Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Oegstgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Oegstgeest heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Oegstgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Oegstgeest of directe omgeving.

539 klanten uit Oegstgeest bevelen een bij Casius in Oegstgeest aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Oegstgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen., raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen, raam eruit en erin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Oegstgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Oegstgeest:

Glas in een velux dakraam vervangen

In het glas van een Velux dakraam zit een barst en moet vervangen worden. Betreft code ggl uk04.

Ventilatierooster plaatsen

Ik wil graag aan de onderkant van mijn woonkamerraam een ventilatierooster laten plaatsen. De roosters moeten worden gezet in het hout boven het glaswerk.

Ruit voor koelvitrine in hotel leveren

Wij hebben in ons hotel een Nordcap koelvitrine waarvan een ruit kapot is gegaan. De leverancier van de koelvitrine bestaat niet meer. Wij willen daar graag een nieuwe isolatieruit van 13 cm dikte voor laten leveren met de maat 55,5 x 46,5 cm. Wij kunnen deze zelf weer in het bestaande frame plaatsen.

Ventilatierooster plaatsen met isolatierruit

Op de 1e verdieping van mijn woning heb ik een hardhouten kozijn van ongeveer 152 x 86 cm met daarin een isolatieruit. Ik wil die ruit graag laten vervangen door een isolatieruit met daarboven een regelbaar ventilatierooster. Ik laat de klus hier graag even opmeten en ontvang daarna uw offerte.

Dubbele beglazing met kattenluiksparing plaatsen

Graag zou ik een vrijblijvende en complete prijsaanbieding ontvangen voor het inmeten, leveren en vervangen van de ruit in het schuivende deel van de metalen schuifpui. Voor details zie bijlage.

Lekkage aan serredak herstellen

Wij hebben een glazen serre die is gebouwd aan onze achtergevel. Momenteel hebben wij via het glazen serredak op 2 plekken lekkage. We vermoeden dat er reparatie nodig is aan de aansluiting van het lood op de gevel of dat er nieuwe kit moet worden aangebracht. We laten dit hier graag onderzoeken en ontvangen een reparatievoorstel met prijsopgave.

HR++ dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een offerte vragen voor het plaatsen van dubbel glas (HR++). Op dit moment heeft één kamer geen dubbel glas (eerste verdieping). Dit willen we graag vervangen voor dubbel glas / aanpassen in dubbel glas. De ruiten zijn 287 cm x 134 cm, 64 cm x 91 cm (raam) en 64 cm x 11 cm. Bij voorkeur offerte per email.

Kattenluik in schuifpui plaatsen

Ik wil dubbel glas in een aluminium schuifpui laten vervangen door gelijkwaardig dubbel glas voorzien van een kattenluik. De dagmaat van het glas is 1.34 x 2.20 meter. Graag zou ik een complete prijs voor leveren en monteren ontvangen.

Glas in de binnendeur vervangen

Door tocht is onze binnendeur dichtgeslagen en zijn twee van de vier ruitjes eruit gevallen. Een van de ruitjes is gebroken, de andere is nog heel. Graag zouden we het kapotte ruitje vervangen en dan de twee ruitjes teruggeplaatst krijgen. De ruitjes zijn 70 cm. bij 42 cm.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik zou graag een kattenluik laten plaatsen in mijn deur. De geschatte maat van de deur is 90x200 cm en het gaat om dubbelglas HR++.

Dubbelglas in de serre plaatsen

Ik wil dubbelglas (HR++) laten plaatsen in de serre. De afmetingen zijn als volgt: 1.) Deur - bovenraampje 28,5 x 68,8 centimeter + deur van 28,5 x 131 centimeter. 2.) Bovenraampjes van - 29 centimeter x 68 centimeter. 3.) Beneden ramen van - 29 centimeter x 140 centimeter. 4.) Bovenraampjes aan zijkant (schuin gesneden) a. 45 centimeter x 78 centimeter b. 61,8 centimeter x 77. 5 centimeter c. 77,7 centimeter x 78,5 centimeter Beneden ramen hoogte 141,8 centimeter breedte 78 centimeter In de serre is nu enkel glas geplaatst.

Dubbelglas laten plaatsen

Ik wil dubbel glas laten plaatsen. Nu zit er enkel glas in en dit moet HR++ worden. Het gaat om in totaal 18 ramen van wisselende grootte, totaal ongeveer 30 m2 en 2 schuifpuien (ongeveer 14 m2). Ik weet niet of de glaslatten tevens vervangen dienen te worden. Ik wil het glas door de glaszetter laten leveren.

We need to fix a new glass SGG CLIMAPLUS ...

We need to fix a new glass SGG CLIMAPLUS ULTRA N on the new roof of our extension. Could you fix it for us, how much does it cost to fix it? Delivery and installing.

4 maal enkele beglazing ramen van ...

4 maal enkele beglazing ramen van 60x60cm en 3 maal enkele beglazing ramen van 60br x 100 cm. Op dit moment zit er na oorlogs glas in dat dient te worden vervangen. Als het mogelijk is zouden we graag de meerprijs willen weten als we er geluiddempend glas in zouden laten zetten.

Vevanging van een raam en omlijsting. ...

Vevanging van een raam en omlijsting. Momenteel is er enkel glas. Dit moet vervangen worden door dubbel glas en een nieuwe houten of kunststof kozijn. De afmetingen van het te vervangen glas is:120*115 cm