Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raam in een velux dakraam vervangen:

Raam in een Velux dakraam vervangen

Wij zouden heel graag een Velux dakraam willen laten vervangen maat 134 x 140 cm. Het dakraam sluit niet meer en is te oud om te laten maken. Het binnenwerk is nog keurig, het gaat dus puur om het oude raam eruit halen en het nieuwe raam plaatsen. En eventueel de buitenkant netjes afwerken, waar nodig. Zou u een offerte kunnen geven wat dit totaal kost en of we rekening moeten houden met extra bijkomende kosten en hoeveel deze zouden kunnen zijn.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam in een velux dakraam vervangen uit heel Nederland:

Lekkage naast Velux dakraam oplossen

Wij hebben een Velux dakraam dat lek is. Het water loopt (nog) niet echt naar binnen toe, maar het hout kleurt donker, omdat het nat is. Graag zou ik willen weten wat het kost om dit te laten nakijken en te verhelpen, en op welke termijn dit mogelijk is. Het raam is 1,05 meter breed en 1,05 meter lang en de andere 1,05 breed en 80 centimeter lang.

Dakraam vervangen

Ik heb aan een zijde van mijn zolder al een Velux dakraam, type GGL 104 en wil aan de andere zijde graag een zelfde raam laten monteren ter vervanging van een klein raampje. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dakraam vervangen

Ik heb een oud dakraam, een voorloper van Velux, dat helemaal scheef zit. Ik wil deze daarom op korte termijn laten vervangen door een dakraam met dezelfde afmetingen. Als u mij belt, kan ik u de maten van het huidige raam even doorgeven. Langskomen voor opmeten is ook een optie. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage en het afvoeren van het oude raam.

Dakraam leveren en plaatsen

We willen graag weten wat het totaal is wat betreft de kosten voor het plaatsen van een Velux Ggl sk 06 dakraam. Dus het leveren van het raam en het plaatsen van het raam. En of het zo snel mogelijk geplaatst kan worden.

Dakraam op zolder vervangen

Dakraam vervangen: Er is reeds een uitsparing voor een dakraam waar momenteel een raampje in zit van circa 57 cm (lengte) x 49 cm (breedte). Het raam welke geplaatst moet worden is reeds in ons bezit en is de Velux tuimelvenster vochtbestendig HR++ glas wit CK02 55x78 cm (typenummer GGU CK02 0050) en productnummer Gamma 483884). Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken en een offerte op maat op te stellen?

Dakraam vervangen en dakramen afstellen

Ik heb een Velux dakraam (vergelijkbaar model GGL MK08) welke vernieuwd moet worden. Het raam is dus groter dan 1 m2. Graag ontvang ik een offerte om dit raam te laten vervangen, indien mogelijk met een lijst met benodigde materialen. Daarnaast heb ik 2 dakramen (vergelijkbaar model GGL UK04) die beide schoongemaakt en bijgesteld moeten worden (hangen wat scheef). Deze hoeven niet vervangen te worden.

Velux dakraam vervangen

Ik wil een bestaand dakraam van 78 x 118 cm laten vervangen. Het gaat om een Velux MK 06 GGL 2050 met gootstuk EDW 2000 inclusief BDX BFX. Ik wil het oude raam laten afvoeren en het nieuwe laten monteren, inclusief aftimmeren. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Zinken tussengoot vervangen en wat werk eromheen

Het betreft het vervangen van een zinken tussengoot. Momenteel lekt de tussengoot. Onder de goot ligt een balk boven op de tussen muur. Deze is door de jaren heen verrot. De balk is reeds grotendeels van binnen uit verwijdert. De laatste stukken moeten verwijdert worden als de goot verwijdert is. Er liggen al balken klaar om op de tussenmuur geplaatst te worden voordat de nieuwe goot geïnstalleerd wordt. Tevens dienen er twee korte dwarsbalken vervangen te worden. Ook deze balken liggen klaar en kunnen als de goot verwijdert is passend worden gemaakt en geplaatst. Het betreft een woning uit 1882. Om te kunnen werken aan de goot dienen er drie rijen dakpannen verwijdert te worden van beide daken. Het dak is met een ladder eenvoudig te bereiken via een beloopbaar schuurdakje. Zelf ben ik aanwezig voor ondersteunende werkzaamheden en zal helpen waar mogelijk. Optioneel is er de wens een dakraampje te vervangen door een Velux (cq gelijkwaardig) raam te vervangen. Gezien de lekkage heeft de dakgoot de grootste prioriteit. Lengte dakgoot is 9 meter.

Opbouw op aanbouw maken

Op de bestaande aanbouw van de woning een opbouw laten maken van ongeveer 3 bij 3 meter. Doel van de opbouw: badkamer die grenst aan de slaapkamer en vanuit daar betreden kan worden. De opbouw voorzien van dakpannen dak met 2 Velux ramen. Het raam van de slaapkamer kan op kop zijn kant worden hergebruikt. De CV bevind zich in de aanbouw beneden vlak onder de opbouw. Er dient een aansluiting gemaakt te worden voor wc, bad, wastafel, inloopdouche en wc. Verder wil ik graag de mogelijkheid weten om de lichtkoepel in het platte dak van nu te vervangen door een doorzichtig vloerpaneel van mat glas. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Velux GGL UK04 dakraam vervangen

Bestaand dakraam vervangen. Het dakraam zit in de slaapkamer op de 1e verdieping. Het is het onderste dakraam net boven de dakgoot. Bestaand raam: Velux GGL-7 hout afm. 134 X 98 Nieuw raam: Velux GGL UK04/2050 wit afgelakt grenen HR++ glas 134 x 98 cm De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Partners

Partners van Casius