Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas in binnendeuren vervangen:

Glas in binnendeuren vervangen

Ik heb 2 binnendeuren (dubbele deuren naar onze woonkamer), elke deur heeft 8 glazenruitjes afmeting: 26 x 40,5 cm. Nu zit er plexiglas in die wij willen vervangen door (veiligheids)glas. Graag ontvang ik een offerte van verschillende soorten glas.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas in binnendeuren vervangen uit heel Nederland:

Binnendeuren plaatsen

Ik wil een viertal binnendeuren laten plaatsen in onze woning. Wij willen de deur Conventry, die nu in de aanbieding is. Houten deuren zonder glas. Wel beslag aanbrengen. Deze moeten geplaatst worden en precies op maat worden gemaakt. Op dit moment zitten er maatwerk deuren in en daarom zijn 2 deuren iets korter. Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Deuren afhangen

We willen graag een aantal (afhankelijk van de prijs tussen de 3 en 7) binnendeuren vervangen en laten ophangen. Het gaat om stompe deuren. De deur van gang naar woonkamer willen we waarschijnlijk met glas. De rest zijn gewoon simpele deuren.

Stalen binnendeuren met glas laten monteren

Ik ben op zoek naar stalen deuren voor mijn huis met de volgende dimensies en vlakverdeling. 2 deuren met gewoon scharnier Breedte 120 CM per deur Hoogte 250 CM per deur Vlak verdeling per deur 3 liggende delenstaande delenze zullen gebruikt worden als kamer en suite deuren die als ze open staan een kast afdekken.

Dubbele industriële deuren voor vakantievilla's

Wij zijn op ons terrein voor groepsaccommodatie bezit met de bouw van 3 vakantievilla's en daar zullen er volgend jaar nog 4 bij komen. Wij willen daar graag dubbele industriële binnendeuren laten plaatsen van metaal met veel glas. Eis is dat de deuren een brandwerendheid dienen te hebben van 60 minuten. We gaat voor een industriële uitstraling. De totale breedte van de 2 deuren is 180 cm, de hoogte is minimaal 235 tot maximaal 265 cm. De toegankelijkheid moet eenvoudig zijn, mensen met een rolstoel dienen eenvoudig naar binnen te kunnen. Een voorbeeld is bijgevoegd, evenals de vergunningstekening van de bouw. Voor volgend jaar september staat de bouw gepland van de 4 eenheden waarbij dezelfde deuren staan gepland.

Stompe binnendeuren afhangen

Ik wil graag 5 stompe binnendeuren laten afhangen. In 1 deur moet glas worden geplaatst. Ik wil ook de oude scharnier- en slotgaten in de kozijnen laten wegwerken. De deuren koop ik graag zelf. Ik ontvang graag uw offerte voor deze klus.

Binnendeuren plaatsen

Ik wil graag drie deuren laten plaatsen. Het gaat hier om binnen deuren op de benedenverdieping. Het zijn stompe deuren. De deuren zal ik kopen bij Gamma en bij mij thuis laten brengen. Graag vrijblijvend informatie omtrent de kosten hiervan. Gelieve via e-mail te reageren. Ik heb de afmetingen van de deuren niet en er hoeft geen glas in. Het gaan simpele deuren zijn.

Binnendeuren plaatsen en leveren

In de aanbieding staat de binnendeur met glas in lood Allura, is het mogelijk om deze te laten bezorgen en direct te laten plaatsen door uw montage service? Of indien niet direct mogelijk op een ander tijdstip dat schikt? Mogelijk heb ik ook interesse in het plaatsen van 2 binnendeuren Leon. Ik kan door medische redenen niet de deur uit en kan ook dit soort zaken niet zelf plaatsen. Vandaar dat ik het wilde weten. Indien de deur niet met beslag wordt geleverd zoals in de folder aangegeven dan direct deze ook op de deur plaatsen aangezien ook deurbeslag en deurkruk deze week in de aanbieding zijn. Graag uw advies. Graag zou ik willen dat de vakman de materialen ook levert/ophaalt.

Binnendeuren afhangen

Ik wil graag 4 opdek binnendeuren laten afhangen. In 1 deur moet ook glas worden gemonteerd. Ik heb nog geen scharnieren. De slotgaten in de deur zijn al gemonteerd, de slotgaten in de kozijnen nog niet. Sloten heb ik wel in mijn bezit.

Binnendeuren afhangen

Wij hebben op de begane grond 4 stalen kozijnen laten vervangen door houten kozijnen. Hier hebben wij 4 nieuwe massief houten binnendeuren voor gekocht bij Praxis. Een van de deuren heeft 2 glasplaten welke nog in de deur moeten worden gemonteerd. De deuren dienen te worden afgehangen. Sloten heb ik zelf, gaten zitten reeds in de deur, echter scharnieren nog niet. De deuren worden op 13-9 geleverd. Graag zou de opdracht voor 23-9 moeten worden uitgevoerd. Graag zien we de prijs voor het afhangen van 4 opdekdeuren inclusief scharnieren en inclusief het plaatsen van het glas in 1 van de deuren.

Glas in de binnendeur vervangen

We willen graag het glas vervangen in twee binnendeuren. Dit zijn paneeldeuren met beide 6 delen glas. De reden van vervangen is dat we het (bruine) glas niet mooi vinden en dit graag willen vervangen door normaal glas. We zijn benieuwd naar de kosten.

Partners

Partners van Casius