Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon:

Glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon

Onze balustrade is aan de lange kant ongeveer 4 m bij 1 m 10. Aan de 2 korte kanten 2 m bij 1m 10. Onze balustrade bestaat uit verticale spijlen. Doel is om windvrij te kunnen zitten.
Onze klant uit Middelharnis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon uit heel Nederland:

PVC vloer repareren

Onze vloer is beschadigd nadat een plexiglas schilderij op de grond is gevallen. Nu zitten er stukjes glas in de vloer. Graag ontvang ik een offerte voor het repareren / vervangen van de vloer op de begane grond van om en nabij 55m2. Gaat om een verzekeringskwestie.

Plexiglas op balkon laten plaatsen

Ik wil dat beide zijden van mijn balkon (2e etage), lengte ca. 3m hoogte 1m, plexiglas wordt bevestigd tegen de balustrade, tegen de wind. Het hele balkon is 3 bij 5 m. De huidige balustrade is van hekwerk met verticale spijlen en wij hebben alles al geprobeerd om daar glas in te krijgen, maar dit is te zwaar (er zou dan een kruis onder het balkon getrokken moeten worden) dus wij moesten naar een oplossing zoeken. Toen kwamen wij aan plexiglas. Wij willen graag laten controleren of dit zou lukken en wat de mogelijkheden zijn. Graag zouden wij iemand even op locatie hebben om de situatie te bekijken en waarmee wij kunnen overleggen. Er is een lift aanwezig.

Plexiglas in de huiskamer deur laten plaatsen

Wij willen graag plexiglas laten plaatsen in de huiskamer deur van hout. Zie bijgaande foto. Het moet wel helder zijn zoals gewoon glas.

Bedrijfspand verbouwen tot sportschool

Een bestaande winkel ombouwen tot een sportclub (zie foto's). Veel herbruikbare materiaal die gebruikt kunnen worden. Wat er gedaan moet worden: muur schilderen ( ±60m2, 4meter hoog ) Van magazijn 2 kleedkamers maken met elk 3 douchecabines (in het pand bevind wanden die los geschroefd kunnen worden en weer gebruikt kunnen worden). In het pand een geïsoleerde ruimte maken van ongeveer 50m2 - 3 meter hoog (geluidsdichte ruimte). Eventueel aan de voorkant van de gemaakte ruimte glas of plexiglas zetten en aan de zij- en achterkant kan gips geplaatst worden. De bestaande goten hoger optrekken. (als dat nodig is).

Plexiglas plaatsen in ijzeren frames

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van plexiglas in een ijzeren frame. Het betreft buiten. Bij de opgang zit een metalen frame. De maten zijn: 115 x 118 centimeter 115 x 118 centimeter 70 x 118 centimeter 74 x 118 centimeter Bovenstaande zijn rechthoekige vlakken. En dan nog 1 schuin ijzeren kozijn 140 x 100 centimeter. Ik wil het liefst een berekening van doorzichtig glas alsmede van getint glas.

Plexiglas in de deuren laten plaatsen

In onze deuren zit glas in lood. In verband met het starten van een gastouderopvang moet dit eruit en op een veilige manier opgelost worden. Het gaat om 2 deuren waarvan de helft glas is en een boog heeft aan de bovenkant. Wij willen dat er plexiglas geplaatst wordt in de deuren.

Balkonafscheiding met ondoorzichtig glas of plexiglas

We zouden graag aan één kant van het balkon een scheidingswand van plexiglas willen laten maken. Die kan aan een zijmuur en op de balkonballustrade bevestigd worden. De afmetingen zijn : 2 meter lang en 1 meter hoog.

Plexiglas achterwand in keuken plaatsen

Ik wil 3 x een achterwand van plexiglas laten plaatsen in de keuken achter de kraan. Doen jullie ook iets met bestickering van het glas? De afmetingen bedragen: - 247.5 x 240 cm (BxH) - 60.5 x 240 cm (BxH) - 55 x 240 cm (BxH)

Glas in binnendeuren vervangen

Ik heb 2 binnendeuren (dubbele deuren naar onze woonkamer), elke deur heeft 8 glazenruitjes afmeting: 26 x 40,5 cm. Nu zit er plexiglas in die wij willen vervangen door (veiligheids)glas. Graag ontvang ik een offerte van verschillende soorten glas.

Verbouwingsklussen in winkelpand

Er moet een raam gemaakt worden in een dubbelwandige gipsen muur van ongeveer 20 cm dik. Dit moet afgewerkt worden en het raam mag heel simpel van een plexiglas plaat gemaakt worden (niet aanwezig, in overleg mogelijk). Het glas moet in ieder geval iets van geluid tegenhouden en moet afgetimmerd worden aan de binnenzijde. Maten van het raam 50 cm hoog bij 160 cm breed ( komt niet op de cm nauwkeurig). Om dit raam heen moeten fruitkisten gemonteerd worden op deze gipsen muur. Het zal gaan om een 22/25 kisten (geen bevestiging aanwezig, in overleg mogelijk). Er zullen een 3 tal pellets aan een betonnen muur op gehangen moeten worden, we zijn aan het kijken of we deze met haken vast willen of permanent. Er moeten een aantal fruitkisten 15 stuks aan deze zelfde betonnen muur gehangen moeten worden (geen bevestiging aanwezig, in overleg mogelijk). Er zullen 6 gaten in de muur geboord moeten worden waar haken in komen (haken zullen aanwezig zijn). Het liefst uitvoeren tussen 23 en 26 augustus.