Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor meerdere ramen vervangen door hr++ en houten pui vernieuwen:

Meerdere ramen vervangen door hr++ en houten pui vernieuwen

Wij hebben een jaren 30 woning. We willen van meerdere ramen (minstens 7 stuks) en achterdeur het enkel glas vervangen voor hr++. Diverse glas in lood willen laten isoleren en de houten achterpui vervangen voor een houten pui met openslaande deuren.
Onze klant uit Leerdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meerdere ramen vervangen door hr++ en houten pui vernieuwen uit heel Nederland:

Dubbel glas laten plaatsen

Ik wil in woonkamer 2 ramen laten vervangen waarbij bij 1 van de 2 het glas groter wordt in het kozijn door de houtpartij boven het raam te verwijderen, afmetingen ca. 2x2 meter en 2x 1,5 meter.

Draai kiepraam in bestaand kozijn maken

Vervangen van twee naar buiten draaiende ramen door twee kiepramen. Dagmaat B 1255 x H 1190 mm Dagmaat. B 630. XH 1190 mm Voorzien van hr ++ glas en horren. Twee horren voor bestaand draaikiepramen. H 1220x B 785 mm. Niet op een mm nauwkeurig .

Schilderwerk 4 raampartijen eerste en tweede verdieping

Schilderen van 2 kozijnen met naar buiten draaiende ramen in Ral 9001 (warm wit). 2x kozijn met 2 ramen met buitenmaten van 150 cm breed x 140 cm hoog. - Vervangen van 2 opbouw glaslatten aan onderkant van kozijn.

Voortuin opnieuw bestraten

Onze kleine voortuin is verzakt. Voor de ramen en deur zakken tegels weg, waarschijnlijk omdat het zand onder het huis verdwijnt. Ook het looppad na het trottoir kent een aanzienlijk hoogteverschil. De bestaande trapjes dienen te worden vervangen door een aflopende straat Het moet dus op gehoogd worden en het gaat om 8 vierkante meter in de voortuin

Raamkozijnen aanpassen

We willen twee aparte ramen aan laten passen, de situatie is nu: kozijnen: hardhout, ongeveer 190 (l) bij 135 (h), elk kozijn heeft twee openslaande ramen, vanuit het midden. Een van deze ramen kan blijven, er moet een tussenstijl worden geplaatst, een raam wordt dus vervangen door vast glas met een ventilatierooster, en nieuw vast glas moet worden geplaatst in plaats van het te vervallen openslaande raamdeel. Verder moeten de ramen tochtdicht worden gemaakt. Het bestaande glas is dubbel glas, dit moet minstens zo blijven. Offerte moet bevatten: aanpassen kozijnen (plaatsen tussenstijl), aanpassen blijvend raam, plaatsen vast isolatieglas met ventilatie en oplevering in een nieuwe laag eenpots beits. Vragen graag via mail, net als offertes, geen telefonisch contact in verband met offerte. Het materiaal is hardhout, als aangegeven, idem de globale maten, het gaat om twee raamkozijnen – een aan de voor en achterzijde van het huis met momenteel ieder een dubbel openslaand raam met dubbel glas die die we wellicht willen aanpassen door een middenstijl in het huidige kozijn te laten plaatsen en een vast raamdeel en een kiep/draai raam met dubbel glas of drie dubbel glas te laten plaatsen. Voor nu gaat het om een prijsindicatie. Een schets of foto is nu nog niet noodzakelijk. Er op vertrouwend dat deze aanvullende informatie duidelijk en afdoende is.

Draaiende delen raamkozijnen vervangen + 2 buitendeuren

Van het kozijnwerk van onze achtergevel zijn verschillende delen aan vervanging toe (voorgevel is recent vernieuwd door vorige bewoners). Kozijnwerk waar het om gaat: - Draaiende delen van 2 houten kozijnen, hoofdslaapkamer (ca 128*65): liefst te vervangen door draai/kiep ramen met roedeverdeling en dubbel glas - Balkondeur op de kleine slaapkamer (200*77): liefst te vervangen door een raamkozijn ipv deur (draai/kiep, dubbelglas). Afhankelijk van mogelijkheden/advies. - Achterdeur bijkeuken (212*78): vervangen door buitendeur met dubbel glas en veiligheidsbeslag

Vervanging lekkend glas en openslaand raam

Op zolder heb ik bij één kozijn 2 lekkende ramen, 1 raam 108,5 x 58 cm., 1 raam 83,4 x 43 cm. Tevens moet een openslaand kozijn worden vervangen (111,3 x 56 cm.). Zie foto's.

Vervangen bovenglas in serre (3 stuks)

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van 2 of 3 bovenramen in mijn aangebouwde serre en nu lek zijn. De dubbelglas ramen zijn zijn ongeveer 80 x 200 cm per stuk.

Kamer bestaande woning stucen en latex spuiten

Wij hebben een bestaande woning van gasbeton (ytongblokken) waarvan we een kamer (enkel de muren) willen laten stucen en spuiten met latex. De oppervlakte van de muren zijn ongeveer 30 m2. Wij zullen voor aanvang van de opdracht de kamer leeghalen en van behang ontdoen. Met de vloer hoeft geen rekening mee gehouden te worden (laminaat), dit zal achteraf door ons worden vervangen. Daarnaast de ramen afplakken.

Vervangen kunststof kozijnen voor houten kozijnen

We hebben een nieuw huis gekocht en willen graag de kunststofkozijnen vervangen door hout. Kunnen jullie een indicatie geven van de kosten? Het gaat om 3 ramen: - raam aan voorkant: 185 breed x 157 hoog, met aan beide kanten 4 kleine raampjes van 15 breed en 35 hoog (oorspronkelijk met glas in lood) - openslaande deuren naar tuin: totaal 213 breed en 252 hoog, bestaande uit 2 vaste delen aan beide kanten: 43 breed en 252 hoog, en 2 openslaande deuren van 127 breed en 203 hoog en bovenraam - raam : 140 hoog x 60 breed, + deur: 201 hoog x 77 breed en bovenraam: 39 hoog + 77 breed

Partners

Partners van Casius