Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen:

Bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen

De raamrubbers vervangen van 8 ramen bij een 7 meter lange boot. Ligt op de Kaag nu. 4 ramen van 80x45 cm, 2 ramen van 170x30 cm, 2 ramen van 70x35 cm.
Onze klant uit Kaag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen uit heel Nederland:

Houten woonboot bekleden met EPDM

Mijn woonboot heeft een houten opbouw. De verf van deze opbouw bladert af. Ik wil het hout laten afdekken met bijvoorbeeld EPDM om het zo wind- en waterdicht te maken. Het gaat om een opbouw van 17 x 2 meter met veel ramen. De boot ligt op de werf in Kerkdriel, hier kunnen de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Woonboot schilderen

Het betreft het schilderen van raamkozijnen en de voordeur op een woonboot. De boot heeft voor en achter twee grotere ramen en aan beide zijkanten twee kleine ramen. De voordeur zit in het midden. Er zitten geen tientallen lagen verf op. Er is een mogelijkheid dat er klein reparatiewerk uitgevoerd moet worden. Graag ontvang ik een uurloon en de mogelijkheid tot het inschatten van de totale uren.

2 deurtjes vervangen van een boot

Boot van 8,5 meter staat buiten op schagen, loopbrug en binnenwerkplaats aanwezig. De deuren moeten geheel vervangen worden - nu hout moet van watervast multiplex. Het gaat om 2 deuren vervangen en 2 ramen vervangen. Het zijn apparte vormen. Per deur 1 m2. Raam iets kleiner dan 1 m2. Materiaal in overleg.

De oude douche en toilet en betegelde ...

De oude douche en toilet en betegelde douchewand/kast en wastafel moeten eruit gesloopt. Het is de aanbouw van een boot. De bodem moet opnieuw waterpas worden gemaakt, geisoleerd en de drie zijmuren moeten opnieuw worden opgebouwd met grote ramen erin. ER moet een bad, wastafel en nieuwe toilet worden aangelegd en kraanaansluitingen en isolatie. En er moet een deur in worden gemaakt. Tevens moet er misschien een nieuwe geiser komen en er moet verwarming zijn in de badkamer.

Betreft een woonboot (houtskeletbouw) ...

Betreft een woonboot (houtskeletbouw) met erker op een hoek. Klus 1: In de erker zit momenteel een kozijn uit één stuk. Totaal 4 ramen op +/- 50 cm van de grond. Dit kozijn dient verwijderd te worden en vervangen worden door ramen die vanaf de grond tot aan het plafond lopen. Afmetingen ramen: 230 br x 220 hg (2x) deze staan in een hoek van 90 gr. t.o.v. elkaar. Aan de beide uiteinden zit aan elke kant nog een schuine kant die de verbinding vormt met de boot (schuine kant van de erker) Deze staat onder een hoek van +/- 45 gr. Afmetingen van die ramen: 87 br x 220 hg (2x) Dit moeten kantelramen worden. Klus2 Openslaande deuren plaatsen. (230 br x 220 hg). Zit nu alleen een klein raam. Betekend dus gat maken in boot en kozijn met deuren plaatsen.