Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor spiegels in de lift leveren en plaatsen:

Spiegels in de lift leveren en plaatsen

In het appartementencomplex moet een spiegel vervangen worden in de lift. Het betreft een blank verzilverde spiegel die de maten (LxBxD) ongeveer 900 mm, 780 mm, 6 mm moet hebben. Het complex is goed bereikbaar.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spiegels in de lift leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Spiegels in de lift leveren en plaatsen

Wij krijgen opdracht van onze opdrachtgever om spiegel in lift te vervangen. Deze is beschadigd door vandalisme. De spiegel die vervangen moet worden is 1070 x 1190 mm. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte om spiegel te vervangen.

Leveren en plaatsen van spiegels in de lift

Hierbij het verzoek om in open begroting, manuren, materieel en materiaal) een prijsopgaaf te leveren aangaande: - Het leveren en plaatsen ter plaatse in Amsterdam Oud-Zuid, van 7 stuks spiegel in 7 liften - Afmetingen spiegel 0,9 meter breed x 1,1 meter hoog, ongeveer 1 m2, maten in het werk na te meten. - Inclusief bevestigingsmateriaal/ frame Laat me gaarne weten of jullie dit kunnen realiseren en zo ja wanneer ik de prijsopgaaf tegemoet mag zien via de E-mail. Met vriendelijke groet, Woningstichting