Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dubbelglas in de schuifpui vervangen:

Dubbelglas in de schuifpui vervangen

Het glas in de schuifpuien (twee stuks) moet worden vervangen of gepoetst worden vanwege glascorrosie. De afmetingen van ieder raam is circa 150 bij 200 (kamerhoog). Totaal dus 4 ramen (2 per schuifpui). Het ene raam is iets kleiner dan de ander.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbelglas in de schuifpui vervangen uit heel Nederland:

Raam van de schuifpui vervangen

Betreft het vervangen van een raam (dubbelglas) in één deel van de schuifpui. Schuifpui heeft aluminium kozijnen. Afmeting glas (alleen zichtbare deel) ca 120 x 228 cm. In het nieuwe raam moet een ventilatierooster komen (is er nu niet).

Extra laag op plat dak bouwen

De opbouw zal 7 meter breed bij 7 meter lang worden. Volledige met elektra en ramen (met dubbelglas). Wij willen de keuken dan naar boven verplaatsen. We willen graag de voorgevel doortrekken, gewoon met dezelfde bakstenen. Aan de achterkant naar het dakterras willen we graag een glazen schuifpui of openslaande deuren. Alle kozijnen van kunststof. Wij zitten nog echt in de oriënteerde fase, dus wanneer er iemand langs zou kunnen komen om naar de mogelijkheden te kijken zouden we dat op prijs stellen. De buren zijn bezig dit aan te bouwen, dus wanneer ik hen weet te benaderen zou het fijn zijn tegelijk met hen te starten.

Raam van de schuifpui vervangen

Mijn raam van mijn schuifpui is stuk gegaan (dubbelglas) afmeting is ongeveer H 198 / B 120 cm. Graag een mooie prijs voor de vervanging.

Radiatoren plaatsen op de begane grond

Volgende week gaan wij de koopakte van een nieuwe woning tekenen. Zodra we de sleutel hebben gaan we direct de woonkamer uitbouwen en willen we ook de bestaande radiatoren vervangen en het leidingwerk volledig laten wegwerken. De oppervlakte van de nieuwe woonkamer is 44 m2. Alle ramen hebben dubbelglas, de achterpui zal bestaan uit een volledige schuifpui. Kunnen jullie mij laten weten hoeveel dit ongeveer zal kosten voor nieuwe radiatoren, strakke uitvoering, het aan/verleggen van het leidingwerk en het wegwerken van de leidingen.

Harmonicadeur leveren en plaatsen

Ik wil graag mijn schuifpui op het balkon vervangen door een harmonicadeur. Deze harmonicadeur moet 1.40 meter naar buiten worden geplaatst (we blijven wel binnen de binnenmuren). Graag een offerte voor kunststof en aluminium. Moet dubbelglas zijn en veiligheidsglas. Breedte is 3.20 meter en hoogte 2.40 meter. Een van de deuren moet ook een echte deur zijn.

Dubbelglas vervangen door dubbelglas met roeden

Ik wil twee ramen met dubbel glas in een schuifpui, welke van aluminium is, vervangen door twee ramen dubbel glas met roede daarin. De afmetingen zijn ongeveer: 189 cm x 116 cm en 198 cm bij 114 cm (hxb).

Dubbelglas in de schuifpui zetten

Wij hebben een aluminium schuifpui van 2.40 meter hoog met 4 grote dubbelglas ramen over de gehele breedte van de achterpui. Elk raam is 2.26 meter hoog en 1.38 meter breed. De buitenste ramen zijn vast. De middelste 2 ramen schuiven. De ramen zijn inmiddels allemaal lek en dienen te worden vervangen. Ook zijn de rolletjes versleten. Graag een offerte, inclusief arbeid en bijkomende kosten.

Ventilatierooster vervangen in dubbel glas schuifpui

Een ventilatierooster in een dubbelglas-raam in de schuifpui is kapot. Ik wil er graag een nieuwe in laten zetten. Graag uw offerte met uitsplitsing installatiekosten en kosten voor het ventilatierooster. Het rooster is circa 1.5 meter breed en 15 cm hoog.

Tocht langs raamkozijnen met dubbelglas verhelpen

We hebben last van tocht en kou die langs de ramen komt en vocht aan de binnenkant van de ramen. Vooral op de begane grond bij de schuifpui naar de tuin en de ramen in de keuken en in mindere mate op de eerste verdieping en zolder. We willen graag dat er iemand komt kijken wat de beste oplossing hiervoor zou zijn en een offerte hiervoor ontvangen. We hebben overal dubbel glas, dat er al vanaf de bouw van de woning (2002) in zit.

Lekke dubbelglas ruit in de schuifpui vervangen

Wij willen de lek geslagen dubbele ruit vervangen in de schuifpui. De maat is ongeveer 183 x 168 cm. Het is de ruit van het schuivende gedeelte.

Partners

Partners van Casius