Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor ventilatierooster in een bovenraam plaatsen:

Ventilatierooster in een bovenraam plaatsen

We willen ventilatieroosters in een of twee bovenramen laten plaatsen (afhankelijk van de kosten). Gaarne apart specificeren, ook de kosten van venster (dubbelglas). Bovenraam 1: binnenmaten ca. 80x56,5 cm, buitenmaten (formaat venster) ca. 83,5x59,5 cm, uitnemen van binnen Bovenraam 2: binnenmaten ca 51,5x43 cm, buitenmaten (formaat venster) ca. 54,5x46 cm, uitnemen van buiten Nu aanwezig: dubbelglas, houten kozijn. Gewenste situatie: dubbelglas venster met aan de bovenzijde regelbaar ventilatierooster (geheel/volledig afsluitbaar), in huidige kozijn gevat. Werk: uitnemen huidige venster, vervangen door venster+ventilatie, herplaatsen houten kozijnlatten, afwerking (indien nodig: schilderen). Waarschijnlijk gewenst moment van uitvoering: november 2017 Let op: telefonisch niet bereikbaar overdag!
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatierooster in een bovenraam plaatsen uit heel Nederland:

Ventilatierooster plaatsen

Wegens het ontbreken van een standaard ventilatiemogelijkheid wil ik graag een ventilatierooster Duco rooster laten plaatsen in een raam met een houten kozijn en dubbel glas. Vraag is nog even in onder of bovenraam. Ruitmaat is circa. 84,5 cm breed bij 73,8 cm hoog (uitgaande van bovenraam). Ventilatierooster met geluidsisolatie vanwege de ligging aan de weg zou fijn zijn. Afhankelijk van de prijs. Project omvat zowel het plaatsen als het leveren van de materialen. Benieuwd naar de prijs.

Ventilatierooster in bovenraam plaatsen

Ik wil graag een ventilatierooster laten plaatsen in een bovenraam om de ventilatie in de kamer te verbeteren. Afmeting van het raam is ongeveer 29x80 cm (zie foto)

Vervangen raamkozijn

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het volgende: De huidige situatie is als volgt: de maten van het oude raam, inclusief bovenraam, geheel gemeten van boven naar beneden is: 1.65 meter. De breedte inclusief het aanwezige kozijn is 1.10 meter. De maat van elk openslaand raam, inclusief kozijn zonder bovenraam is: 1 x 0.40 meter. De maat van het bovenraam inclusief kozijn eromheen is: 0.98 x 0.45 meter. Ik wil graag weten hoeveel het volgende gaat kosten: Optie 1: 2 smallere openslaande ramen helemaal van boven naar beneden, die naar buiten toe openslaan, zonder bovenraam; Optie 2: 1 groot openslaand raam naar buiten toe, zonder bovenraam. Optie 3: 2 smallere openslaande ramen naar buiten toe met een apart bovenraam zoals op de foto te zien is. Ook wens ik een prijsopgave van het hierboven beschrevene, maar dan ramen die naar binnen openen. Ik wil graag hoe groot het prijsverschil is. Daarbij wil ik ook een ventilatierooster in een van de toekomstige ramen(of het raam) laten plaatsen en dubbelglas. Daarnaast wil ik graag weten of het mogelijk is de raamkozijnen aan de binnenkant een crèmekleur te geven en aan de buitenkant donkerrood en hoeveel meerprijs dat wordt. Tenslotte wil ik ook graag weten hoeveel de kozijnen in een algehele crèmekleur gaan kosten. Er is een foto beschikbaar.

Ventilatierooster in dubbelglas plaatsen

Ik wil een ventilatierooster plaatsen in een dubbel glas venster. Er zijn twee opties: in een klein bovenraam (dat nu ook in zijn geheel open kan) van ca 20 x 60 cm of in een bovenraam dat niet open kan van ca 18 x 140 cm. Ik heb geen idee van de kosten vandaar graag twee offertes.

Keukenraam vervangen

Vervanging keukenraam op derde verdieping. Ongeveer 100 x 200 cm met vast bovenraam van 100 breed en 60 hoog en openslaand raam voor het onderste deel bij voorkeur naar binnen openend. Enkel glas is voldoende. Zo simpel mogelijk, ventilatierooster is niet nodig. Inclusief montage. Montage moet van binnenuit gebeuren. Kan niet van buitenaf. Momenteel heb ik hout en het nieuwe kozijn moet van kunststof zijn.

Alle kozijnen vervangen en een schuifpui ...

Alle kozijnen vervangen en een schuifpui worden geplaatst. Het gaat om 4 ramen en een buitendeur. · 275b x 160h waarvan 225 vast en 50 vast met ventilatierooster en bovenraam dat open kan · 75b x 145h vast · 165b x 160h waarvan 115 vast en 50 vast met ventilatierooster en bovenraam dat open kan · 225b x 145h waarvan 175 vast en 50 vast met ventilatierooster en bovenraam dat open kan · deur 75b x 255h inclusief bovenraam · schuifpui (nu een raam 165b x 200h en deur 75b x 255h naast elkaar) Er moeten 2 groepen en een aardlekschakelaar in de meterkast worden toegevoegd en een stopcontact worden geplaatst in de hal. De CV ketel, buizen en de radiatoren moeten worden vervangen voor een HR combiketel en 4 radiatoren.

1) Vervangen bestaand keukenraamkozijn, ...

1) Vervangen bestaand keukenraamkozijn, waarin 2 ruiten dubbel glas, met over hele bovenlengte ventilatierooster, totaalkozijn ca 3 m lang en 1,5 m hoog. Geen ramen die open hoeven kunnen. 2) Vervangen kozijn in woonkamer (is half verrot), nu is het een ruit met dun houten paneel en een vast raam erboven, maar het moeten openslaande deuren naar tuin worden. Totale afmetingen kozijn: ca 2 m breed, 3 m hoog, bedoeling is dat er een bovenraam is van ca 50 cm, en dat de deuren dus 2,5 m hoog zijn en ieder ca 1m breed. Zo groot mogelijke oppervlakte van de deuren is glas (dubbel glas). Bovenraam hoeft niet open te kunnen. Deuren moeten goed slot hebben (buitendeur) en degelijk afgewerkt zijn (i.v.m. tocht, regen, kou).