Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor spiegelwand op maat leveren en plaatsen:

Spiegelwand op maat leveren en plaatsen

Ik ben op zoek naar twee spiegels die ook geplaatst kunnen worden. Breedte 3 meter, hoogte 1,8 meter. Dit is voor onze groepszaal in de sportschool. De sportschool is goed bereikbaar.
Onze klant uit Nootdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spiegelwand op maat leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Spiegels met veiligheidsfolie erin op maat maken en monteren

In de bedrijfssportruimte op 2 wanden ( 1: 2750 mm x 2300 mm. 2: 4750 mm x 2300 mm) veiligheidsspiegels laten plaatsen. Het liefst niet op de wand gelijmd. De spiegels in zo groot mogelijke delen, niet met te veel naden. Dit is natuurlijk afhankelijk van de doorgangen naar de ruimte. De smalste deur: 2.25 meter x 0.90 meter. Spiegelwand 1 kan qua afmeting ook minder hoog (+mm), daar komt een Dumbell rek voor te staan.

Spiegelwand op maat leveren en plaatsen

Voor een grote wand, spiegels op maat leveren en plaatsen voor een sportschool. Het moet worden geplaatst in een souterrain, dus wellicht moeten de spiegels in delen worden geleverd. Het gaat om 3 of 4 wanden, waar 6 mm veiligheidsglas spiegelwand moet komen. De exacte afmetingen heb ik, deze kan ik u mailen.

Spiegelwand in woonkamer maken

Heldere spiegels voor in de woonkamer, functie is het creeren van meer ruimte en reflecteren van natuurlijk licht. Graag ontvang ik een offerte voor 3 staande spiegels op maat, standaard polygeslepen breedte 600mm en hoogte 1700-2000 mm, dikte 6-10 mm, veiligheidsfolie, spiegel profiel (boven onder strip voor bevestiging). Advies is altijd welkom. Uitvoering na 11 november en voor 31 december.