Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Poortugaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Poortugaal heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Poortugaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Poortugaal of directe omgeving.

166 klanten uit Poortugaal bevelen een bij Casius in Poortugaal aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Poortugaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: rolluik verwijderen en glazen vervangen in de woning voor dubbelglas, lekkage in dubbel glas repareren, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, vervangen stalen raamkozijn door hout, dubbelglas in aluminium schuifpui vervangen, houtenkozijn in blinde muur plaatsen, inclusief latei, ventilatierooster in badkamer / hal en een dubbelglas raam vervangen, ventilator in dubbel glas plaatsen, plexiglas op balkon laten plaatsen, double glass in windows, inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen, lekkage kiep/kantel raam, achterzetraam glas in lood bovenlicht, reparatie ruit, raam in voordeur maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Poortugaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Poortugaal:

Vervangen van 10 ventilatieroosters

Ik wil alle ventilatieroosters in ons huis laten vervangen. Het gaat om: Woonkamer: 73.5 cm (1) Slaapkamer 1: 73.5 cm (2) Slaapkamer 2: 73.5 cm (2) Slaapkamer 3: 73.5 cm (1) Zolder dakkapel: 69.5 cm (2)

Ventilatierooster in het raam plaatsen

De badkamer wordt slecht geventileerd. Ik wil daarom een ventilatierooster in mijn badkamerraam laten plaatsen. De badkamer is ongeveer 3 bij 2 meter. Kunt u me vertellen wat de mogelijkheden zijn en de bijbehorende kosten?

Kattenluik in dubbelglas laten plaatsen

Ik wil de mogelijkheid onderzoeken om een kattenluik in een dubbel glazen ruit naast onze voordeur te laten plaatsen. Zie foto's in bijlage voor verduidelijking van de huidige situatie. Grove afmetingen van de ruit zijn 2.300 mm hoog en 400 mm breed. In eerste instantie zou ik eerst willen weten of het mogelijk is om een kattenluik in een ruit met deze breedte te plaatsen, aangezien sommige aanbieders een minimale breedte van 500 mm aanhouden met betrekking tot het breukrisico.

Ventilatieroosters in vijf ramen vervangen

Ik wil in onze maisonnette graag vijf verouderde en slecht werkende ventilatieroosters laten vervangen. Het gaat om roosters in drie vaste ramen en twee naar binnen draaiende ramen, allen met isolatieglas. De maten zijn ongeveer 2 x 130 cm, 1 x 100 cm en 2 x 87 cm breed. Ik ontvang graag een offerte.

SureFlap kattenluik in de schuifpui plaatsen

Ik wil een SureFlap microchip kattenluik geplaatst hebben in een schuifpui met dubbelglas. Het luik dient in het vast gedeelte van de pui geplaatst te worden.

ventilatierooster in bestaand venster

Via deze weg wil ik informeren naar de mogelijkheid om een ventilatierooster aan te brengen in het raam/kozijn van de badkamer. Het raam is te groot en onhandig om regelmatig te ventileren. kozijn breedte : 74 cm kozijn hoogte : 140 cm kozijn dikte : 6,8 cm (incl. opsluiting raam) materiaal : hout en dubbelglas. Opmerking : het raam is in het geheel te openen naar buiten toe vanuit de linkerkant (scharnier rechts)

velux dakraam type m04

velux dakraam type m04