Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dubbelglas met gat voor afvoerslang mobiele airco:

Dubbelglas met gat voor afvoerslang mobiele airco

Voor de afvoerslang van de mobiele airco wil ik een dubbelglas raam vervangen door een nieuwe dubbelglas raam met een gat erin voor de afvoer, welke in de winter kan worden afgedicht. Bij de airco zitten al een aantal ringen met afdichtingsdop. Afmetingen van het glas ca 140 x 25 cm.
Onze klant uit Hazerswoude Rijndijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbelglas met gat voor afvoerslang mobiele airco uit heel Nederland:

Gat laten maken in raam voor airo slang rond 137

Ik heb thuis een draagbare airco alleen moet daarvan de afvoerslang van de warme lucht naar buiten. Mijn vraag was of er een gat in het raam kan worden gemaakt in het dubbelglas raam? Ook heb ik zelf al een houder die dan in het gat gaat waar de slang op aankoppelt.

Kattenluik in dubbelglas laten monteren

Beste meneer/mevrouw, Ik heb sinds kort een kat die gewend is naar buiten te gaan. Nu overweeg ik een kattenluik te laten monteren in een kleine ruit boven de vensterbank. Het betreffende ruitje is 30,5 bij 50 cm. Het is dubbel glas. Kunt u mij een (gespecificeerde) prijsindicatie geven voor deze klus? Ongeveer zo: Aanschaf nieuwe ruit inclusief snijden van het gat Verwijderkosten oude ruit Plaatsen nieuwe ruit Plaatsen kattenluik Overige kosten Ik zorg zelf voor het kattenluik. Ik hoor graag van u.

Gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco

Wij hebben twee balkondeuren met dubbelglas waar wij een afvoerslang van een mobiele airco doorheen willen hebben. Nu hebben wij begrepen dat de meeste mensen geen gaten in dubbelglas willen maken. Wij zijn dus opzoek naar een oplossing waar het raam er eventueel uit gaat en wordt vervangen door een paneel waar de slang doorheen kan.

Een trap(gat) verplaatsen en dakkapel realiseren

Wij hebben net een huis gekocht en we willen allereerst graag een trap laten plaatsen naar de zolder. De zolder is nu te bereiken via een vlizotrap. Daar wil ik graag een vaste trap van maken. Daarvoor moet het oorspronkelijke trapgat worden verplaatst. De ondergrond van zolder is van beton, dus er moet in beton worden gezaagd. Daarnaast moet er een gat in de muur van een slaapkamer worden gemaakt zodat de trap via die slaapkamer te bereiken is. De bestaande vaste trap heeft nu vloerbedekking, dat mag eraf en iets moderns erop. Ook heb ik de wens voor een raam in het zolderdak en de mogelijkheid om de wasmachine en droger op zolder te plaatsen. Voor de slaapkamer (verdieping lager) ben ik op zoek naar iemand die een dakkapel kan plaatsen. De dakkapel moet worden geplaatst op het schuine dak. Graag met dubbelglas en kunststof kozijnen.

Garagedeur vervangen door pui met ramen en muurtje in spouw

Momenteel zit in de garage een garagedeur met ingebouwde deur. Deze willen wij laten vervangen door een stenen muurtje met spouw van circa 1.10 m hoog en twee houten kozijnen met dubbelglas. Een vast raam en een kantel/kiep raam. De hoogte van het 'gat' na verwijdering van de garage deur is: : 2,30 meter (inclusief witte houten lak boven de ijzeren garage deur. De breedte is 2.30 meter. Graag ontvang ik een scherpe offerte

Kattenluikje in dubbelglas plaatsen

Ik wil een kattenluik laten plaatsen in dubbelglas. De diameter die in het dubbele glas gesneden moet worden is 212 mm. Het raam is 30 cm breed en 80 cm hoog. Het glas dient dus vervangen te worden. Het kattenluikje is reeds in mijn bezit. Opdracht: leveren van vervangend dubbel glas met een gat van de gewenste diameter onderaan het glas . Het aanbrengen van het kattenluikje en het plaatsen van de ruit.

Gat in dubbelglas voor kattenluik

Ik zoek een glaszetter die een kattenluik kan plaatsen in het isolatieglas in onze achterdeur. Afmeting glas in 200 bij 64 cm.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil een kattenluik laten plaatsen in dubbelglas. De diameter die in het dubbele glas gesneden moet worden is 283 mm. Het raam is 50 cm breed en 100 cm hoog en het glas dient dus vervangen te worden. Opdracht: leveren van vervangend dubbel glas met een gat van de gewenste diameter onderaan het glas . Het aanbrengen van het kattenluikje en het plaatsen van de ruit.

Kattenluik in dubbelglas

Ik zoek een glaszetter die in een ruit van HR ++ 46 bij 216 cm (dagmaat) kan leveren en plaatsen. In dit glas wil ik een kattenluikje met chip laten monteren. Het gat zou in het midden en aan de onderzijde moeten komen te zitten van het glas.

Kattenluik in dubbelglas

Graag zou ik een ruit van HR ++, 1.01 x 1.12 meter, willen laten leveren en plaatsen. Er is al een kattenluikje aanwezig die ik graag in het glas wil laten monteren. Het gat zou in het midden en aan de onderzijde moeten komen te zitten van het glas.

Partners

Partners van Casius