Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor ventilatierooster verplaatsen in bestaande raam:

Ventilatierooster verplaatsen in bestaande raam

Ik wil graag een ventilatierooster verplaatsen op een bestaande dubbelglas raam van 210 cm breed en 175 cm hoog. De raamkozijnen zijn van hout. Ik wil graag informatie over de prijs.
Onze klant uit Hoek van Holland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatierooster verplaatsen in bestaande raam uit heel Nederland:

Uitbouw van de woonkamer

Uitbouw woonkamer: Uitbouw van de woonkamer met 2,5 meter. Huis is ongeveer 5 meter breed. Uitbouw met plat dak met bitumen. Evt. voorzien van 2 platte lichtkoepels met zonwering. Harmonica schuifdeuren met ventilatierooster bestaande ut een enkele deur aan de ene en een combinatie deur aan de andere kant in een zwart stalen frame. Metselwerk als constructie Verplaatsen van 2 stopcontacten. Verplaatsen van 2 radiator punten. Verplaatsen van afvoerpunt terras. Verplaatsen en inbouwen in de gevel van buitenkraan. Verplaatsen regenafvoer. Verwijderen van een stuk muur in de woonkamer en verplaatsen van 2 schakelaars. Maat van de te verwijderen muur hoog 2500 mm x breed 650 mm. Evt. stucwerk gehele woonkamer. Het betreft zandgrond, dus de aannemer moet bekijken wat hij met een fundering doet.

Zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen

Betreft een nieuwbouwwoning die in 2021 gebouwd wordt. De klus betreft het plaatsen van een inloopdouche aan de schuine kant op zolder, leiding verplaatsen en doortrekken naar boven, ventilatierooster bij het schuine dak plaatsen, de elektriciteit aansluiting voor wasmachine en droger verplaatsen naar de andere kant van de zolder (waarschijnlijk kan dit naast de inloopdouche), en het plaatsen van 2 wanden. De zolder zal 30,3 m2 worden.

Badkamerrenovatie

- Tegelen van de gehele badkamer, alle wanden (22,2 m2) tot plafond (loopt deels schuin) en de vloer (5,7 m2). Tegels liggen al klaar. Lijm en overige toebehoren moeten nog worden aangeschaft, kan in overleg. - Wastafel: dit is nu een aansluiting voor 1 kraan, maar moet worden aangepast voor twee kranen. Ook verleggen van de afvoer en deze in de muur frezen. - Bestaande radiator vervangen voor een designradiator (is al aangeschaft; leidingen verleggen/in de muur frezen). - Douchekraan: oude bad kraan leidingen verleggen voor de aansluiting van een douchekraan (ongeveer 40 cm hoger en iets naar rechts). - Bad afvoer vervangen voor een douchegoot (90 x 7 cm; nog niet aangeschaft, eventueel In overleg). - Inbouwreservoir toilet plaatsen in de muur (al aangeschaft) - Ventilatiekanaal uitbreiden met extra ventilatierooster of verplaatsen van het rooster (graag overleg).

Dakkapel laten plaatsen

Wij willen een dakkapel van 2.50 meter laten plaatsen. Kunststof trespa 7016 inclusief het aftimmeren hiervan. 2 x draai kiepraam en 1 x vast raam met ventilatierooster. Ramen HR++. Op de plek waar de dakkapel komt hebben wij 2 velux dakramen 78 x 140 cm deze willen wij laten verplaatsen.

Diverse verbouwklussen in een woning

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1910 en krijgen daarvan op 2 december de sleutel. Wij zijn op zoek naar een aannemer die daar een aantal klussen op de begane grond kan uitvoeren. Het gaat om het plaatsen van wanden in de hal, verplaatsen van een thermostaat en schilderen en betegelen van wanden. Verder willen we aan de binnenzijde kozijnen en de voordeur laten schilderen. Er moet een schuifdeur worden geplaatst en we willen het keukeneiland laten aanpassen. Daarbij moet het werkblad worden vergroot en moeten er lades en kastjes worden geplaatst. In de hal en keuken moeten ook kastjes worden verwijderd. Als laatste willen we in de toiletruimte het plafond laten schilderen en een ventilatierooster laten plaatsen. Daar moet ook een deel van de wand worden betegeld. Wij plannen graag een afspraak in. We ontvangen daarna graag uw offerte, inclusief de materialen. Een deel van de materialen moeten we nog even uitzoeken. U vindt onze planning in de bijlage. Een uitgebreide werkbeschrijving met plattegrond en tekeningen is voorhanden, maar te groot om hier te plaatsen. Dit document mail ik u graag toe.

Tuinhuis verbouwen

Graag offerte voor verbouwing tuinhuis van 28 m2. Het huisje wordt volledig leeggehaald en zal vervolgens weer opgebouwd moeten worden. Badkamer plaatsen incl muur, tegelwerk met douche en toilet (ongeveer 1.70 x 1.00 meter) Plaatsen van een wand (2.00 meter lang) tussen twee slaapkamers Verplaatsen leiding water +afvoer van de keuken eventueel ook verplaatsing geiser en mogelijke optie bekijken deze buiten in kast te plaatsen (water wordt afgesloten vanaf half november tot half maart) Bedekking muren en plafond Houtenvloer plaatsen op betonvloer Mogelijk vervanging raam ongeveer 1.20 x 1.00 meter met ventilatierooster. Materiaal in overleg. Er is zeer beperkt tot weinig stroom aanwezig.

Raamkozijn inkorten

Wij willen graag twee openslaande ramen laten inkorten. Dit i.v.m. het plaatsen van een rolluik, waardoor het raam nu niet meer open kan. De bedoeling is om aan de bovenkant van het raam dan een vast stuk te maken wat niet meer mee open gaat, en het ventilatierooster met de bovenste balk naar beneden in het raamkozijn te verplaatsen waardoor letterlijk het raam korter wordt. Wij zijn op zoek naar iemand die dit voor ons kan doen en naar de prijs hiervan. Materiaal kan (mogelijk) deels hergebruikt worden en zal deels moeten worden geleverd. Het gaat om de dakkapel op de 1e verdieping.

Dakopbouw op plat dak plaatsen

O.a.: verzorgen tekeningen en de bouwaanvraag,-slopen en afvoeren bestaande dakbedekking,-dakopbouw in ``punt``vorm d.m.v. plaatsen van zijwanden die opgebouwd zijn uit een houten frame en mulitplex aan de binnenzijde en buitenzijde een dampdoorlatende laag + glaswol isolatiemateriaal,-houten spant en aanbrengen gordingen, slapers en muurplaten,-geïsoleerde dakplaat met witte zichtzijde,-kunststof dakkapel voor- en achterzijde, beiden lengte 2,50 meter,-aanbrengen houten vloer i.v.m. beperkte draagkracht huidige platdakvloer, -1x kunststof draaikiepraam en isolatieglas + ventilatierooster, -aanbrengen dakpannen in de kleur antraciet (compleet met nokprofiel, etc),-plaatsen trap en traphek, ontluchtingen doortrekken, verwarmingsketel verplaatsen, aanleg elektra + 3 radiators aanbrengen.

Verwijderen muur en deuren verplaatsen

Het gedeeltelijk verwijderen van een niet dragende muur. Daarnaast het verplaatsen van twee deurkozijnen, waarbij de oorspronkelijke plaats van de kozijnen wordt dicht gemetseld. Tevens: Het vervangen van een bestaand houten raamkozijn van 108 x 108 cm door een nieuw (kunststof) raamkozijn met ventilatierooster.

Aanleg badkamer+ verplaatsen binnendeur in woonkamer

In ons pasgekochte woonhuis, een jaren 30 tussenwoning, willen we: 1.) Een badkamer laten aanleggen in huidige slaapkamer op de 1e etage. Ruimte = 2 x 2 m2. Gaat om een eenvoudige wastafel, een eenvoudig hangend toilet en een eenvoudige inloopdouche. Leidingen moeten worden doorgetrokken vanaf zolder warmwater vd cvketel en riolering naar beneden toe. Alle leidingen in de badkamer i/d muur weggewerkt, muren en vloer laten betegelen, inclusief draingoten bij douche, + aanleg mechanisch ventilatierooster boven huidig raamkozijn. Materiaal in overleg. 2.) Verplaatsen binnendeur van hal naar woonkamer. Huidige deur eruit en deurgat dichten en stucen. Nieuw deurgat uitbreken en nieuwe deurpost en nieuwe deur op maat inbouwen. Uitvoering werkzaamheden = 28-11 t/m 9-12.