Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Papendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Papendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Papendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Papendrecht of directe omgeving.

394 klanten uit Papendrecht bevelen een bij Casius in Papendrecht aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Papendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: hr++ glas ramen leveren en plaatsen (12 ramen), 7 glaspanelen van serredak vernieuwen, facetglas plaatsen, glas in schuifdeuren vervangen, raam in blinde muur plaatsen, vervangen bovenglas in serre (3 stuks), kattenluik plaatsen in dubble glas, glaslatten vervangen, kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen, dubbelglas in velux ggl 1 dakramen vervangen, ventilatieroosters in bestaande ramen plaatsen, spiegel in een schuifdeur vervangen, gat maken in dubbel glas voor een airco, draadglas vervangen op dak tuinhuis, plexiglas laten plaatsen in een binnendeur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Papendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Papendrecht:

Bovenlicht vervangen door dubbelglas hr++ met ventilatierooster

Wij hebben een bovenraampje / luikje van hout, deze willen we vervangen voor glas hr++ met ventilatiestrook inclusief raamlatten. De maten van het luikje: 32 cm hoog x 82.5 cm breed. De binnenmaat (de opening glas) is 29 cm x 80 cm. kan je doorheen kijken. Het afvoeren van het houten luikje is niet nodig.

Dubbelglas met ventilatierooster plaatsen

Ik wil in het bestaande bovenlicht van de voordeur, dubbelglas met ventilatierooster laten plaatsen. Huidige afmetingen glas (enkel): ongeveer 88 cm breed bij ongeveer 25 cm hoogte.

Reparatie glazen tafel

Wij hebben een randloze glazen tafel van 18 mm dik, waar zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde een facet is geslepen. Op de hoek is een stukje afgebroken van 6 cm lang. Wat kost het om over gehele breedte een strook van 6 cm af te slijpen en weer aan beide zijden facet te slijpen?

Dubbel glas laten zetten

Ik wil graag het dubbelglas in mijn houten kozijnen laten vervangen. Ook wil ik graag weten of het mogelijk is om in plaats van dubbelglas HR+++ glas te plaatsen in de bestaande kozijnen? Het gaat om 2 ruiten, 1 ruit van 179 x 78 centimeter en 1 ruit van 179 x 140 centimeter.

Krasjes in ramen laten polijsten

Het wegwerken van 2 krassen, 1 lichte kras van +- 50 cm lang bij een slaapkamerraam aan de voorkant boven, 1 lichte kras van +- 20 cm lang bij een slaapkamerraam achterkant boven.

klus 1- dubbel glas vervangen (lekt) in ...

klus 1- dubbel glas vervangen (lekt) in alluminium schuifraam plus minus 87x 95 cm klus 2-in houten kozijn enkel glas door dubbel glas vervangen 3 stukken glas plus minus 2x 158x 88 en 135x60 cm.

Het betreft de woning te Papendrecht. ...

Het betreft de woning te Papendrecht. Het gaat om de ramen in de slaapkamers en de badkamer. Het betreft hardhouten kozijnen. Wij krijgen op 2 juli 2007 de sleutel en willen het liefst op 3 juli 2007 de dubbele beglazing laten plaatsen. Op bovenverdieping is nu enkel glas, wij willen dubbel glas. Afmetingen: 4x 146 cm bij 43 cm; 2x 132 cm bij 55 cm; 1x 132 cm bij 67 cm; 1x 132 cm bij 45 cm.

Vervangen enkel glas voor dubbel.

Vervangen enkel glas voor dubbel.