Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor ventilatierooster in bestaand raam maken:

Ventilatierooster in bestaand raam maken

In mijn jaren 30 huis zitten op de eerste verdieping 3 houten kozijnen (~1,20*0,80) met daarin elk 2 draairamen, waarvan het glas ongeveer 0,63 bij 0,43 m (H*B) is. Ik zou graag één van de twee ramen in elk van de kozijnen voorzien van een ventilatierooster i.v.m. het plaatsen mechanische ventilatie. Op het moment zit hier al dubbel glas in, de ramen die vervangen worden mogen voorzien worden van HR++ glas, als dit niet een te groot verschil in uiterlijk met de andere ramen zal opleveren.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatierooster in bestaand raam maken uit heel Nederland:

Raamkozijnen aanpassen

We willen twee aparte ramen aan laten passen, de situatie is nu: kozijnen: hardhout, ongeveer 190 (l) bij 135 (h), elk kozijn heeft twee openslaande ramen, vanuit het midden. Een van deze ramen kan blijven, er moet een tussenstijl worden geplaatst, een raam wordt dus vervangen door vast glas met een ventilatierooster, en nieuw vast glas moet worden geplaatst in plaats van het te vervallen openslaande raamdeel. Verder moeten de ramen tochtdicht worden gemaakt. Het bestaande glas is dubbel glas, dit moet minstens zo blijven. Offerte moet bevatten: aanpassen kozijnen (plaatsen tussenstijl), aanpassen blijvend raam, plaatsen vast isolatieglas met ventilatie en oplevering in een nieuwe laag eenpots beits. Vragen graag via mail, net als offertes, geen telefonisch contact in verband met offerte. Het materiaal is hardhout, als aangegeven, idem de globale maten, het gaat om twee raamkozijnen – een aan de voor en achterzijde van het huis met momenteel ieder een dubbel openslaand raam met dubbel glas die die we wellicht willen aanpassen door een middenstijl in het huidige kozijn te laten plaatsen en een vast raamdeel en een kiep/draai raam met dubbel glas of drie dubbel glas te laten plaatsen. Voor nu gaat het om een prijsindicatie. Een schets of foto is nu nog niet noodzakelijk. Er op vertrouwend dat deze aanvullende informatie duidelijk en afdoende is.

Ventilatierooster in een raam of kozijn maken

Ik zoek een specialist voor het realiseren van ventilatierooster in twee ramen. De ramen zijn 102,5 bij 66,5 en 100,5 bij 66,5. De ramen zitten in houten kozijnen die naar buiten toe open klappen op de eerste en tweede verdieping van de woning.

Ventilatierooster boven dubbelglas raam door suskast vervangen

Door het ventilatierooster van ons slaapkamerraam komt veel stedelijk omgevingsgeluid binnen. Daarom willen wij op de plaats van het huidige ventilatierooster een suskast laten plaatsen. Het kozijn is van hout. De spouwmaat is 13 mm en het raam is 765 mm breed. We laten ons graag adviseren over welk model/soort/merk suskast het beste werkt voor onze situatie. Alvast bedankt.

Ventilatierooster in het raam plaatsen

In 1 of 2 ramen kunnen bovenin het kozijn ventilatie roosters geplaatst worden. Bij de rest van het huis is het al gedaan.

Kozijnen + draaikiepramen vervangen

In mijn woning (uit 1999) wil ik graag drie houten kozijnen met draai kiepraam laten vervangen (vanwege houtrot) en één vast raam allen door kunststof (= totaal 4). Nieuwe ramen met HR++ glas en draaikiepramen met ventilatierooster met winddrukregeling. Formaten van kozijnen met draaikiep zijn: 1100 x 1159 mm; 1111 x 1167 mm; 1100 x 1168 mm. Kozijn van vaste raam is 670 x 1165 mm.

Ventilatierooster in het raam vervangen

I need to install Ventilatierooster in 2 existing windows.

Raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster

Ik wil graag het dubbel glas in een raam (100x93 cm) laten vervangen (is lek). Graag zouden we gelijk een kattenluik en ventilatierooster in dit glas willen hebben.

Ventilatierooster in bestaand raam maken

In een van de spreekkamers van onze praktijk willen we meer ventilatie creëren door een ventilatierooster in een raam te laten plaatsen. Het gaat om een raam op de begane grond. Het is een normaal raam, de afmetingen van dit raam weet ik niet precies.

Ventilatieroosters in bestaand dubbelglas raam maken

Ik heb een kleine studio en wil daar graag een of twee extra ventilatie roosters in de bestaande kleine ramen 42,50 x 42,50 centimeter aanbrengen. Verder wil ik mijn schuur ook wat meer ventilatie mogelijkheden in overleg (een ventilatierooster in deur verwerken)

Kunststof deur en vaste raam plaatsen en oude verwijderen

Graag willen wij een indicatie voor het plaatsen van een kunststof voordeur (lengte 2390 cm breedte 102 cm) en het plaatsen van een kunststof vast raam (lengte 122 cm en breedte 186 cm). Graag huidige deur eruit halen, geldt ook voor het raam. Graag zou ik een ventilatierooster in het raam willen hebben. De deur hoeft niet de duurste te zijn, ik wil er beglazing (gedeelte) in en een brieven bus.

Partners

Partners van Casius