Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Noordwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Noordwijk heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Noordwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Noordwijk of directe omgeving.

299 klanten uit Noordwijk bevelen een bij Casius in Noordwijk aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Noordwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: renoveren dak serre, kattenluik in dubbelglas, hR++ glas plaatsen in nieuwe erker, kattenluik in dubbel glas laten plaatsen, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, vervangen hr++ glasplaat in tuindeur door identieke plaat met kattenluik, nieuwe thermopane ruit met opening voor kattenluik, kattenluik in zijlicht HR+++ glas, kattenluik in dubbelglas, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, kattenluik met chip in dubbelglas leveren en plaatsen, kattenluik in glas plaatsen, ventilatierooster plaatsen in bestaand kunststof draai/kiepraam, dubbelglas met gat voor kattenluik, glaslat en eventueel 3 ramen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Noordwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Noordwijk:

Raam van de stacaravan repareren

Het raam in mijn stacaravan heeft een barst nu moet ik voor de verzekering een offerte /prijsopgaaf indienen raam is 2500 mm x 1500 mm hoog in een Alu sponning . Zou u zo spoedig mogelijk een offerte willen door mailen inc montage

Dubbelglas vervangen voor HR+ of HR++ glas

Ik wil graag het dubbelglas laten vervangen door HR+ of HR ++, indien mogelijk. Het dubbelglas is lek. De afmeting is 1,87 x 1,67 meter. Graag ontvang ik een offerte voor HR+ en een offerte voor HR++, inclusief plaatsen van de ruit. Graag per mail een offerte.

Ramen dakkapel vervangen voor dubbelglas

Wij hebben een gedeelde dakkapel met de buren. Van deze dakkapel willen wij graag het lood onder de dakkapel laten vervangen. Tevens zit er in 2 ramen nog enkel glas, dit moet vervangen worden voor dubbelglas. Het gaat dan om een vast raam en een kiepraam, het kiepraam zal in zijn geheel vervangen moeten worden. Van binnenuit gemeten is een enkel raam ongeveer 0.88 x 1.22 meter groot.

Ventilatierooster vervangen

Ik zou graag een bestaand ventilatierooster in slaapkamerraam door een geluiddempende variant willen vervangen. Het raam is ongeveer 60cm (ben nu niet in de woning). Wat zijn de kosten hiervan?

Raam van melkglas plaatsen

1 badkamerraam voorzien van melkglas (dubbel en gelaagd aan de binnenkant). Het raam is 123 x 64 cm groot.

Glasplaten

ik zoek drie glasplaten van veiligheidsglas. alleen levering geen montage. maten: 1530x800x8mm.