Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor ventilatie roosters plaatsen:

Ventilatie roosters plaatsen

Voor 4 bestaande 3 dubbele ramen wil ik graag ventilatie rooster laten plaatsen. Ik wil graag een offerte aanvragen en de mogelijkheden bespreken.
Onze klant uit Poeldijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatie roosters plaatsen uit heel Nederland:

Ventilatierooster in het raam plaatsen

In 1 of 2 ramen kunnen bovenin het kozijn ventilatie roosters geplaatst worden. Bij de rest van het huis is het al gedaan.

Dubbele (casco) kunststof-nokverhoging laten plaatsen

Wij willen graag een dubbele (casco) kunststof-nokverhoging laten plaatsen. Met zowel aan de voor-als aan de achterzijde (elke circa 4,50 meter breed) 2 draaikiep-ramen, ventilatie-roosters en screens. Het gaat om een 2-onder-1 kapwoning waar wij rond September 2020 de sleutel van krijgen. Graag de huidige dakpannen hergebruiken.

Ventilatieroosters leveren + montage in kruipruimte

De kruipruimte is momenteel nog niet voorzien van ventilatie roosters. Het is een hoekwoning met een 1.10 meter diepe kruipruimte. Wij hebben hier geen verstand van dus graag ook het materiaal leveren.

Ventilatieroosters in bestaand dubbelglas raam maken

Ik heb een kleine studio en wil daar graag een of twee extra ventilatie roosters in de bestaande kleine ramen 42,50 x 42,50 centimeter aanbrengen. Verder wil ik mijn schuur ook wat meer ventilatie mogelijkheden in overleg (een ventilatierooster in deur verwerken)

Ventilatieroosterer ( Ducaton 10) in 4 bestaand ramen vervangen

Geachte heer/mevrouw, Ik heb een woning in Lelystad van 1993 gekocht en in deze woning zijn een aantal ventilatie roosters in de ramen geplaatst indertijd. Wij hebben de woning in 2003 van de vorige eigenaar gekocht, echter van een aantal roosters zijn al enige tijd de houders om de roosters open/dicht te doen afgebroken en deze 'lijken' mogelijk niet vervangbaar. Helaas kan ik geen merknaam hiervan vinden op de roosters zelf, maar ik heb wat foto's meegezonden. Graag zou ik van u een prijsopgave wensen om de roosters van een aantal ramen te vervangen. Ik begrijp dat u het merk Ducaton 10 levert. Het betreft de volgende ramen en heb hierbij de maten van de kozijnen (zelf) opgenomen. 1. Huiskamer: van 2 vaste ramen het rooster vervangen: Raamkozijn ca. B 78,3 x H 209,5 cm (huidig rooster: ca. B 78,3 x H 12 cm) 2. Huiskamer: van 2 vaste ramen het rooster vervangen: Raamkozijn ca. B 78,3 x H 116,5 cm (huidig rooster: ca. B 78,3 x H 12 cm) Ik heb een aantal foto's ingesloten, zodat u de situatie kan zien. Graag ontvang ik een prijsopgave, waarbij ik per punt kan zien wat de kosten zijn, incl. montage, materiaal en btw. Mochten wij tot een overeenkomst komen, dan zou ik graag willen dat u de definitieve maten zelf komt opnemen. Ik hoop binnenkort e.e.a. van u te vernemen.

Verdieping achtergevel

Wij willen de achterpui aanpassen en voorzien van twee openslaande deuren en een gemetseld stuk. Het gehele kozijn is aan vervanging toe. Gevel is ongeveer 6,5 bij 2,4 m. De donkere glasdelen die te zien zijn op de foto willen wij vervangen door metselwerk. Het idee is om aan beide kanten van de openslaande deuren grote kozijnen te realiseren van hout. Tussen linker en rechterdeel kozijn en onderkant linker deel als optie voorzien van metselwerk. ook inclusief ventilatie roosters in de zijkant van de deuren.

Ventilatiegaten naar de kruipruimte boren en roosters plaatsen

ik wil 2 extra ventilatie gaten laten boren in kelder + roosters plaatsen. Via buitenmuur schuin naar beneden de kelder in om condensvorming in kelder tegen te gaan

Ventilatie kruipruimte

Ik wil mijn kruipruimte laten ventileren. Er moeten 6 ventilatie gaten + roosters in komen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Ventilatie roosters/ kanalen ten behoeve van kruipruimte maken/ vervangen

We hebben een aantal ventilatieroosters in de kruipruimte, maar door verbouwing van de straat zijn deze te hoog. Nu willen we graag iemand laten kijken wat er mogelijk is en of de ventilatierooster nog bruikbaar zijn. Dat er iets moet gebeuren is duidelijk. Het gaat om een hoekwoning van 1901. Zijgevel is 8 mtr en de voorgevel is 4 mtr. Er zijn ventilatie kanalen voor de kruipruimte maar niet goed en/of te weinig. 5-6 goed functionerende ventilatieroosters is nodig, denk ik. Er is een bouwtekening van de funderingen. We hebben een kruipruimte, maar geen kruipluik. We hebben een houtenvloer met laminaat eroverheen. De kruipruimte heeft een beperkte hoogte.

Ventilatieroosters in bestaand dubbelglas raam maken

Wij willen onze slaapkamer beter ventileren d.m.v. ventilatie roosters te laten plaatsen in in één of twee ramen in de slaapkamer . De ramen zijn dubbelglas en de kozijnen zijn van hout. Afmetingen van het raam zijn (ongeveer): • Randen deklatten: 100 x 58,5 cm • Metalen strips: 97,5 x 57 cm (schatting) • Dikte: 1 cm (schatting) We zouden deze klus rond eind februari/begin maart willen laten uitvoeren.

Partners

Partners van Casius