Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Dordrecht of directe omgeving.

1746 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: balkon beglazing plaatsen, dubbel glas plaatsen, dubbelglas in de serre vervangen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, change (3 x) single glass window to double glass window, dubbel glas & nieuwe ramen plaatsen in oud pand, twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen, ramen vervangen, raam vervangen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks), kattenluik plaatsen in glas (schuifpui) dubbel glas, glas laten zetten, nieuw bovenlicht plaatsen, ventilator plaatsen in een raam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Dordrecht:

Van 2 Velux dakramen het dubbel glas vervangen

Ik heb 2 Velux dakramen, van één is het glas gebarsten (1 barst), de andere lekt. Het lijkt me zinvol om van beide het glas te vervangen, ze zijn minstens 25 jaar oud. Type: FVI-7 (is al wat ouder....) afmetingen glas is ongeveer 118 x 86 cm (ter indicatie) Raam 1: zit op 1 verdieping in slaapkamer op ca 3 m hoogte. Binnenkort gaan we die ruimte opknappen, dan komt er ook ruimte om van binnenuit bij het raam te kunnen. Van buitenaf is het raam bereikbaar middels een dakgoot waar je goed in kan staan (veilig). Raam 2: op zolderkamer en is goed bereikbaar. (glas lekt) Vraag: graag prijsopgave voor het vervangen van dubbel glas van beide ramen. Bijvoorkeur ergens in periode laatse week april 1e week mei. Incl. afdichten en afvoeren 2 oude ruiten.

Openslaand raam vervangen op eerst etage

Graag wil ik een openslaand raam vervangen op de eerste verdieping, inclusief kozijn van 1.50 x 0.80 meter. Het huidige is verrot, er moet dus een nieuw kozijn komen en een nieuw raam.

Dubbelglas plaatsen

Ik wil een nieuwe dubbel glasruit in de achterdeur op de begane grond. Het huidige glas is lek. Omschrijving in de huidige ruit: 00406 SANCO PLUS 6-4 LOWE HR+ B:675*H:1561-15 SGR 22.04.98 Ik wil het glas laten aanleveren door de glaszetter, het hout hoeft niet geschilderd te worden.

Dakraam met enkel glas laten vervangen door dubbelglas

Goedendag, wij hebben een studeerkamer met enkel glas en geen ventilatie. Graag zouden wij het dakraam (ongeveer 40x30 cm) willen vervangen. Het liefst met dubbel glas en dat het raam open kan. Wat is hiervoor nodig?

(Diepe) krassen uit een glazen tafelblad verwijderen

Het verwijderen van krassen (enkele tot 0,5mm diep) dmv polijsten dan wel schuren/polijsten uit een glazen salontafel van +/- 80x140cm.

Glazen tafel laten repareren

Ik heb glasschade aan het tafelblad van mijn eettafel. Dit is gebeurt doorat er met een hard voorwerp tegen het glas is geslagen. Er zit een barst in en ook is er een stukje van afgebroken (zie foto). Het tafelblad bestaat uit drie losse glasdelen en er zit een mechanisme in zit om de tafel in- en uit te klappen. Zie bijlage voor foto's. Kunt u aangeven welke mogelijkheden u kunt bieden om de schade te herstellen en wat het gaat kosten? De producent van de tafel bestaat niet meer. Ik zou graag een offerte willen voor de verzekering voor een nieuwe glasplaat met onderstaande specificaties: - Glasplaat zijkanten 47,50 cm x 140 cm. - Glasplaat midden 45 cm x 140 cm. - Dikte van glasplaat is +/- 0,6 cm. - Hoeken zijn afgerond. - Melk glas / satijn glas.

Ventilatierooster in raam maken

Ik moet in een praktijkruimte een ventilatierooster in een bestaand raam hebben. Het gaat om dubbele beglazing.

Polijsten of vervangen raam dubbelglas

Ik wil graag mijn raam laten repareren. Er is een ladder vanaf de dakgoot langs geschaafd, Deze had een houten bovenkant. In het kleine raam zit een grote schade van ongeveer 10 cm lang en 1,5 cm breed. In het grote raam een beschadiging van 1,5 x 2 cm. Graag een offerte voor polijsten van beide ramen of als dat niet gaat het vervangen van de ramen dubbel glas de maten zijn 35 cm x 140 cm hoog en 174 cm x 140 cm hoog. Graag offerte hiervan.

Ruit verwijderen en later weer plaatsen tijdens verhuizing

Ik heb een woning gekocht waar de gang zo smal is, dat enkele van mijn meubels tijdens de verhuizing niet via de gang maar via een kozijn in de voorgevel naar binnen moeten worden gebracht. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het verwijderen en later weer terugplaatsen van een ruit van ongeveer 2 x 2 meter. Er staan foto's van de woning op Funda, op foto 23 ziet u een aanzicht van de voorgevel met bedoeld kozijn. Het betreft een ruit op de begane grond. Ik weet niet of het enkel glas of dubbel glas is.

Glazen balkonafscheiding vervangen

Ik zoek een glazen balkon afscheiding voor ongeveer 30 meter. Zou u mij een offerte kunnen sturen? Alvast bedankt!

Raam in de achterdeur zetten

Ik heb een oud dijkhuis uit de jaren dertig en in de achterdeur zat een enkelglas raam van 58 cm breed en 25 cm hoog. Deze is gebroken en ik wil hier een dubbelglas raam in hebben. De deur is van hout.

Lekkend dubbel glas Veluxraam vervangen

Ons Velux raam in de woonkamer, GGL7 1001-M-02 doorsnee, lekt en daarom willen wij graag het glas laten vervangen. Het raam is van 1989. Het kozijn is nog goed dus deze willen wij laten zitten.

Lekke ruiten van dubbel glas vervangen

Ik heb drie lekke ramen op de begane grond. Ik wil graag een offerte om ze te laten vervangen. Het gaat om dubbel glas.

Glasplaat laten polijsten

Glasplaat 130 x 75 cm laten polijsten. Het is een tafelglasplaat en heeft geen diepe krassen.

Dubbelglas in een stalen kozijn leveren en plaatsen

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in twee stalen kozijnen, hier zit op dit moment nog enkel glas in met stopverf. De ramen hebben de volgende sponningsmaten, bxh is 360x536mm en 1390x1510mm de sponningdiepte is 31mm. De oude ramen verwijderen en vervolgens de nieuwe plaatsen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dubbel glas laten leveren

Alelen leveren 205cmbreed 205cm hoog

Enkelglas vervangen door HR glas

Ik wil de achter deur met zijraam en bovenlichten laten vervangen door dubbelglas. De maten zijn circa: - Deur 56 x 108 centimeter; - Zijraam 73 x 98 centimeter; - Bovenlicht 34 x 75 centimeter; - Bovenlicht 23 x 63 centimeter- draaibaar ; Het compleet leveren en plaatsen alsmede het afvoeren van het oude glas.

Gelaagd glas leveren

Ik zou graag een offerte willen hebben voor een gelaagde ruit 55/2, kleur groen. Breed 2500 mm en hoog 1750 mm. De ruit alleen leveren, plaatsen doe ik zelf.

Glaszetten in de woning

Betreft: ééngezinswoning, 4 ruitjes in de voorgevel op de begane grond. Ik wil minimaal HR+ melkglas laten zetten in de voordeur, 2 ruiten, en de raampjes naast de voordeur, ook 2 ruiten. Nu zit er nog enkelvoudig draadglas in. Afmetingen: 4 ruiten in totaal dus,in de deur: circa 65 x 44 en 56 x 104 cm. Naast de deur circa 38,5 x 72,5 en 38,5 x 106 cm. Ik denk dat 4-9-5 glas moet passen met standaard rechte glaslatten, maar dit hoor ik graag van jullie bij het inmeten. Graag ook de glaslatten vervangen. Nu zijn de ruiten naast de deur aan de onderzijde met aluminium lekprofielen i.p.v. een glaslat vastgezet. Die aluminium profieltjes zullen aan de binnenzijde weg moeten en graag heb ik er gewoon een houten lat voor terug in de plaats aangezien dat profiel alleen maar vuil opvangt. Aan de buitenzijde zitten deze ruiten tegen vast aluminium profiel geklemd. Die profieltjes aan de buitenzijde kunnen denk ik gewoon blijven zitten. De ramen naast de voordeur zijn geloof ik van binnenaf beglaasd. De voordeur van buitenaf. Niets hoeft geschilderd te worden. De schilder komt halverwege juli, vandaar dat er ook enige spoed bij het plaatsen gewenst. Er zijn foto's beschikbaar

Dubbelglas in de keukendeur vervangen

Het betreft het vervangen van het dubbele glas in de keukendeur. De afmeting is circa 48,5 x 162 cm.

Enkelglas vervangen door HR++ glas

Het gaat om het vervangen van 8 ruiten van enkelglas naar HR++glas. De ruiten bevinden zich op de 2e verdieping. Het gaat om houten kozijnen. Maatvoering is als volgt (breedte x hoogte, in cm): Ruit 1: 51x64 Ruit 2: 27,5x76 Ruit 3: 67x73 (draaiende deel) Ruit 4: 27,5x76 Ruit 5: 51x64 Ruit 6: 27,5x76 Ruit 7: 67x73 (draaiend deel) Ruit 8: 27,5x76

Doorzichtig enkel glas plaatsen

Ik heb vijf ruitjes met gebobbeld enkel glas. Ik wil deze laten vervangen door doorzichtig enkel glas. De maten zijn (ongeveer): 70 x 25 cm (vier keer) en 62 x 25 (één keer). Juiste maten meten moet nog door u gedaan worden. Oude eruit halen en nieuwe erin zetten. De ruitjes zitten nu met stopverf en glaslatjes vastgezet.

Spiegel op maat leveren en plaatsen

Graag een offerte voor een spiegel in de afmeting 2,71 x 2,40 meter en voor een spiegel met de afmeting 5,19 x 2,0 meter. De spiegels moeten aan de wand gemonteerd worden, dit graag optioneel meenemen in uw offerte.

Dubbel glas zetten

graag een offerte voor glas: dubbel glas: 577breedte x 1806 hoogte. 5/4 ik zie graag de prijs tegemoet

Enkel glas bovenverdieping vervangen

Op de bovenverdieping dienen alle ramen voorzien te worden van dubbelglas. En per kamer een groot ventilatie rooster.