Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks):

Gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks)

Voor de ventilatie van buitenlucht naar de privé ruimtes in mijn studio wil ik gaten laten maken in het dubbele glas. In totaal zijn er 4 glasmuren die van 3 gaten moeten worden voorzien om voldoende tocht te creëren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks) uit heel Nederland:

Stopcontacten verplaatsen/ verlagen

Ik wil de volgende zaken laten uitvoeren, sleuven/ gaten frezen in beton. 1) 3 stopcontacten verlagen van 100 cm naar ca. 30 cm 2) 1 nieuw stopcontact op ca. 100 cm 3) 2 stopcontacten ca. 10 cm verlagen 4) 1 stopcontact ca. 50 cm naar rechts 5) 1 nieuw dubbel stopcontact plaatsen

Gat laten boren in de buitenmuur ivm airco

Ik wil 3 gaten boren in gevelmuur. [ metselwerk dubbel ] op bijv 50 cm hoogte vloer. i.v.m. mobiele Airco. in een verzorgingshuis Slang is 150 mm

4 stopcontacten laten zakken in betonnen muur en dubbel uitvoeren

In onze woning hebben wij 2 kamers met in elke kamer 2 enkele stopcontacten. Deze zitten vrij hoog en willen we laten zakken. Daarnaast moet elk stopcontact een dubbel (inbouw) stopcontact worden. Je krijgt dus twee gaten per stroompunt, in totaal 8 gaten. Het betreft een betonnen muur, geen bakstenen muur. Op de foto is één kamer te zien. De andere kamer is praktisch hetzelfde. Als de gaten geboord zijn moet er vanuit de centrale doos nieuw groen/geel, bruin en blauw 2.5 mm² draad getrokken worden. Het afmonteren met wcd's doen we zelf.

Groepenkast uitbreiden

Vanuit zolder loopt achter een koof door naar de benedenverdieping, hierdoor moeten 2 leidingen komen. Hiervan moet er 1 naar de badkamer en 1 naar de zolder. Meterkast uitbreiden met: 1x Aardlekschakelaar 2 polig 230 volt; 2x Automaten b16; 2x Boren van gaten door de vloer. Gangkast: 2x Boren van gaten door de vloer. 1e Verdieping: 1 x Ymvk kabel van de meterkast naar de badkamer door de bestaande koof; 1 x Schakelaar in de badkamer schakelaar waterdicht ip 66. 2e Verdieping: 1 x Ymvk kabel van de meterkast naar de zolder door de bestaande koof; 1 x Dubbel wandcontactdoos ra op zolder in het beschot onder het raam. Onder de vloer (kruipruimte) op de begane grond is de vloer droog en goed toegankelijk.

Kattenluik in dubbelglas zetten

Ik zou graag een kattenluik in dubbelglas laten plaatsen. Het glas is 88 cm en een paar mm breed en de hoogte is 160,5 cm. Ik wil er graag een kattenluik in laten plaatsen dat reageert op de chipcode van de kat (sureflap microchip luik). Hieronder wat maten van het luik: - Totale maat: B 21 x H 21 cm; - Maat opening: B 14 x H 12 cm; - Tunnel diepte: 7 cm; - Maat te installeren gedeelte: B 16,5 x H 17,1 cm. Montageadapter voor glas: - Inbouw in dubbel glas mogelijk; - Bestaat uit 2 delen; - Diameter: 28,5 cm; - Dekt gaten met een diameter van 21 tot 26 cm af. Een andere optie is het bijmaken van een plank in onze achterdeur waardoor het luik beneden in het hout zou kunnen. Wat zijn hiervan de kosten exclusief het kattenluik? Wij zouden graag eerst kosten willen weten, op basis daarvan beslissen wij of we überhaupt tot deze optie overgaan.

Houten vloer door betonvloer vervangen

Wij zouden graag de houten vloer in ons huis, 40 m2 woonkamer en open keuken, vervangen voor een betonnen vloer met vloerverwarming. De balken zijn nog goed en de kruipruimte is niet vochtig. Het gaat om het hakken van gaten voor betonnen of metalen vloerbalken, aanbrengen vloerbalken en EPS elementen met R-waarde 3,5. De kruipruimte is iets meer dan 50 cm en 35 cm onder de huidige balken. Er dient of een broodjesvloer of zwaluwplaten gelegd te worden, graag beschrijven wat wordt geadviseerd. Hierop komt dan vloerverwarming met dubbel wapeningsnet. Er moet ook een convectorput weggehaald worden die nu in de vloer is geplaatst. Graag ontvang ik een offerte waarbij alle werkzaamheden opgesplitst worden.

Stucwerk op wanden en plafonds

Glad stuken van wanden en plafonds in 3 slaapkamers op de eerste verdieping: Plafond: 34 m2 (bestaande uit dubbel gipsplaat) plafond verdeeld over 2 kamers. Het plafond is per kamer voorzien van een zestal gipsen spots die in het plafond afgestuct dienen te worden. Wanden A:35 m2 wanden bestaande uit gipsplaten voorzetwanden, wanden dienen afgefilmd te worden tbv schilderwerk. Wanden B: 61 m2, wanden zijn reeds gestuct (oud), er is met betonblokken een deur en een sparing dichtgemetseld en er zitten op diverse plaatsen scheuren / gaten / beschadigingen in het stukwerk. Vloeren hoeven niet afgeschermd te worden (is reeds voorzien)

Klink balkondeur aanbrengen

De klink van de aluminium balkondeur is eraf. Deur van dubbel glas met aluminium deurlijst. Nu twee gaten over nadat de klink eraf gehaald is. Graag willen we een nieuwe klink met slot laten aanbrengen. Met de mogelijkheid van binnen en buiten de deur te openen of sluiten. Indien reparatie niet mogelijk is, willen we een geheel nieuwe deur. Appartement 1 hoog van complex met 4 verdiepingen.

Schuurdeur vervangen door kozijnen

De huidige Kegro schuurdeur is voorzien van 2 ventilatieroosters die wij graag willen vervangen door 2 kozijnen (RAL 7016) voorzien van dubbel (mat)glas zodat er geen kou meer doorheen komt. De gaten in de deur waar momenteel de roosters in bevestigd zitten zijn 30 x 30 cm met ronde hoeken.

Oude woonboerderij zonder nuts ...

Oude woonboerderij zonder nuts voorzieningen. Moet geheel gerenoveerd worden (stroom, gas, water, riool moet aangelegd worden) Nieuwe kozijnen plaatsen (Dubbel glas). Isolatie in gehele woning. Gaten in vloeren. Woning is kaal tot op de muren. Moet dus ook badkamer, toilet en keuken geplaatst worden. Graag ook rekening houden met eventuele subsidies.