Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor gebroken ruit vervangen:

Gebroken ruit vervangen

Mijn voordeur ruit is helaas gebroken. De ruit is ongeveer 49 cm bij 64,5 cm. Kan ik deze laten vervangen? Het is draadglas.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gebroken ruit vervangen uit heel Nederland:

Vervangen van een sierglas ruit

In mijn woning zijn op de begane grond een viertal sier-glas ruiten geplaatst, welke in opdracht zijn vervaardigd. Een uniek kwartet. Één van deze ramen is gebroken en zou moeten worden vervangen. Het gaat om transparant glas, deels gematteerd met o gelegde gladde elementen in blauw.

De oude schuurdeur vervangen

Tijdens een zware storm twee maanden geleden, is de schuurdeur open gewaaid waardoor het gewapende glas is gebroken (niet eruit gevallen), maar ook het hout is beschadigd (oude deur). Graag zou ik willen weten hoeveel het kost om alleen de ruit of de hele deur te vervangen. Ik heb een foto bijgevoegd van een deur die op de mijne lijkt qua uiterlijk en afmetingen. Als met deze informatie geen gedetailleerde offerte te maken is, ontvang ik graag eerst een globale offerte.

Douchebak plaatsen en vervangen

De kunststof douchebak in mijn badkamer is gebroken. Deze moet vervangen worden. De douchebak is 90 x 90 cm en ongeveer 14 cm diep. Op de douchebak zit ook een ruit in een profiel, gelijmd? De nieuwe douchebak dient te worden geplaatst en afgewerkt. De badkamer is op de eerste verdieping.

Gebroken ruit vervangen

Ik wil een ruitje laten vervangen. Maatvoering is 1.26 bij 1.15 meter, enkelglas.

Glas in een kastdeur vernieuwen

Wij hebben een nog niet zo oude kast, waar een ruit in de rechterdeur is gebroken. Wij laten hier graag een nieuwe ruit in zetten. Het betreft helder glas van ongeveer 3 mm dik met ongeveer de maat 44 x 120 cm. De ruit kan er vanaf de bovenzijde van de deur worden ingeschoven. We ontvangen graag uw offerte.

Glas vervangen in een deur

Een van de ruitjes in onze keukendeur is gebroken. De restanten glas moeten er uit en een nieuw ruitje geplaatst. We weten niet waar we het glas vandaan kunnen halen.... De ruit is ongeveer 20 x 25 cm, zie de foto van de deur. Kunnen jullie ons verder helpen?

Enkel glas laten plaatsen

Tijdens onderhoud is het enkel glas in onze garage gebroken. Het glas zat nog ouderwets met stopverf in een scharnierraam. De resten stopverf laten zich moeilijk door ons verwijderen. De maat van het glas is 100 cm hoog x 150 cm breed. Graag laten wij een nieuwe ruit plaatsen en ontvangen hiervoor een prijsopgave.

Gebroken glas vervangen

Ik wil graag een gedetailleerde offerte per mail ontvangen m.b.t. het vervangen van een kapotte isolatie ruit met behoud van eigen glasplaten. Graag offreren voor HR ++ glas. De afmeting is 120 x 60 centimeter. Ik wil het glas laten plaatsen.

Draadglas in de schuurdeur vervangen

Vervangen en afvoeren van gebroken ruit (draadglas) in schuurdeur. Afmetingen: 65 cm breed, 1 m lang. Graag totaalprijs incl. materiaal.

Glas in het aquarium repareren

Ik heb een Ciano emotions 100 gekocht en met het verhuizen van het aquarium is bij het neerzetten op de grond (om te rusten) een stukje glas uit het aquarium gebroken(zie foto), nog 1/3mm glasdikte over. De beschadiging zit alleen aan het voorruit en is dus niet door en door. Het glas van dit aquarium is 8 millimeter dik. Het aquarium is 99 centimeter breed, 37 centimeter diep en 61 centimeter hoog Het aquarium heeft een inhoud van 222 liter nu zou ik graag willen weten of het hele aquarium ruit vervangen moet worden of dat dit stukje opgevuld kan worden, ik heb het afgebroken stukje nog in mijn bezit. Graag ontvang ik een prijs van het vervangen van een hele ruit of indien mogelijk kosten van de reparatie.

Partners

Partners van Casius