Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Leiden of directe omgeving.

2215 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: balkon beglazing plaatsen, dubbel glas plaatsen, dubbelglas in de serre vervangen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, change (3 x) single glass window to double glass window, twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen, ramen vervangen, raam vervangen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks), glas laten zetten, nieuw bovenlicht plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, vervangen glas in binnen deuren, raamventilator plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Leiden:

Ventilatierooster plaatsen en nieuw dubbelglas

We willen graag dubbelglas laten plaatsen in de 2 sets ramen van de 2 slaapkamers aan de achterzijde (bovenverdieping). Zie bijgevoegde foto's. Dan laten we ook graag direct ventilatieroosters plaatsen. Ook het schilderwerk en voegwerk van de kozijnen dient opgeknapt te worden. Daarnaast willen we ventilatieroosters laten praten in de 2 (dubbelglas) ramen aan de voorzijde (bovenverdieping).

Renoveren dak serre

We hebben een serre en het glas moet worden vervangen, dubbel glas, ongeveer 3 bij 2 meter, verdeeld over 4 glasplaten. Daarbij wens ik graag deskundig advies of de houten kozijnen ook vervangen moet worden.

Spiegels in de lift leveren en plaatsen

In het appartementencomplex moet een spiegel vervangen worden in de lift. Het betreft een blank verzilverde spiegel die de maten (LxBxD) ongeveer 900 mm, 780 mm, 6 mm moet hebben. Het complex is goed bereikbaar.

Ventilatierooster in bestaand raam maken

Ik zou graag op 5 bestaande ramen en 1 dakterrasdeur ventilatieroosters plaatsen. Van 4 van de 5 ramen is net dubbel glas geplaatst. Eventueel ook dubbel glas plaatsen op dat raam waar dat nog niet op geplaatst is. Daar zou ik de afmetingen van kunnen sturen. Het is een klein dakraampje van ongeveer 60 bij 60 cm.

Raam in een Velux dakraam vervangen

Wij zouden heel graag een Velux dakraam willen laten vervangen maat 134 x 140 cm. Het dakraam sluit niet meer en is te oud om te laten maken. Het binnenwerk is nog keurig, het gaat dus puur om het oude raam eruit halen en het nieuwe raam plaatsen. En eventueel de buitenkant netjes afwerken, waar nodig. Zou u een offerte kunnen geven wat dit totaal kost en of we rekening moeten houden met extra bijkomende kosten en hoeveel deze zouden kunnen zijn.

Gebroken ruit vervangen

Mijn voordeur ruit is helaas gebroken. De ruit is ongeveer 49 cm bij 64,5 cm. Kan ik deze laten vervangen? Het is draadglas.

Glas laten snijden

Ik heb 4 vitrinekast leggers in de maat 800 x 360 mm,5 milimeter dik floatglas. Die wil ik laten snijden naar 800 x 335 mm. Ik kom de leggers zelf brengen en ophalen.

Dubbelglas in de schuifpui vervangen

Het glas in de schuifpuien (twee stuks) moet worden vervangen of gepoetst worden vanwege glascorrosie. De afmetingen van ieder raam is circa 150 bij 200 (kamerhoog). Totaal dus 4 ramen (2 per schuifpui). Het ene raam is iets kleiner dan de ander.

Isolatieruit begane grond verwijderen voor levering bank

Ik ben op zoek naar een glaszetter die begin oktober een isolatieruit op de begane grond van mijn woning kan verwijderen en later weer kan terugplaatsen. Ik heb namelijk een bank besteld die niet door de deur past. De kozijnopening is we groot genoeg. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Glazenwand met deur laten plaatsen

Op dit moment wordt er gestart met de bouw van een parkeergarage onder een appartementencomplex waar ik een woning gekocht heb. Mijn appartement zal pas in 2019 worden opgeleverd. Ik ben al wel de kosten van de interne afwerking in kaart aan het brengen. Ik wil graag een globale prijsindicatie ontvangen voor het plaatsen van een glazen wand met glazen deur van 260 cm breed en 270 cm hoog. Deze wand moet tussen de gang en een logeerkamer komen.

Klein ruitje vervangen

Er moet een klein ruitje worden vervangen naast een binnendeur. Het betreft enkel glas, helder, met ongeveer de maat 24 x 45 cm. Ik hoor graag wat dit kost.

Suskasten plaatsen aan de tuinzijde

In ons nieuwbouwhuis hebben we in de slaapkamers achter (aan de tuinzijde) een normaal ventilatierooster zitten. Hier zouden we graag, afhankelijk van de kosten, suskasten voor in de plaats willen hebben. Afmeting huidig standaard BUVA ventilatierooster: +- 64 x 7.5 centimeter.

Dubbel glas vervangen

Beneden in mijn woonkamer is vocht ontstaan tussen het dubbelglas raam en is aan vervanging toe. Het is op de begane grond. Het gaat alleen om het glas, niet het gehele kozijn. De maat van het raam is 70 cm breed bij 155 cm lang. Graag offertes van bedrijven uit Leiden. Het is een huis uit 1976. We hebben een houten profiel.

Ventilatierooster plaatsen en eventueel nieuw dubbelglas

Ik wil een ventilatierooster laten plaatsen in het bovenraampje (klapraampje) van mijn slaapkamer. Het is een houten kozijn met dubbel glas. Het dient een zoveel mogelijk geluidswerend rooster te zijn. Daarbij graag in de prijsindicatie opnemen wat het kost om geheel nieuw dubbel glas te laten plaatsen dat ook extra geluidswerend is. Het gaat om een deur met glas en daarboven een klapraampje en een raam van grofweg 1. 80m bij 1. 80m.

Glas in buitendeur vervangen

Voor een klant van de Gamma Leiden Flevoweg willen we onder service een glasset voor een buitendeur vervangen. Het betreft 2 x glaspaneel van ongeveer 30 x 70 cm.

Dubbelglas laten zetten

Het betreft 22 stuks glas, waaronder glas in lood. Het glas in lood willen we handhaven, kan hier ook een dubbelglas oplossing voor gevonden worden? Wellicht dubbel glas om het glas in lood "in te sluiten"? De totale glasoppervlakte is ongeveer 12 m2. Plaatsing in bestaande ramen, er hoeft slechts 1 raamkozijn vervangen te worden. Het gaat om een oud jaren '30 huis. In de badkamer is nu een openslaand raam, maar dit mag een vast raam worden.

Dubbel glas in kozijnen vervangen

Ik wil graag dubbel glas in twee kozijnen vervangen. De afmetingen zijn 56 bij 67 cm en het andere raam is 72 bij 128 cm. De ramen kunnen van binnen uit geplaatst worden. Het gaat om één raam in een dakkapel en één raam zit in de slaapkamer. Beide ramen hebben last van vocht.

Dubbel glas laten plaatsen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van dubbelglas in mijn nieuwe woning in Leiden. De ramen aan in de woonkamer, allen bereikbaar via het balkon zijn nog niet voorzien van dubbelglas. Ik heb een eerste meting gedaan en kwam tot onderstaande maten (van binnen gemeten, de buiten maten wijken hier iets van af). -woonkamer (westen) links grootcm bovenraamwoonkamer (westen) rechts grootbeweegbaar raambovenraambalkondeur woonkamer middenbovenraam (bewegendbalkondeur (westenbovenraam: 83×28 -raam balkon (oosten) grootbeweegbaar raambovenraambeweegbaar bovenraambalkondeur achterIk hoop u zo voldoende informatie te hebben volstrekt voor het opmaken van een offerte. Alvast bedankt.

Raam in de keukendeur vervangen

Raam keukendeur vervangen, ivm lek raam.

Kattenluik in HR ++ glas plaatsen

Ik wil een kattenluik in HR ++ glas laten plaatsen met een aluminium kozijn. Het glas is onderdeel van een serre en ongeveer 78x47 cm. Het kattenluik is ongeveer 16x14 cm. Het kattenluik moet nog aangeschaft worden.

Raam met ventilatierooster plaatsen

Ik wil graag een ventilatierooster in mijn raam hebben met dubbelglas, dikte van 4/12/5 de maat van het glas is 1064 mm/1324 mm met een rooster van de lengte 1060 mm.

Kattenluik in glazen pui plaatsen

Wij willen een kattenluik in een glazen schuif pui, is dit mogelijk? De pui loopt over de hele achtergevel. Wat is het alternatief? Het is dubbel glas. En hoe duur zou dit zijn?

Schuifraam met contragewichten verwijderen

Voor de verhuizing van een bank moet het raam er op de eerste verdieping tijdelijk uit. Het betreft een (oud) schuifraam met contragewichten. Ik kan u een foto toesturen van hetzelfde raam. Ik vroeg me af of dit mogelijk is en wat dit ongeveer zou kosten? Graag ontvang in een indicatie over de e-mail

Kitnaden van glazen dak vervangen

Graag offerte voor het vervangen van de kitnaden van het glazen dak. Het lekt aan de randen bij de overgang naar hout waar kitnaden zitten.

Spiegel op maat monteren

Ik wil een gewone, goedkope spiegel op maat. Er is een spiegel kapot gevallen. Ik wil een nieuwe in de lijst plaatsen.