Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Gouda of directe omgeving.

1644 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: hr++ glas ramen leveren en plaatsen (12 ramen), 7 glaspanelen van serredak vernieuwen, facetglas plaatsen, glas in schuifdeuren vervangen, raam in blinde muur plaatsen, vervangen bovenglas in serre (3 stuks), kattenluik plaatsen in dubble glas, glaslatten vervangen, kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen, dubbelglas in velux ggl 1 dakramen vervangen, ventilatieroosters in bestaande ramen plaatsen, spiegel in een schuifdeur vervangen, gat maken in dubbel glas voor een airco, draadglas vervangen op dak tuinhuis, plexiglas laten plaatsen in een binnendeur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Gouda:

Plexiglas plaatsen op het balkon

Goedemiddag, Wij willen op ons terras voor de helft plexiglas laten plaasten, inmeten en monteren, inclusief het plexiglas natuurlijk. Graag willen we hier een offerte voor aanvragen, een en ander zou voor 11 juli 2020 moeten worden uitgevoerd, dit omdat we op 11 juli een nieuwe pup krijgen en we niet willen dat hij meteen het balkon af loopt bij ons.

Kattenluik in dubbel glas laten maken

Ik zou graag een kattenluik willen laten plaatsen in dubbelglas ( breedte glas 30 cm ).

Ventilatierooster in bestaand raam maken

In mijn jaren 30 huis zitten op de eerste verdieping 3 houten kozijnen (~1,20*0,80) met daarin elk 2 draairamen, waarvan het glas ongeveer 0,63 bij 0,43 m (H*B) is. Ik zou graag één van de twee ramen in elk van de kozijnen voorzien van een ventilatierooster i.v.m. het plaatsen mechanische ventilatie. Op het moment zit hier al dubbel glas in, de ramen die vervangen worden mogen voorzien worden van HR++ glas, als dit niet een te groot verschil in uiterlijk met de andere ramen zal opleveren.

Kattenluik plaatsen

In ons raam, dubbelglas, willen we een kattenluik laten plaatsen. De maten van de ruit zijn 920 mm X 2260 mm. Wat zijn de kosten om dit te laten doen & levertijd?

Glas in binnendeuren vervangen

Ik heb 2 binnendeuren (dubbele deuren naar onze woonkamer), elke deur heeft 8 glazenruitjes afmeting: 26 x 40,5 cm. Nu zit er plexiglas in die wij willen vervangen door (veiligheids)glas. Graag ontvang ik een offerte van verschillende soorten glas.

Enkel glas in de serre vervangen door isolatieglas.

Ik heb het voornemen om een woning aan te gaan schaffen met een serre. Ik zit nog niet in het aankooptraject, maar wil wel graag een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van enkel serreglas door isolatieglas. Het gaat om zowel de pui als om het dak. Ook wil ik graag zonwering voor het dak. Het is niet mogelijk om ter plaatse te gaan kijken en te beoordelen of de huidige constructie er geschikt voor is,omdat ik mij nog niet als potentiële koper heb kenbaar gemaakt. Er staan foto's van de woning op Funda.

Cylinder slot vervangen

2 x glazen deuren met huidige cylinder slot vervangen plus plaatsen!

Dubbelglas ruit laten vervangen

In de aanbouw van mijn huis zit een schuin stukje dak met glas. Een van de ruiten hiervan is kapot en lekt daardoor. Het is ongeveer (globale schatting) 80 x 100 cm. De ruiten zijn in een aluminium frame gezet.

Inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen

Ik wil in de voordeur inbraakwerend glas laten plaatsen. Momenteel zit er een ruit met motief in en ik vraag me af of deze kan blijven zitten of dat we een geheel nieuwe ruit moeten plaatsen met mat glas. De voordeur is van hardhout. Het raam is 40*135 cm.

SureFlap kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in dubbel glas. Nu zou ik graag het óf het glas geleverd hebben met alleen het gat voor het kattenluik (30 cm diameter) óf het glas laten leveren, het het laten maken en het kattenluik laten plaatsen. Het zou gaan om 71 x 112 cm ZHG Sanco 4790 dubbelglas.

Glasplaat van de salontafel polijsten

Eplaat ovaal: 130 bij 80 cm graag uw offerte.

Ramen weer glimmend maken

Wij wonen langs het spoor. Ik krijg mijn ramen met zemen nooit mooi glimmen. Wat kost het om ze een keer te laten poetsen. 2x 77x114 bovenraampje 77x50 1x74x130 bovenraampje 45x60

Maatwerk glasplaat laten maken

Graag laat ik een dikke Glasplaat L vormig opmeten en leveren om een openhaardbank af te dekken. Ter bescherming van stuukwerk.

Raam bij een verhuizing tijdelijk verwijderen

Maandag 7 december wil ik om 09:00 verhuizen naar de witte de withstraat in Rotterdam. Wij gaan verhuizen naar de 2e etage. Via de trappenhal kunnen de meubels niet, dit moet via het raam. Het raam kan niet open en moet opengesneden worden en teruggeplaatst worden. Het raam is van dubbelglas en ongeveer 1 bij 2 meter.

HR ++ dubbelglas plaatsen in het badkamerraam

Ik wil dubbelglas laten plaatsen in mijn badkamer. Er zit nu enkel glas in en dit moet HR ++ worden. De afmeting is ongeveer 0,30 mtr bij 0,79 mtr

Kattenluik plaatsen in dubbel glas

Ik wil een kattenluik in dubbelglas laten plaatsen.

Isolatieglas in de voordeur plaatsen

Onze voordeur heeft momenteel 3x3 kleine ruitjes (ca 18x34 elk), waarvan de middelste gebroken is. We willen graag de gelegenheid aangrijpen om de ruitjes te vervangen door isolatieglas (mag als één enkele ruit), zodat er minder kou van de voordeur afkomt. Graag een indicatie van de kosten, voor glas + plaatsing. Indien mogelijk, graag ook meerprijs voor matglas e.d. aangeven.

Dubbel glas in raam van de slaapkamer vervangen

Door een harde wind is mijn slaapkamerraam stuk gewaaid. Het dubbel glas dient vervangen te worden en het kozijn is van hout. De exacte maten heb ik nu niet bij de hand maar het gaat om een normaal formaat. Kunt u mij een indicatie geven van de prijs en hoe snel jullie dit kunnen vervangen?

Dubbelglas plaatsen in nieuwe kozijnen

In nieuwe houten ramen, (vier met 6 ruiten) dubbel glas plaatsen (glas is reeds aanwezig). In twee ramen moeten tevens ventilatieroosters worden geplaatst (zijn reeds aanwezig) Het werk is op de begane grond. Glas mag eventueel ook geleverd worden, sponning maten in mm : 4 ruiten van 497 x 1390 en twee ruiten van 1027 x 630, met daarboven twee ventilatieroosters van Tunal. Glasdikte Als de ramen worden geplaatst (datum nog niet bekend) moet dezelfde dag in de namiddag de ruiten worden geplaatst. Het oude glas moet worden afgevoerd.

Vervanging raam (dubbel glas)

Ik heb een lek raam (dubbel glas) dat vervangen moet worden. Ongeveer 137 cm (hoogte) en 172 cm (breedte). Betreft houten kozijnen. Ik zou graag hiervoor een afspraak willen maken voor een offerte.

Plaatsen van dubbelglas (HR++)

Het plaatsen van dubbelglas in mij appartement (4 verdieping met lift). Het gaat om totaal 18 ramen. Raam Lengte Breedte 1 1,57 1,03 meter 2 1,83 1,42 meter 3 0,65 0,9 meter 4 0,65 0,25 meter 5 0,65 0,25 meter 6 0,65 0,25 meter 7 0,645 0,69 meter 8 0,645 0,69 meter 9 0,36 0,88 meter 10 1,69 1,37 meter 11 0,37 1,37 meter 12 0,67 0,27 meter 13 0,58 1,27 meter 14 1,3 1,37 meter 15 1,3 0,37 meter 16 0,6 0,37 meter 17 0,53 0,88 meter 18 0,6 0,38 meter Graag ik een offerte via mail of een prijsopgave via mail

Ik zou graag een glazenwand willen ...

Ik zou graag een glazenwand willen hebben bovenaan mijn trap van 2.85 meter hoog en 2 meter breed. Dit ipv een traphek. Boven en onderaan wil ik graag dat de wand bevestigd worden met stalen/alluminium u-profiel.

dubbele glazen in 2 slaapkamers in hout ...

dubbele glazen in 2 slaapkamers in hout werk. afmetingen per kamer is dichte raam breed 63 cm hoogte 1.11 cm , open raam breed 52 cm hoogte 101 cm , boven dichte raam breed 97 cm hoogte 20 cm. Deze afmetingen gelden ook voor de andere kamer

Vervangen enkel glas voor hr++ glas In ...

Vervangen enkel glas voor hr++ glas In onze woning willen we graag het enkelglas vervangen voor hr++ glas (conform NEN). De kozijnen zijn Het betreft de volgende ruitafmetingen (circa): aantal x b x h 1 x 130 x 125 2 x 70 x 125 2 x 50 x 125 1 x 100 x 125 1 x 55 x 125 1 x 95 x 165 1 x 60 x 110 1 x 70 x 30 2 x 30 x 150 2 x 50 x 150 Er moet een ventilatierooster geplaats worden. (ca. 100 breed) Indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

Vervangen van dubbelglas in een ...

Vervangen van dubbelglas in een kunststof kozijn (207 * 58 en 207 * 153 cm) Vervangen enkelglas in houtenkozijn voor dubbelglas in de keuken. (130 * 52, 93 *102 en 22 * 92 cm)