Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Den Haag of directe omgeving.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbel glas HR ++ in kozijnen plaatsen, geluiddichte glazen wand met schuifdeur plaatsen, glazen scheidingswand plaatsen, winkelruit vervangen, dubbele beglazing plaatsen, enkel glas door dubbel glas vervangen, ventilatieroosters door suskasten vervangen, ventilatieroosters in ramen laten maken, dubbel glas plaatsen, plaatsen van ventilatieroosters, dubbel glas plaatsen, ventilatieroosters vervangen, ventilatierooster in raam maken, glas in lood plaatsen in een deuren, gehard glas polijsten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Den Haag:

Aquarium glas repareren

Ik heb een aquarium waar een heel klein pitje aan de binnenkant zit, deze wil ik graag laten repareren en als we toch bezig zijn het glas polijsten, zodat de lichte krassen verdwijnen. Het aquarium is leeg. Glas voorkant: 1500 mm x 60 mm (bol) 2x zijkant: 60 mmx60 mm (plat)

Ventilatieroosters vervangen

We hebben 3 ventilatieroosters bij 3 ramen van ongeveer 60 cm breed. Deze zijn oud en aan vervanging toe. De kozijnen zijn van metaal. Graag zouden we nieuwe roosters laten plaatsen.

Ventilatie vervangen door suskast

Ik wil het ventilatie rooster vervangen voor een suskast. Deze zit in de slaapkamer. Het rooster is namelijk niet goed.

Raamventilator plaatsen

Ik wil graag een kleine ventilator in het bovenraam van mijn keuken laten plaatsen. Dat raam kan namelijk niet open, zodat ik vaak met kookdampen zit. Ongezond dus. Het raam is enkelglas; ongeveer 1 meter bij 40 cm. De keuken meet 16.3 m³. Ik zag online bv een ventilator bij Netco (KR 120 AP) met een vermogen van 130 m³/h. Ik had begrepen dat het vermogen (debiet), gezien de ruimte, tussen de 82 en 147 m³/h zou moeten liggen. Wat is hier mogelijk ?

Keukenraam polijsten

Beschadiging raam door wrsch naar beneden gedropen cement, soort grillige streep naar beneden.

Ventilatierooster in een bovenraam plaatsen

We willen ventilatieroosters in een of twee bovenramen laten plaatsen (afhankelijk van de kosten). Gaarne apart specificeren, ook de kosten van venster (dubbelglas). Bovenraam 1: binnenmaten ca. 80x56,5 cm, buitenmaten (formaat venster) ca. 83,5x59,5 cm, uitnemen van binnen Bovenraam 2: binnenmaten ca 51,5x43 cm, buitenmaten (formaat venster) ca. 54,5x46 cm, uitnemen van buiten Nu aanwezig: dubbelglas, houten kozijn. Gewenste situatie: dubbelglas venster met aan de bovenzijde regelbaar ventilatierooster (geheel/volledig afsluitbaar), in huidige kozijn gevat. Werk: uitnemen huidige venster, vervangen door venster+ventilatie, herplaatsen houten kozijnlatten, afwerking (indien nodig: schilderen). Waarschijnlijk gewenst moment van uitvoering: november 2017 Let op: telefonisch niet bereikbaar overdag!

Replacement of double glass in a windows

Installing double glazing on existing wooden frames. Some frames are damaged and will need work. Some frames have single glass and some double. We need to replace everything. About 90 % of the wood is fine. We have 5 big windows and thee balconees. Would you please come and visit to see the situation? I would like to get it fixed before december this year.

Glas verwijderen vanwege verhuizing

Ik wil het glas tijdelijk (of schuifraam uit sponning) laten halen voor de verhuizing van een kast. Deze week nog voor woensdag. Het is op de tweede verdieping in Den Haag. Huis is uit rond 1920. Wie kan dit doen? En wat zijn de kosten? (Uiteraard tegelijkertijd met de verhuisliftservice)

Ventilatierooster plaatsen in enkel glas

Ik heb 1 raampje van enkel glas afmeting is 92 cm breed 51 cm hoog. Daar wil ik een ventilatierooster in hebben. Graag op korte termijn.

Dubbelglas ramen vervangen

Dubbelglas ramen vervangen: - vervangen van 3 dubbelglas ramen en een gewapend voordeur raam* - overige ramen gaarne opnieuw kitten indien nodig, inspectie? ** * Ramen gedetailleerd: - Begane grond voordeur: 62,5 x 148 troebel met draad (glas is bovenaan afgerond) - Begane grond boven voordeur: kleine reparatie glas in lood - 1ste verdieping achterraam 1: 120 x 165 - 1ste verdieping achterraam 2: 120 x 165 - 2de verdieping voorraam: 108 x 128 (Alles minimaal HR++) ** opnieuw kitten gedetailleerd: - 1ste verdieping 2 voorramen en 3 bovenramen - 1ste verdieping 8 achterramen - 2de verdieping 2 voorramen en 3 bovenramen - 2de verdieping 1 achterraam - 3de verdieping 1 voor bovenraam - 3de verdieping 2 achter bovenramen Het dak wordt 21 augustus opnieuw bedekt. Dit duurt, aangeven door dakdekker, 2 tot 2,5 weken. Het is de bedoeling dat de Glazenzetter samen met de schilder aansluit op de dakdekker in verband met de steiger.

Ramen vervangen door dubbel glas

Wij willen graag weten wat het zou kosten om de ramen van onze woning te vervangen voor ramen met dubbel glas. Het zal gaan om 5 kozijnen. Op de eerste etage zouden wij bij 2 kozijnen het bovenraam laten vervangen voor een bovenraam met kiepfunctie.

Dubbel glas plaatsen in een woonhuis

Wij hebben een oud huis en sommige ramen zijn met enkele glas, die wil ik graag vervangen voor dubbel glas. Het gaat om 1 kozijn achter (de deuren naar het balkon - 3 meter breed en 2.50 meter hoog). In de dakkapel hebben we ook een raam met enkel glas.

Ventilatierooster in het raam vervangen

Lezer, Er zijn 2 roosters van 77,5 cm breed bij mij die aandacht vereisen: van eentje is het stokje kapot waarmee je de rooster opent of sluit en van de andere rooster is het gaaswerk kapot waardoor je de rooster niet meer kan openen of dichtdoen. Ik heb een foto van de rooster als voorbeeld; heeft u een indruk om wat voor rooster het gaat.

Glas polijsten en krassen verwijderen

Ik heb een salontafel glas die ik aan beide kanten wil laten polijsten ivm de krassen. Afmeting 130 x 70 centimeter.

Dubbel en enkel glas vervangen

Ik wil in totaal 4 isolatieruiten en 4 enkel glas ruiten vervangen, alles door isolatieruiten. Mijn ramen zijn 30 jaar oud en sommige glaslatten zijn breder dan tegenwoordig worden gebruikt. Ik wil het beeld wel zoveel mogelijk het zelfde houden. Het gaat om ramen op de 1e en 2e verdieping die bereikbaar zijn vanaf een balkon en een plat dak. Verder gaat het om ruiten in de keuken. Het betreft in de keuken een enkel glas ruit van 122 x 62 cm en 100 x 70 cm. Verder gaat het daar om 2 enkel glas bovenlichten van 70 x 50 cm. Er zijn boven 2 openslaande deuren met ruiten van 155 x 52 cm met isolatieglas en nog 2 isolatieruiten in ramen van 62 x 35 cm. Dit zijn allemaal globale maten. Ik laat de exacte maten hier graag even opmeten en ontvang daarna uw prijsopgave.

Dubbel glas in Velux GGL-4 dakramen vervangen

Ik heb 4 x Velux GGL-4 grenen dakramen. Hiervan is het dubbele glas lek. Ik wil dus bij alle 4 de dakramen het dubbele glas laten vervangen. De dakramen bevinden zich op de 2e verdieping. Velux type GGL-4 met een buitenmaat van 1.14 x 1.18 meter. Binnenmaat zelf opgemeten ongeveer 96.5 x 96.5 centimeter.

Figuurglas in een dichtgewaaide binnendeur vervangen

Gisteravond bij het luchten van mijn woning is het glas van mijn woonkamerdeur kapot gegaan door de wind. Omdat de flinke scherpe randen van het kapotte raam in de deur ontzettend gevaarlijk zijn voor mijn kinderen, wil ik deze zo snel mogelijk laten herstellen. De afmetingen zijn: 136.60 x 62.70 cm (zichtbare deel van het raam). Het raam dient een soortgelijke te zijn: figuurglas waarbij licht doorgelaten wordt en beweging gezien kan worden (echter niet helder).

Melkglas in het badkamerraam plaatsen

Ik wil in een badkamerraam van 72 x 72 cm melkglas laten plaatsen, dubbel glas, en hoor graag wat dat kost.

Ventilatierooster in een raam maken

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een ventilatierooster in het raam van mijn slaapkamer op de begane grond. Het raam is 66.5 centimeter breed en 144 centimeter lang. Het betreft een raam met dubbelglas en houten kozijn.

Kattenluik in dubbelglas laten plaatsen

Kattenluik met chip in enkel dubbel glas laten plaatsen.

Luchtroosters in bestaande ramen vervangen

Betreft het vervangen van 2 ventilatierooster in een bestaande ramen (dubbel glas) voor een plattere variant, liefst geluiddempend. De ramen zijn ongeveer 1 meter breed.

Glazen salontafel repareren

Wil een offerte voor reparatie van salontafel 100 x 100 met glas 12 mm. Het glas is beschadigd. Er moet een nieuwe glasplaat van 1 x 1 meter geplaatst worden. Het frame is van hout, daar rust de glasplaat op.

Ventilatie in het huis verbeteren

Momenteel overweeg ik om wat aanpassingen aan te laten brengen om de ventilatie in huis te verbeteren. Daarom vroeg ik mij af wat het zou kosten om ventilatieroosters aan te brengen in drie bovenraampjes/bovenlichten. Van twee raampjes zijn de afmetingen van het glas 22 cm hoog en 75 cm breed, en van de derde is de hoogte 19 cm cm en de breedte 75 cm. Alle raampjes zitten in een houten kozijn, en daar zit momenteel HR++ glas in.

Dubbel glas polijsten

Er zitten kringen in mijn net gezette dubbele glas. Het gaat om 2 plekjes van ongeveer 5 cm.

Glazen wand tussen woonkamer en keuken plaatsen

Glazen afscheiding maken tussen de keuken en de woonkamer. Doorgang 2 breed bij 2.65 hoog. Met deur. Eventueel industriële partij met een vast deel en een draaiend deel, eventueel met stalen vlakverdeling. Doorzichtig glas. Enkel glas. Niet geluiddicht. Graag een globale indicatie van de kosten. Heb daar nu geen beeld bij.