Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor (diepe) krassen uit een glazen tafelblad verwijderen:

(Diepe) krassen uit een glazen tafelblad verwijderen

Het verwijderen van krassen (enkele tot 0,5mm diep) dmv polijsten dan wel schuren/polijsten uit een glazen salontafel van +/- 80x140cm.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor (diepe) krassen uit een glazen tafelblad verwijderen uit heel Nederland:

Lak radiator herstellen

Ik zoek een schilder die mijn radiator kan herstellen. Door een stoelleuning zijn er een 3 tal diepe krassen ontstaan in het paneel. Ik hoop dat de krassen weggewerkt kunnen worden. Mocht dat niet kunnen moet de gehele radiator opnieuw geschilderd worden. De radiator is 210 cm hoog en 60 cm breed.

Glazen salontafel polijsten

Glazen ronde tafel laten polijsten. De tafel heeft een diameter van 150cm. Betreft voornamelijk kleine krasjes en twee diepe krassen van 0,2mm. Het doel is om de tafel krasvrij te maken. Ivm werk graag via de mail reageren.

Aanrechtblad schuren en lakken

Ik wil een bestaand houten keukenblad laten schuren en lakken. Het blad is ca. 4000x1200mm, ca. 100mm dik en er zit een kookplaat en spoelbak met kraan in verwerkt. Op de 2 kopse kanten van het eiland loopt het blad langs de zijkanten naar beneden tot aan de vloer, ca. 900mm hoog. Er zitten geen diepe deuken of krassen in het blad, maar het is wel dringend aan een opknapbeurt toe.

Salontafel behandelen

Ik wil graag onze salontafel opnieuw laten schuren en eventueel lakken. Er zitten diepe groeven/krassen in de tafel omdat iemand er met zijn schoenen op heeft geleund helaas.

Diepe krassen uit ramen polijsten

Bij 2 achterruiten heeft de hond van de voormalige bewoners krassen in de ruit achter gelaten. Graag zien we een offerte tegemoet om deze ramen te polijsten. Afmeting 90*210 cm en 80*160 cm (achterdeur en wandhoog glas

Eiken eettafel beitsen

Hierbij wil ik graag een offerte aanvragen voor het opknappen van een eiken eettafel. Afmeting 200 x 100 cm. De tafel is zwart gebeitst, en dat wil ik graag weer. Hij heeft hier en daar wat kleine krasjes/beschadigen. Geen diepe krassen/beschadigingen. Ben heel slecht mobiel bereikbaar, dus graag via e-mail reageren.

Herstel van beschadigde tuindeuren

Mijn hond is ontsnapt uit de kennel in onze tuin en heeft geprobeerd om via onze tuindeuren naar binnen te komen. Hij heeft daarbij beide deuren flink beschadigd. Er zijn diepe krassen ontstaan en de glaslatten moeten zelfs vervangen worden. De deuren moeten geschuurd en geschilderd worden. Ik krijg dit vergoed van mijn verzekering en ontvang daarom graag een offerte. Na akkoord door de verzekering wil ik het werk graag op korte termijn laten uitvoeren.

Deur en kozijnen schilderen

Ik heb in mijn woning een aparte ingang voor mijn gehandicapte dochter in haar rolstoel. In de loop der tijd zijn er veel beschadigingen en diepe krassen ontstaan aan de toegangsdeur en enkele kozijnen. Ik wil dit graag laten repareren en netjes laten schilderen. Ik ontvang graag vooraf een offerte.

Glasplaat laten polijsten

Glasplaat 130 x 75 cm laten polijsten. Het is een tafelglasplaat en heeft geen diepe krassen.

Samsung TV-scherm vervangen

Tv scherm vervangen, het gaat om de Samsung UE55f6510, er zitten diepe krassen in van een schroevendraaier. Graag zien we een offerte tegemoet of als u wilt langs komen geen probleem