Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor plexiglas plaatsen op het balkon:

Plexiglas plaatsen op het balkon

Goedemiddag, Wij willen op ons terras voor de helft plexiglas laten plaasten, inmeten en monteren, inclusief het plexiglas natuurlijk. Graag willen we hier een offerte voor aanvragen, een en ander zou voor 11 juli 2020 moeten worden uitgevoerd, dit omdat we op 11 juli een nieuwe pup krijgen en we niet willen dat hij meteen het balkon af loopt bij ons.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plexiglas plaatsen op het balkon uit heel Nederland:

2 dakramen op zolder plaatsen

Ik wil een dakraam van circa 114 cm x 118 cm op het schuine dakdeel van mijn 3e verdieping. (Op de 2e verdieping is een balkon ivm eventueel takelen ?) Ik heb een gedeeltelijk schuin dak en de rest is plat. Op het schuine deel wil ik dit dakraam van circa 114 x 118 maar mag ook een maatje kleiner. Het schuine dakdeel staat dwars ten opzichte van de voorgevel en heeft een tussengoot met de buren. We hebben een ruim trappenhuis ivm het naar boven brengen. In hetzelfde schuine dakdeel zit ongeveer in het midden ook een opening (ik schat dit gat 75 cm breed en 120 cm hoog) voor een raam wat aan de binnenzijde is dichtgetimmerd en aan de buitenzijde met plexiglas is dichtgezet. Hier zou ik ook graag een dakraam willen hebben en advies over de te kopen maat. Het gat moet vervolgens aan deze maat worden aangepast. Beide dakramen uiteraard aan binnen-en buitenzijde deugdelijk en netjes afgewerkt na plaatsing en restmateriaal afvoeren.

Plexiglas op balkon laten plaatsen

Ik wil graag plexiglas voor de balustrade van mijn balkon. +/- 140 x +/- 160 en +/- 230 x 160. Zodat ik bijna het hele jaar ook lekker op mijn balkon kan zitten.

Plexiglas op balkon laten plaatsen

We willen graag windbestendig plexiglas laten plaatsen op een terras op de tweede verdieping van een appartementencomplex. Het zou een hoekopstelling moeten worden, waarbij 1 zijde ongeveer 330 cm is en de andere 300 cm. De hoogte zal ongeveer 100 cm moeten worden. Het gaat om het gedeelte bovenop de balustrade. Kunt u mij aangeven wat dit gaat kosten? Graag specificeren wat de materiaal en plaatsingskosten zullen zijn?

Plexiglas op balkon laten plaatsen

Ik wil dat beide zijden van mijn balkon (2e etage), lengte ca. 3m hoogte 1m, plexiglas wordt bevestigd tegen de balustrade, tegen de wind. Het hele balkon is 3 bij 5 m. De huidige balustrade is van hekwerk met verticale spijlen en wij hebben alles al geprobeerd om daar glas in te krijgen, maar dit is te zwaar (er zou dan een kruis onder het balkon getrokken moeten worden) dus wij moesten naar een oplossing zoeken. Toen kwamen wij aan plexiglas. Wij willen graag laten controleren of dit zou lukken en wat de mogelijkheden zijn. Graag zouden wij iemand even op locatie hebben om de situatie te bekijken en waarmee wij kunnen overleggen. Er is een lift aanwezig.

Plexiglas op balkon laten plaatsen

We willen graag regen- en windbestendig plexiglas laten plaatsen op een balkon op de eerste etage van een woonhuis. 1 zijde is 230 cm bij 175 cm en de andere zijde is 280 cm bij 175 cm. Het gaat om het gedeelte boven de balustrade en de bedoeling is het open te kunnen schuiven. Kunt u mij aangeven wat elke zijde kost, inclusief het plaatsen.

Plexiglas op balkon laten plaatsen

Een paar maanden geleden heb ik een appartement gekocht op de derde verdieping. De vorige eigenaar heeft 3 jaar geleden de plexiglas platen op het balkon laten vervangen. Het was een verzekering kwestie. Ze hebben niet plexiglas op kleur geplaatst maar folie over de blanke plaat geplakt die nu los gaat laten. Vandaar dat ik nu plexiglas met bronzen kleur wil laten plaatsen. Ze moeten gelijk zijn aan de andere appartementen. Het gaat om 4 platen van ongeveer 130 cm x 110 cm. Daarover gaan mijn vragen. Kunt u ze leveren en plaatsen? Wat is ongeveer de richtprijs? Wachtend op een reactie groet ik u.

Drie zweefdeuren plaatsen

Als afscheiding tussen woonkamer/serre wil ik 3 zweefdeuren (1 m x 2 m) van plexiglas die over elkaar heen schuiven.

Plexiglas plaatsen op het balkon

Ik wil plexiglas op het balkon laten plaatsen. Het gaat om twee platen van ongeveer 1 bij 1.75 m. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Plexiglas in de huiskamer deur laten plaatsen

Wij willen graag plexiglas laten plaatsen in de huiskamer deur van hout. Zie bijgaande foto. Het moet wel helder zijn zoals gewoon glas.

Plexiglas plaatsen in ijzeren frames

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van plexiglas in een ijzeren frame. Het betreft buiten. Bij de opgang zit een metalen frame. De maten zijn: 115 x 118 centimeter 115 x 118 centimeter 70 x 118 centimeter 74 x 118 centimeter Bovenstaande zijn rechthoekige vlakken. En dan nog 1 schuin ijzeren kozijn 140 x 100 centimeter. Ik wil het liefst een berekening van doorzichtig glas alsmede van getint glas.