Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor tijdelijk raam eruit halen om bank te verhuizen:

Tijdelijk raam eruit halen om bank te verhuizen

In verband met de aankoop van een nieuwe bank wil ik graag tijdelijk mijn raam aan de voorzijde van het huis laten verwijderen en daarna terug laten plaatsen. Ik woon op de begane grond. Formaat raam ca hxb 1.76 x 1.56 m. Helaas weet ik nog niet de exacte afleverdatum maar is binnen 14 dagen vanaf nu. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. En wil ik graag weten hoever van te voren jullie moeten weten wanneer de bank wordt geleverd.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tijdelijk raam eruit halen om bank te verhuizen uit heel Nederland:

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Om ons dakraam te vervangen moeten er tijdelijk 2 van de 6 zonnepanelen boven dit dakraam verwijdert worden. het plaatsen van het nieuwe raam neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Tijdelijk raam eruit halen om bank te verhuizen

Graag willen wij het raam er tijdelijk uithalen om vervolgens weer terug te plaatsen wanneer de bank is bezorgd. Het bovenste raam, dat open kan, is namelijk net iets te klein klein. Het onderste gedeelte is 112 breed en 68 hoog en voorzien van dubbelglas. Graag willen wij dat het onderste gedeelte tijdelijk eruit wordt gehaald, het hele raamwerk of alleen het dubbelglas. Wij weten niet zeker welke oplossing hiervoor het best is. Wel zit er tussen het raamwerk/latten en de muur ruimte, waardoor wij denken dat het wellicht ook mogelijk is om het gehele raam eruit te halen en niet alleen het glas.

Tijdelijk raam verwijderen op 28/03/2020

Vanwege de aankoop van een nieuwe bank moet as zaterdag 28-03 mogelijk het raam er even uit. Het betreft een houten kozijn met dubbel glas. afmetingen ruit. 101,5 x 128 cm. Wat zijn de kosten hiervan? Ik hoor het graag.

Tijdelijk raam eruit halen om bank te verhuizen

Tijdelijk het raam eruit. Om een bank van binnen naar buiten te krijgen. Het gaat om het raam op de begaande grond aan de voorkant van het huis. Raam is dubbelglas denk ik.

Slopen vloer souterrain

Het betreft slopen van de vloer van het souterrain: • Ter vervanging van een gemetselde souterrainvloer (66 m2) door een betonvloer dient deze gesloopt te worden • Dikte vloer is 6 lagen metselwerk • bestaande interne draagmuren die niet verwijderd kunnen worden dienen aan onderzijde gesloopt te worden, en tijdelijk gestut te worden op (korte) schroefstempels zodat deze na aanbrengen betonvloer dragen op de nieuwe vloer o 1 wand van 15 cm dik, 8 meter lang metselwerk o 3 kortere wanden van 10 cm dik metselwerk • Inclusief afvoeren puin van vloer • Inclusief afvoer extra puin afkomstig van afbreken binnenwanden (reeds uitgevoerd, ongeveer 3 kuub) • Afvoeren puin kan middels transportband door raam souterrain • Binnenbrengen van minigraver wellicht mogelijk (te bezien op locatie) • Inclusief bemaling grondwater (verlagen met max 50 cm, moet aan blijven staan na sloopwerk voor aanbrengen betonvloer)

Raam tijdelijk verwijderen voor verhuizing

Wij willen in verband met een verhuizing op 5 augustus 1 raam eruit laten halen in de ochtend en 's middags weer terug. Het raam is op 1 hoog.

Raam tijdelijk verwijderen voor verhuizing

Ik wil een raam laten verwijderen op 3 hoog in verband met een verhuizing. Er zal gebruik gemaakt worden van een lift. Is dit mogelijk en wat kost dit?

Raam woonkamer tijdelijk eruit halen voor verhuizing

Jaren '30 woning moet het raam eruit en er weer in voor verhuizing.

Tijdelijk raam eruit halen om bank te verhuizen

Hay! Wij hebben een nieuwe bank gekocht die net een draai niet kan maken en dus de woonkamer niet kan bereiken. We wonen op de begane grond, we zouden 1 raam eruit kunnen halen, daar past de bank doorheen. Wie kan ons helpen?

Raam tijdelijk verwijderen voor een verhuizing

Vanwege een verhuizing moet er een raam uit in ons nieuwe huis op de eerste verdieping. Het zijn twee ramen met een kozijn ertussen. Het kozijn moet er ook uit. Dit dient op de dag van de verhuizing eruit en er weer in geplaatst te worden.

Partners

Partners van Casius