Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raam van de stacaravan repareren:

Raam van de stacaravan repareren

Het raam in mijn stacaravan heeft een barst nu moet ik voor de verzekering een offerte /prijsopgaaf indienen raam is 2500 mm x 1500 mm hoog in een Alu sponning . Zou u zo spoedig mogelijk een offerte willen door mailen inc montage
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam van de stacaravan repareren uit heel Nederland:

Raam van de stacaravan repareren

Raam vervangen sunseeker middelste vaste raam 1. 12 cm bij 95 cm (ongeveer)

Dubbel glas plaatsen in de stacaravan

Wij hebben een stacaravan in Stavenisse, hij staat op camping Stavenisse. Drie dubbele glasramen laten vocht door en wij willen deze vervangen. Is het mogelijk om een offerte te maken voor deze drie ramen? Twee ramen van 125 cm op 25 cm. 1 raam van 70 cm op 43 cm. Alvast bedankt voor uw antwoord.

Glas en lijst repareren van raam in stacaravan

Het raam (enkel glas) en de lijst waarin deze zat zijn kapot gegaan tijdens transport. (verkeersbord langsheen gegaan? ) Graag all-in prijs offreren en aangeven of de lijst gebracht moet worden of dat deze op locatie gerepareerd kan worden. De foto's zijn bijgevoegd.

Stacaravan renoveren

Ik heb een vakantiechalet van 11 x 3,6 meter dat ik wil laten voorzien van Royal Crest Kunststof Vinylbekleding. Ik heb berekend dat het om ongeveer 70 tot 75 m² gaat. Verder wil ik de houten deurkozijnen en het raam laten schuren, gronden en aflakken. Het chalet staat op een recreatiepark. Nu na het seizoen is het toegestaan om daar aan te werken. Ik ontvang graag uw offerte.

CV Installatie en airco in nieuwe stacaravan

Binnenkort wordt onze nieuwe stacaravan (11 x 4 meter) geplaatst. Wij willen aansluitend meteen een CV-installatie laten plaatsen. In bijlage een plannetje van de stacaravan met de ruimtes en een aantal afmetingen. In tegenstelling tot op dit plannetje kan op de linkerzijwand wel een radiator geplaatst worden onder het raam, daar er geen vaste banken zijn zoals op het plannetje. De ketel kan geplaatst worden in een kast in de WC (zie foto). Op de camping is een vaste gasaansluiting. Er dient ook een split-airco geplaatst te worden, eventueel gelijktijdig. Gelieve wel apart te vermelden op offerte daar deze plaatsing mogelijk uitgesteld wordt tot volgend voorjaar.

Raam van de stacaravan repareren

Ik wil graag kunstof kozijnen in me stacaravan

Raam van de stacaravan repareren

Enkel glas voorruit in stacaravan vervangen

Kunststof kozijnen met glas in de stacaravan plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvend offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een aantal kunststof kozijnen een deur in onze Willerby stacaravan. Deze nieuwe kozijnen dienen inclusief dubbelglas geplaatst te worden. De kozijn maten zijn: Raam 1: br. 191,5 cm, hoogte: 100 cm Raam 2: br. 64 cm, hoogte: 100 cm, met draai / kiep raam Raam 3: br. 64 cm, hoogte: 100 cm Deur: br. 84 cm, hoogte: 195 cm

Raam van de stacaravan repareren

In mijn stacaravan is een raam kapot, het betreft het enkelglas van een raam dat met scharnieren open gaat. Het kozijn is van aluminium. Ik weet niet hoe groot het raam is maar ik denk ongeveer 80 x 60 centimeter, dit zal nog wel exact opgemeten moeten worden. Ik wil graag weten wat het kost om het glas te laten vervangen in het bestaande kozijn.

Aluminium kozijnen door kunststof of hout vervangen

Ik wil graag de aluminium raamkozijnen laten vervangen door kunststof of hout met dubbelglas. Het betreft een stacaravan die ongeveer 10 maanden per jaar wordt bewoond. Het gaat om 6 ramen waarvan 1 raam 1 x 2.20 meter groot is, 4 ramen 1 x 1.20 meter groot zijn en een badkamer raampje van 0.60 x 1 meter.