Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor rubbers in kozijnen vervangen:

Rubbers in kozijnen vervangen

Ik wil de rubbers vervangen van 2 kunststofkozijnen met de maat 154 x 60 cm, (dubbel glas).
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rubbers in kozijnen vervangen uit heel Nederland:

Kozijnrubbers vervangen van kunststof kozijnen en slot kunststof voordeur werkt maar aan 1 kant

Rubbers van tenminste 3 ramen vervangen en reparatie slot kunststof voordeur deze werkt maar aan 1 kant.

Rubbers in kozijnen vervangen

Wij (VvE) hebben lekkage problemen met enkele van onze houten ramen/kozijnen, met name kozijnen die op de ZW-hoek van het pand liggen maar er zijn er meer. We hebben diverse pogingen ondernomen om de lekkages te verhelpen, van stellen tot andere rubbers, maar tot op heden zonder het gewenste resultaat. Wij zijn op zoek naar een partij die deze uitdaging aan durft te gaan, zegt wat hij gaat doen en vervolgens gaat doen wat hij heeft gezegd!

Rubbers kunststof kozijnen vervangen

Ik wil de rubbers in mijn kunststof kozijnen laten vervangen. Het gaat om 4 grote raampartijen ieder in totaal 3.10 m breed, met in iedere partij 3-5 ramen. Het gaat om de raampartijen aan de begane grond en eerste verdieping.

Rubbers van een kozijn vervangen ivm geluidsoverlast

Mijn woning ligt aan een drukke straat met veel verkeer. Op dit moment is er sprake van tocht en geluidslekkage aan de voorkant. Vooral van het geluid heb ik last. Door het vervangen en wellicht extra aanbrengen van nieuwe tochtstrips/kozijnrubbers hoop ik dat de geluidslekkage verminderd. Graag ontvang ik aanbiedingen van vakmensen die verstand hebben van deze problematiek. Wanneer er nieuwe rubbers geplaatst zijn en het geluid is niet verbeterd dan ben ik uiteraard niet tevreden met het resultaat. Het gaat in totaal om vijf ramen (met een omtrek van 23m1) en en vijf kozijnen.

Rubbers van kunststof kozijnen vervangen

Het betreft 4 kunststof kozijnen met de afmeting van 1.30 x 2.00 per kozijn.

Rubbers in meerdere kozijnen plaatsen

Wij hebben een kunststof pui met twee openslaande deuren en een draaikiep deur. Verder een kunststof dakkapel met een verhuisraam en een draaikiep raam een een ander raam, deze zijn allen 1 x 1 meter. De deuren hebben normale afmeting en een is de helft en wel normale hoogte. De rubbers zijn hard geworden en hadden geen functie meer, deze heb ik zelf grotendeels verwijderd. Ik wil graag nieuwe rubbers geplaatst hebben, nu tocht het.

Dakraam repareren of vervangen

Ik heb 2 veluxdakramen, 1 kleine en een wat grotere. Ik schat dat de kleine 80 x 80 cm is en de grote ongeveer 1 x 2 meter. De rubbers dienen denk ik vervangen te worden. de ramen vertonen lekkage, de kozijnen beginnen bol te staan. Mogelijk dat de kozijnen hersteld moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Rubbers kunststof kozijnen vervangen

De kunststof kozijnen zijn voorzien van rubbers, geen kit. Deze rubbers moeten vervangen worden, zijn hard geworden en stukken zijn eruit. Boven zijn er 9 kozijnen, beneden 7 kozijnen en 2 schuifpuien.

Rubbers van kunststof kozijnen vervangen

Ik wil het rubber van een schuifpui laten vervangen.

Rubbers in kozijnen vervangen

Graag wil ik de rubbers van mijn kozijnen laten vervangen. Het gaat om 2 grote ramen, twee middelgrote ramen en 4 kleine raampjes, op de vierde verdieping. Ik heb geen balkon. Graag hoor ik of u iets voor mij kunt betekenen.