Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor ventilatierooster plaatsen en nieuw dubbelglas:

Ventilatierooster plaatsen en nieuw dubbelglas

We willen graag dubbelglas laten plaatsen in de 2 sets ramen van de 2 slaapkamers aan de achterzijde (bovenverdieping). Zie bijgevoegde foto's. Dan laten we ook graag direct ventilatieroosters plaatsen. Ook het schilderwerk en voegwerk van de kozijnen dient opgeknapt te worden. Daarnaast willen we ventilatieroosters laten praten in de 2 (dubbelglas) ramen aan de voorzijde (bovenverdieping).
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatierooster plaatsen en nieuw dubbelglas uit heel Nederland:

Het verduurzamen van mijn toekomstige woning door kozijnen glas en een dakkapel

Wij willen een aantal zaken aan onze toekomstige woning aanpassen ter verduurzaming van onze woning: • Dakkapel plaatsen: afmeting (5,75 m hele breedte van muur tot muur). Afhankelijk van wat de kosten zijn voor de gehele breedte hebben we een optie 2 namelijk: dakkapel met een breedte van 3,45 m. Graag ontvangen wij voor beide afmetingen een specificatie/offerte. Het dakkapel moet voorzien zijn van: o 2 of 3 ventilatieroosters (afhankelijk van 5,75 of 3,45) o Kunststof of aluminium kozijnen o 2 ramen (HR+ glas) die volledig open moeten kunnen en een kiepsysteem hebben (bij 3,45m). Bij dakkapel van 5,75m zouden dit er 3 moeten zijn • Schuifpui (zie plattegrond foto woonkamer) zwart/donker grijs (afmeting 3,50m breed – hoogte +/- 2,60m standaardhoogte) o 2 schuifdeuren (links en rechts) o Ventilatierooster 2 vaste delen o HR+ glas o Kozijnen • HR+ glas o 2 x 3,45m breed en 1,30m hoog o 2 x 2,00m breed en 1,30m hoog o 1 x 1,45m breed en 1,00m hoog Het is nog onduidelijk of de huidige kunststofkozijnen geschikt zijn voor HR+ glas. Wij zouden ook graag de meerprijs voor de kunststof/aluminium kozijnen willen weten voor bovenstaande afmetingen Alvast dank.

Dakkapel achterzijde

Wij willen een dakkappel laten plaatsen voor onze nieuwe woning. 4 meter breed / 1,5 m hoog. Kleur wit/creme. 2 draaikiepramen en 2 vaste ramen met ventilatierooster. Het mag een kunsstof variant worden. Er is genoeg eruimte om de woning heen om er een op te hijzen.

Regenkap plaatsen + binnenzijde rookgasafvoerkanaal kap plaatsen

Het bestaande rookgasafvoer kanaal van de schoorsteen dient te worden voorzien van een regenkap op de schoorsteen. Aan de woonkamer dient dit gat te worden voorzien van een ventilatierooster / aansluiting die in de toekomst kan worden gebruikt om eventueel een houtkachel op aan te sluiten.

Kattenluik laten plaatsen in dubbel glas

Mijn wens is een kattenluik met chip laten plaatsen in dubbel glas. Afmeting 2,23 bij 0.90 in dit raam zit ook een ventilatierooster. Ik zou graag hulp willen hebben met het realiseren van deze constructie.

Openslaande tuindeuren

Wij willen het raam in onze woonkamer vervangen voor openslaande houten deuren naar de tuin: - 1350 x 3000, - 1 bovenlicht met uitzetraam - 1 ventilatierooster in bovenlicht - incl. HR++ glas, afgekit - rechts loopdeur - veiligheidsbeslag - onderdorpel hout - kleur ral9001 Graag ontvang ik van u een offerte incl. plaatsen en incl. btw en daarnaast de geschatte levertijd.

Ventilatierooster in de achterdeur plaatsen

Graag een ventilatierooster aanbrengen in de achterdeur.

Ventailatierooster plaatsen in deur

Graag zou ik een ventilatierooster willen laten plaatsen in mijn deur van de douchekamer. Graag zou ik hier een prijsindicatie voor willen. De deur is een honingsgraad deur.

Ventilatieroosters in bestaande ramen plaatsen

Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van ventilatierooster in bestaande dubbelglas ramen, houten kozijnen. Het gaat om 4 roosters/ ramen in totaal. 1e verdieping. Wat heeft u van mij nodig om een offerte op te stellen?

Raamkozijnen aanpassen

We willen twee aparte ramen aan laten passen, de situatie is nu: kozijnen: hardhout, ongeveer 190 (l) bij 135 (h), elk kozijn heeft twee openslaande ramen, vanuit het midden. Een van deze ramen kan blijven, er moet een tussenstijl worden geplaatst, een raam wordt dus vervangen door vast glas met een ventilatierooster, en nieuw vast glas moet worden geplaatst in plaats van het te vervallen openslaande raamdeel. Verder moeten de ramen tochtdicht worden gemaakt. Het bestaande glas is dubbel glas, dit moet minstens zo blijven. Offerte moet bevatten: aanpassen kozijnen (plaatsen tussenstijl), aanpassen blijvend raam, plaatsen vast isolatieglas met ventilatie en oplevering in een nieuwe laag eenpots beits. Vragen graag via mail, net als offertes, geen telefonisch contact in verband met offerte. Het materiaal is hardhout, als aangegeven, idem de globale maten, het gaat om twee raamkozijnen – een aan de voor en achterzijde van het huis met momenteel ieder een dubbel openslaand raam met dubbel glas die die we wellicht willen aanpassen door een middenstijl in het huidige kozijn te laten plaatsen en een vast raamdeel en een kiep/draai raam met dubbel glas of drie dubbel glas te laten plaatsen. Voor nu gaat het om een prijsindicatie. Een schets of foto is nu nog niet noodzakelijk. Er op vertrouwend dat deze aanvullende informatie duidelijk en afdoende is.

Ventilatierooster boven dubbelglas raam door suskast vervangen

Door het ventilatierooster van ons slaapkamerraam komt veel stedelijk omgevingsgeluid binnen. Daarom willen wij op de plaats van het huidige ventilatierooster een suskast laten plaatsen. Het kozijn is van hout. De spouwmaat is 13 mm en het raam is 765 mm breed. We laten ons graag adviseren over welk model/soort/merk suskast het beste werkt voor onze situatie. Alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius