Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Hendrik Ido Ambacht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Hendrik Ido Ambacht heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Hendrik Ido Ambacht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Hendrik Ido Ambacht of directe omgeving.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Hendrik Ido Ambacht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen, raamventilator plaatsen, ventilator rooster vervangen plus rooster systeemplafond aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Hendrik Ido Ambacht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Hendrik Ido Ambacht:

Glazen balustrade voor trap en gang

Ik wil graag een offerte. Het betreft een betonnen zwevende trap en daarnaast een opening naar de kelder. Op de tweede verdieping alleen de gang in een l vorm. Ik zal foto’s mee sturen voor beter beeld. Ik hoor het graag van u.

WC raampje voorzien van dubbel glas

Heer/mevrouw, Met deze koude temperaturen wil ik het glas in ons toiletraampje laten vervangen (enkel glas) naar dubbel glas. Wat gaat dat kosten inclusief montage? In afwachting van uw reactie.

Mat glas of gezandstraald glas in de voordeur laten plaatsen

Wij willen graag het huidige dubbelglas in onze voordeur laten vervangen door mat/gezandstraald dubbelglas. Het betreft een nieuwbouwhuis. Is het mogelijk om het huidige glas te bewerken zodat dit mat/gezandstraald wordt? Of moet er nieuw glas in? De afmeting van het glas in 0.68 bij 1.01 meter. De houten deur hoeft niet geschilderd te worden, we willen alleen een professionele glaszetter.

Glazen tafelblad polijsten

Ik zou willen weten of het mogelijk is een glazentafel opnieuw te polijsten in verband met gebruikers krassen en wat de kosten eventueel zijn?

Leveren HR++ glas "4-5" spouw 9 mm

Ik wil graag glas bestellen, genoemd in de titel, met de volgende afmetingen: - 2x 693 mm x 1134 mm (br. X h. ); - 1 x 970 mm x 1252 mm (br. X h. ); - Voldoende Glasband (standaard); - Voldoende Glasblokjes (graag ook een paar schuine voor onderdorpel); - Voldoende beglazingskit (hoge kwaliteit). Ik zie uw reactie graag tegemoet per telefoon of mail. Telefoon is voor mij prettiger, gezien ik dan sneller kan schakelen.

Glas vervangen in de voordeur

Onze voordeur heeft dubbel glas, en in de buitenste ruit zit een barst. Dit wil ik graag laten herstellen. De zichtbare afmetingen zijn 64,5 bij 94 cm. en dan zit er nog ongeveer een cm. onder de latjes. Zie foto in bijlage.

Dubbelglas in aluminium schuifpui plaatsen

Ik heb momenteel aan de achterzijde van de woning twee panelen van enkel glas. De een is vast, van 300 x 200 hoog, de ander is schuivend, van 300 x 250 hoog. De aluminium pui wil ik houden. Is het mogelijk om het enkel glas te vervangen door dubbel terwijl de pui kan soepel kan blijven schuiven?

Dubbel glas plaatsen: Het vervangen van ...

Dubbel glas plaatsen: Het vervangen van enkel en oud dubbel voor HR++ glas 4-14-5 in sponningdiepte 28mm. Afmetingen: H x B 3 stuks 122 x 106 Parterre 3 stuks 122 x 120 Keuken 2 stuks 122 x 86,5 Keuken 4 stuks 122 x 79,5 Woonk. noord 1 stuks 56 x 79,5 Woonk. noord 4 stuks 122 x 158 Woonk. zuid 1 stuks 122 x 234,5 Woonk. noord 7 stuks 113,5 x 24,5 12 stuks 122 x 24,5 1 stuks 56 x 24,5 Boven en onderzijde Aluminium strips en zijkanten met hout. De huidige ramen zijn aan de zijkanten ingefreesd, maar dat hoeft in de nieuwe situatie niet.