van enkelglas naar dubbele beglazing op de gehele bovenverdieping: Maten +/- - 4 vaste ramen van 1,2 x 1,2 m 2 openslaande ramen van 0,6 x 1,2 m 2 openslaande ramen van 0,5 x 1,2 m 1 openslaand raam 0,6 x 0,4 m

Graag wilde ik enkelglas laten vervang ...

Graag wilde ik enkelglas laten vervang met dubbelglas maar weet niet in hoe verre dat mogelijk is i.v.m houten kozijnen.Mocht het duurder uitkomen dan verwacht dan wordt waarschijnlijk een deel vervangen en niet in de hele woning

Bestaand dakvenster vervangen.

Bestaand dakvenster vervangen.

Vervanging 1 stuks dubbel glas op de ...

Vervanging 1 stuks dubbel glas op de begane grond ivm lekkage. Afmeting 88 x 198cm.

We willen naast en boven de voordeur ...

We willen naast en boven de voordeur nieuw glas. Er zit nu enkel glas in, maar dat moet dubbel glas worden. Het gaat om 3 glasplaten van ongeveer 32 x 159,5 cm, 155 x 72 en 20,5 x 72 cm. Kunt u mij een prijsopgaaf geven voor de kosten van het dubbel glas bij montage door een bedrijf, en montage door onszelf.