Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glazen balustrade voor trap en gang:

Glazen balustrade voor trap en gang

Ik wil graag een offerte. Het betreft een betonnen zwevende trap en daarnaast een opening naar de kelder. Op de tweede verdieping alleen de gang in een l vorm. Ik zal foto’s mee sturen voor beter beeld. Ik hoor het graag van u.
Onze klant uit Hendrik Ido Ambacht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glazen balustrade voor trap en gang uit heel Nederland:

Glazen balustrade binnen laten maken

We willen graag een glazen balustrade voor binnen laten maken. Achter de voordeur zit een heel ruime hal. Hierin willen we een glazen balustrade maken. De ruimte is 2.37 x 1.34 meter. Zie tekeningen!

Mezzanine bouwen in de woonkamer

Het plafond in de woonkamer is ongeveer 4.80 meter hoog, daarom zou ik hier graag een mezzanine van circa 15 m2 inclusief een draagconstructie laten bouwen. Doorgang/ deur maken in een betonnen muur, trap maken, balustrade glas en staal. Ik wil graag een indicatieve prijs voor een mezzanine van staal met hout en een glazen afscheiding.

Glazen balustrade in de vide aanbrengen

Ik wil graag een glazen balustrade in de vide aanbrengen. Het glas vervangt het huidige hek. De maten zijn ongeveer 2.40 meter lang en 1 meter hoog. Graag offerte inclusief "constructie" cq mogelijkheden.

Kleine glazen balustrade langs slootkant

Wij hebben bij onze woning een sloot, waar een klein ijzeren hek voor staat. Wij willen dat hek graag laten vervangen door een glazen afscheiding, zoals je ook wel eens bij balkons ziet. De maat is ongeveer 120 cm breed en 100 cm hoog. Wij ontvangen graag een prijsopgave.

Glazen balustrade in de vide aanbrengen

Ik wil graag een glazen balustrade laten plaatsen in de vide/overloop. Dit ter vervanging van de bestaande balustrade (zie foto). Lengte 2.90 meter. Gewenste hoogte 80 cm. Graag offerte inclusief "constructie" cq mogelijkheden. Plaatsing gewenst 2e week februari. Graag contact per e-mail in verband met verblijf in het buitenland.

RVS balustrade met glas op het balkon plaatsen

Ik wil een glazen balustrade op buiten balkon laten plaatsen en bevestigen. De ondergrond is van beton, breedte is 400 cm, hoogte 100 cm en 1 zijkant van 90 cm lang. Het glas moet uit zo min mogelijk delen bestaan. De bevestiging moet van RVS zijn aangezien appartement vlak aan de zee grenst.

Glazen balustrade leveren en plaatsen

Wij willen een glazen balustrade plaatsen, ongeveer 7 meter breed en normale balkonhoogte (voorgeschreven maten) op ons terras van hout. Ik denk aan 4 tot 5 panelen. Is zonwerend glas een mogelijkheid?

Trap en deuren plus kozijnen schilderen

Werkzaamheden: schilderen van 8 deuren met glazen raampjes bovenin en deurkozijnen erbij, binnen en buitenkant. De trap en balustrade en 1 raamkozijn dienen ook geschilderd te worden. Stijl 30'er jaren huis. Al het houtwerk is in goede staat.

Glazen balustrade leveren en plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die een glazen balustrade kan maken (gelaagd veiligheidsglas). Onze voorkeur gaat uit naar een balustrade met een zo groot mogelijke transparantie (dus zo min mogelijk staanders, relingen, klemmen, etc). Bijgevoegde foto's geven een idee van de soort balustrades die ons aanspreken. De balustrade dient 322 cm breed te zijn en +/- 80-100 cm hoog (glas mag uit meerdere stukken of uit 1 heel stuk). De balustrade dient geleverd en geplaatst te worden in de woonkamer. Wellicht ook een glazen achterwand in de keuken.

Tegels aanbrengen op een overdekt balkon ...

Tegels aanbrengen op een overdekt balkon met glazen balustrade. Oppervlak ca. 17 vierkante meter, ronde voorkant tegelgrootte 47x47 cm en 31x31 cm, dubbel gebakken, gelegd in een patroon. Ondergrond is beton (uit een stuk). Het balkon heeft een afvoer voor regenwater, maar het verloop is niet helemaal goed, het water loop enigszins van de afvoer weg, dit moet tegelijk gecorrigeerd worden.