Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: hR++ glas leveren en plaatsen, glazen balustrade binnen laten maken, hR++ ramen vervangen, ruiten vervangen in de serre, plaatsen glas in binnendeur, kattenluikje plaatsen, vervanging van oude suskasten door nieuwe, kattenluik in glas laten plaatsen, dubbelglas en ventilatieroosters plaatsen, kattenluik in dubbel glas plaatsen, spiegels met veiligheidsfolie erin op maat maken en monteren, schade binnenkant dubbelglas herstellen, kattenluik in glas plaatsen, raam polijsten met krassen door een hond, glazen deur met kattenluik leveren en monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Den Haag:

Dubbel glas plaatsen in een woonhuis

Wij hebben een oud huis en sommige ramen zijn met enkele glas, die wil ik graag vervangen voor dubbel glas. Het gaat om 1 kozijn achter (de deuren naar het balkon - 3 meter breed en 2.50 meter hoog). In de dakkapel hebben we ook een raam met enkel glas.

Ventilatierooster in het raam vervangen

Lezer, Er zijn 2 roosters van 77,5 cm breed bij mij die aandacht vereisen: van eentje is het stokje kapot waarmee je de rooster opent of sluit en van de andere rooster is het gaaswerk kapot waardoor je de rooster niet meer kan openen of dichtdoen. Ik heb een foto van de rooster als voorbeeld; heeft u een indruk om wat voor rooster het gaat.

Glas polijsten en krassen verwijderen

Ik heb een salontafel glas die ik aan beide kanten wil laten polijsten ivm de krassen. Afmeting 130 x 70 centimeter.

Dubbel en enkel glas vervangen

Ik wil in totaal 4 isolatieruiten en 4 enkel glas ruiten vervangen, alles door isolatieruiten. Mijn ramen zijn 30 jaar oud en sommige glaslatten zijn breder dan tegenwoordig worden gebruikt. Ik wil het beeld wel zoveel mogelijk het zelfde houden. Het gaat om ramen op de 1e en 2e verdieping die bereikbaar zijn vanaf een balkon en een plat dak. Verder gaat het om ruiten in de keuken. Het betreft in de keuken een enkel glas ruit van 122 x 62 cm en 100 x 70 cm. Verder gaat het daar om 2 enkel glas bovenlichten van 70 x 50 cm. Er zijn boven 2 openslaande deuren met ruiten van 155 x 52 cm met isolatieglas en nog 2 isolatieruiten in ramen van 62 x 35 cm. Dit zijn allemaal globale maten. Ik laat de exacte maten hier graag even opmeten en ontvang daarna uw prijsopgave.

Dubbel glas in Velux GGL-4 dakramen vervangen

Ik heb 4 x Velux GGL-4 grenen dakramen. Hiervan is het dubbele glas lek. Ik wil dus bij alle 4 de dakramen het dubbele glas laten vervangen. De dakramen bevinden zich op de 2e verdieping. Velux type GGL-4 met een buitenmaat van 1.14 x 1.18 meter. Binnenmaat zelf opgemeten ongeveer 96.5 x 96.5 centimeter.

Figuurglas in een dichtgewaaide binnendeur vervangen

Gisteravond bij het luchten van mijn woning is het glas van mijn woonkamerdeur kapot gegaan door de wind. Omdat de flinke scherpe randen van het kapotte raam in de deur ontzettend gevaarlijk zijn voor mijn kinderen, wil ik deze zo snel mogelijk laten herstellen. De afmetingen zijn: 136.60 x 62.70 cm (zichtbare deel van het raam). Het raam dient een soortgelijke te zijn: figuurglas waarbij licht doorgelaten wordt en beweging gezien kan worden (echter niet helder).

Melkglas in het badkamerraam plaatsen

Ik wil in een badkamerraam van 72 x 72 cm melkglas laten plaatsen, dubbel glas, en hoor graag wat dat kost.

Ventilatierooster in een raam maken

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een ventilatierooster in het raam van mijn slaapkamer op de begane grond. Het raam is 66.5 centimeter breed en 144 centimeter lang. Het betreft een raam met dubbelglas en houten kozijn.

Kattenluik in dubbelglas laten plaatsen

Kattenluik met chip in enkel dubbel glas laten plaatsen.

Luchtroosters in bestaande ramen vervangen

Betreft het vervangen van 2 ventilatierooster in een bestaande ramen (dubbel glas) voor een plattere variant, liefst geluiddempend. De ramen zijn ongeveer 1 meter breed.

Glazen salontafel repareren

Wil een offerte voor reparatie van salontafel 100 x 100 met glas 12 mm. Het glas is beschadigd. Er moet een nieuwe glasplaat van 1 x 1 meter geplaatst worden. Het frame is van hout, daar rust de glasplaat op.

Ventilatie in het huis verbeteren

Momenteel overweeg ik om wat aanpassingen aan te laten brengen om de ventilatie in huis te verbeteren. Daarom vroeg ik mij af wat het zou kosten om ventilatieroosters aan te brengen in drie bovenraampjes/bovenlichten. Van twee raampjes zijn de afmetingen van het glas 22 cm hoog en 75 cm breed, en van de derde is de hoogte 19 cm cm en de breedte 75 cm. Alle raampjes zitten in een houten kozijn, en daar zit momenteel HR++ glas in.

Dubbel glas polijsten

Er zitten kringen in mijn net gezette dubbele glas. Het gaat om 2 plekjes van ongeveer 5 cm.

Glazen wand tussen woonkamer en keuken plaatsen

Glazen afscheiding maken tussen de keuken en de woonkamer. Doorgang 2 breed bij 2.65 hoog. Met deur. Eventueel industriële partij met een vast deel en een draaiend deel, eventueel met stalen vlakverdeling. Doorzichtig glas. Enkel glas. Niet geluiddicht. Graag een globale indicatie van de kosten. Heb daar nu geen beeld bij.

Roosters in ramen vervangen

In twee bovenramen wil ik de roosters vervangen. Ik vind ze te smal waardoor er niet genoeg frisse lucht binnen kan komen. Of er moet een stuk glas afgehaald worden, dat is pas een paar jaar oud. Kan dit vervangen worden zonder een heel nieuw glas te hoeven plaatsen? En wat zou het kosten?

Raam tijdelijk verwijderen voor een verhuizing

Raam 110x130 dubbel glas, metaal kozijn + glaslatten. Eruit voor 1 tafel

Beglazing op een balkon aanbrengen

Ik wil graag beglazing op een balkon aan laten brengen. Het gaat om een balkon met aan twee zijden een opening. Aan de voorkant heeft het ook twee openingen, met daar tussenin een opening van de grond tot aan het plafond. Ik wil graag een schuifsysteem in de grote opening. En in de vier open gaten wil ik graag openslaande ramen. De 4 hoek uitsparingen verschillen in breedte. Eén uitsparing heeft een breedtemaat van 220 cm met een hoogtemaat van 245 cm. De bovenvermelde maten zijn ongeveer 2 bij 102 cm (balkon zijkant uitsparing) & 2 bij 90 cm met één de zelfde hoogte maat van.

Bank verhuizen door een raam

Ik krijg geen bankstel binnen dus de enige mogelijkheid is door de voorkamer raam. Ik woon beneden en vraag me af of het mogelijk is het raam tijdelijk te verwijderen en terug te plaatsen? Het is enkel glas. Graag zou ik de kosten willen weten.

Ruiten vervangen en ventilatieroosters laten plaatsen

Ik wil in 5 of 6 ramen in mijn woning ventilatieroosters laten plaatsen. Daarbij zullen de isolatieruiten ook vernieuwd moeten worden. Het gaat om ramen op de begane grond en op de 1e etage. Ik wil graag een bezoek inplannen om de situatie hier even te bespreken en mij te laten adviseren over de mogelijkheden. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Glas in schuifdeur vervangen

Glas in mijn woonkamer schuifdeur is kapot en moet vervangen worden. De maat van het glas is gemeten: breedte 590 en hoogte 1625 mm. Helder glas of mat. Kunt u mij bellen of mailen voor wat dit gaat kosten?

HR ++ glas vervangen

Graag laat ik een gesloten HR++ raam plaatsen in mijn dakkapel. Op dit moment zit er glas in maar dat moet eruit met de glaslatten die rot zijn. De maat is ongeveer 110 x 100 centimeter. Er moet ook een ventilatierooster bovenaan de ruit geplaatst worden. Dus: oude raam eruit, kozijn schoonmaken en wellicht wat grondverf aanbrengen om vervolgens nieuwe raam erin te plaatsen.

Glas in binnendeur vervangen

Ik heb een binnendeur, waarvan de matglazen ruit van 4 mm dik kapot is gegaan. Het is een deur van 2 meter hoog met een grote ruit over de hele lengte. Ik ben niet handig in het meten van het glas en maak daarom graag even een afspraak. Ik ontvang graag een prijsopgave van de herstelkosten.

Winkelraam vervangen

Glas raam winkel 2. 70m-1,70

Glas boven een deur vervangen

Ik wil graag het glas boven een deur vervangen. Het huidige is gebroken en is reeds weggehaald. Het gaat om een stuk van 90 cm en 75 cm hoog. Het gaat om enkel glas.

Dubbel of enkel glas plaatsen in kozijn

Ik heb een barst in een ruit en nu wil ik deze laten vervangen. Graag zou ik willen weten wat het verschil in kosten is als ik voor enkel of voor dubbel glas zou kiezen. Het raam dat kapot is is: 171.5 x 161.5, dat is de glasmaat. Het houten kozijn is 285 x 175 (er zit nog een apart raam naast dat open en dicht kan). Mogelijk het raam ernaast ook vervangen. Het kozijn zit op 1 hoog (flat).