Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raam uitnemen en daarna terug plaatsen:

Raam uitnemen en daarna terug plaatsen

De bank past niet naar binnen, dus moet het raam eruit. Het betreft een kunststof kozijn met kliksysteem, dubbel glas en naar schatting 1.50 meter hoog bij 1.80 meter breed. Op zoek naar een goede partij die zo snel mogelijk tijd heeft. Op de begane grond. Liefst deze week.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam uitnemen en daarna terug plaatsen uit heel Nederland:

Voor verhuizing ruit tijdelijk uitnemen

Ik wil graag een ruit uit een boven raam er uit halen voor een verhuizing. De afmeting is ongeveer een 180 bij 90. Dubbelebeglazing en kunstof kozijnen. In Dieren, gelderland

Velux SK06 dakraam plaatsen

Ik wil een Velux dakraam laten vervangen. Het gaat om het model SK06 van 114 bij 118 cm. Het oude raam uitnemen en het nieuwe erin zetten dus. Hetzelfde formaat. het dakraam en gootstukken heb ik al in mijn bezit. Aan de binnenzijde aftimmeren doen we zelf.

Serre plaatsen

Een serre aan de achtergevel, max. 2,50 meter diep en 4,5 meter breed, plaatsen. Tevens een doorgang realiseren van de bestaande bouw naar de serre (uitzagen, uitnemen raam en plaatsen steunbalk). Klant heeft geen tekeningen en er is geen vergunning voor nodig. Graag bouwkundig advies van de vakman. Het moet voornamelijk uit glas bestaan. Misschien dat er aan de zijkant wat opgemetseld dient te worden.

Leveren en plaatsen deuren en kozijnen

Leveren en plaatsen deuren en kozijnen. Een gevelkozijn (meranti) met dubbelglas, twee maal in de grondverf (200 x 70) (benedenverdieping) Een gevelkozijn (meranti) met dubbelglas, twee maal in de grondverf (185 x 185 +/-) Topgevel Twee topgevel kozijnen met steekraam. Kozijn is voorzien van tochtstrip in de sponning en de ramen sluitend met twee raamsluitingen met sleutelslot. De ramen worden opengehouden door twee tele raam uitzetters. Kozijnen en ramen zijn tweemaal in de grondverf (107 x 107) Het maken van dubbele garage deuren. Scharnierduimen inslijpen en lijmen. Vloerdorpel storten voor aanslag nieuwe deuren.Garage kanteldeur uitnemen en deuren plaatsen. Deuren gemaakt van merantie, deze worden tweemaal gegrond. De deuren hangen aan 6 duimgehengen.

Zijwaartse verplaatsing schuifpui. Op ...

Zijwaartse verplaatsing schuifpui. Op zolderverdieping (toegang tot dakterras). Uitnemen schuifpui, maken nieuwe gevelopening en daarin plaatsen pui. Plus dichtzetten oude opening met metselwerk en raam. Aansluitend op dakrand, dus geen bovenliggend metselwerk. Gevel van rode baksteen in steens verband. Afmetingen pui ca 1,90*210 raam ca 1,10*1,80. Nodig wegens welstandseis. Vergunning verleend. Bouwplaats goed toegangkelijk, geen steiger nodig.