Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor winkelruit vervangen:

Winkelruit vervangen

Er zit een barst in de winkelruit die niet gerepareerd kan worden. De afmeting is ongeveer 1.70 bij 1.80 meter en betreft dubbel glas.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor winkelruit vervangen uit heel Nederland:

Winkelruit vervangen

Graag een indictie prijs voor de vervanging grote grote winkelruit (3 x 2 meter).

Winkelruit vervangen

In de nieuwjaarsnacht is onze winkelruit ingeslagen. Het gaat om een ruit van 8 mm dik met de afmeting 3810 cm breed en 1860 cm hoog. Ik ontvang graag een indicatie van de vervangingskosten.

Winkelruit vervangen

Winkelruit vervangen: Lengte = 161,5 cm en hoogte = 116,5 cm Enkel glas 0,5 cm dik. Het huidige glas is veiligheidsglas, dit moet vervangen worden door de goedkoopst mogelijke optie. Huidige ruit eruit en afvoeren, zit nu een barst in. Nieuwe ruit plaatsen.

Ik woon in een oude omgebouwde winkel. ...

Ik woon in een oude omgebouwde winkel. In de voorgevel zit nog de grote winkelruit (3 mtr x 2 mtr) met daarboven 3 kleine raampjes. De oude winkelruit en voordeur zou ik graag willen laten vervangen door goed geisoleerde kozijnen en stevige voordeur.

Wij willen graag onze winkelruit ...

Wij willen graag onze winkelruit vervangen en de deuren voor en achter en nog wat kleine raampjes door kunstofkozijnen en dubbelglas zodat het een geisoleerd huis is en kunnen ventileren wanneer nodig. in de tuindeuren willen we tevens een kattenluik. Voor: winkelruit: dubbelglas en kozijnen en aan de bovenkant twee kleine klapraampjes. de voordeur met daarboven een klapraampje. achter: dubbele tuindeur met daarboven twee of drie klapraampjes em in een deur een kattenluik, alles ook dubbelglas. zijkamertje: twee kleine raamjes waarvan op zijn minst een open moet kunnen. Alle kozijnen willen we ook vervangen, voor en achter door kunststof