Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor matglas raam in voordeur plaatsen:

Matglas raam in voordeur plaatsen

Betreft nieuwbouwwoning. In de voordeur zit geen raam waardoor de hal pikdonker is. Wij willen daar graag een langwerpig raam hebben (afmetingen nog nader te bepalen). Het gaat om matglas. Liefst tripple indien mogelijk.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor matglas raam in voordeur plaatsen uit heel Nederland:

Raam in de voordeur vervangen

Ik wil twee ramen in mijn voordeur laten vervangen door egaal matglas. Beide ramen zijn even groot. Afmetingen: 81 bij 68

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil een raam van (ongeveer) 50 bij 50 cm in de zijgevel plaatsen, het is in de badkamer, in het midden van het huis op de 1ste verdieping. Raam moet van matglas/melkglas zijn (badkamer) en open kunnen. Er zit nog geen gat voor het raam, die moet ook nog geslagen worden

Vier kozijnen/raam vervangen

ik heb vier vensters met frames om te vervangen. badkamer en slaapkamer aan de voorzijde, kastruimte en slaapkamer aan de achterzijde. Eemand om te de-installeren en de vensters te installeren. badkamer momenteel: houten frame met tilt in 115 cm hoogte 53 cm breedte, matglazen matglas. badkamer voorkeur: kunststof of houten frame met tilt in 115 cm hoogte 53 cm breedte, mat hr ++ glas met buitenscherm voor slaapkamer momenteel: houten frame met massief paneel en zijpaneel met naar binnen draaiende beide enkele ruit. 115 cm hoogte 150 cm b

Mat glas of gezandstraald glas in de tussenwand hal en woonkamer laten plaatsen

In de wand tussen de hal en woonkamer willen we het glas vervangen voor matglas. Afmetingen: raam 1x2 mtr en raam in deur. Evt deur helemaal vervangen.

Renovatie hal, keuken, trapgat en overloop

Ik wil diverse klussen uit laten voeren in onze woning. Hieronder volgt een lijstje met werkzaamheden: - Voordeur in de hal vervangen - Kozijn en raam in brandgang vervangen door dubbelglas - Roedes op het glas - Radiator vervangen; - Granolmuren stucen - Lambrisering van circa 1 meter aanbrengen - Muren schilderen (kleur van de woonkamer) - Kelderdeur (hang- en sluitwerk vervangen) - Houtwerk en plafonds schilderen - Ombouw meterkast, kapstok, telefoonlijn - Paneeldeuren voor Wc en woonkamer - Wc schilderen (houtwerk) - Keuken vensterbank schilderen - Deur naar bijkeuken schilderen (kleur van de keukenkastjes) - Entrée keuken/hal en drempel verven - Radiator vervangen - Vloer in hal en keuken verfraaien met kunststoffen tegelwerk (met motief?) - Trapgat: stucen granolwand - Vervangen van raam 1e verdieping en kozijn (dubbelglas; roedes op glas) - Matglas voor de douche (raam openend naar binnen; scharnieren aan de rechterkant/handgrepen links) - Trap en overloop voorzien van donkerblauwe vloerbedekking - Schilderen muur trapgat en overloop (kleur van de woonkamer) - 4 stompe deuren van de overloop vervangen door paneeldeuren en schilderen van deze nieuwe deuren en kozijnen in RAL 9001 - Drempel naar trapgat zolder, slaapkamer, en studeerkamer - Douche drempel zwart schilderen - Radiator in douche vervangen - latjes/plintje in de douchecabine vervangen Planning: week 28 en 29 - 2019

Badkamerraam voorzien van dubbelglas met ventilatierooster

Ik wil nieuw dubbelglas laten plaatsen in de badkamer 1e verdieping rijtjeswoning. Is van binnenuit beglaasd raam naar buiten draaiend ook te bereiken vanaf plat dak. Afmeting circa 70 x 140 cm. Exacte afmeting door glaszetter in te meten en leveren. Er zit nu ook dubbelglas in maar zonder ventilatierooster. Nu wil ik matglas in verband met de privacy zodat niet meer van buiten naar binnen gekeken kan worden en er moet een ventilatierooster in komen. Graag een all-in prijs.

Raam en ruit vervangen en schot op zolder plaatsen

Ik heb in mijn badkamer een kozijn met daarin een vast raam met enkel glas. Ik wil dit laten wijzigen. Ik wil er isolatieglas in met matglas. Ik wil ook beter kunnen ventileren. Misschien kan er een draairaam in worden geplaatst, of er kan isolatieglas in het kozijn worden geplaatst met een ventilatierooster. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden. Verder wil ik op de zolder bij de trapopgang een houten schot laten plaatsen, zodat tocht en energieverlies worden tegengegaan.

Timmerman gezocht voor aanpassing voordeur

De voordeur heeft twee ramen. Ik wil het onderste raam vervangen door hout en het bovenste raam vervangen door matglas. Er zit nu wel thermopane glas in met reliëf. Dan zou ik in het onderste deel als dat bijna onzichtbaar kan een kattenluik misschien met slot of zo willen hebben. Geen idee of dat een mogelijkheid is en daar moeten we dan nog over brainstormen.

Dubbelglas plaatsen en houtwerk schilderen

De werkzaamheden houden in: het verwijderen en afvoeren van enkel glas van de bovenverdieping. Daarna gaat het om het plaatsen van het dubbelglas in de bestaande houten kozijnen, eventueel ventilatieroosters vervangen. De buitenkant van kozijnen dient te worden geschilderd. Het gaat om 3 kamers en een klein badkamerraam. De vakman dient de ramen nogmaals goed in te meter. Er zijn foto's beschikbaar. Kamer 1: Draairaam: 113 bij 40 cm Vast raam: 137 bij 51 cm Kamer 2: Draairaam: 113 bij 34 cm Vast raam: 137 bij 91 cm Kamer 3: Draairaam: 125 bij 42 cm Draairaam: 114 bij 42 cm (ventilatierooster zit in raam) Badkamer: Kiepraam: 49 bij 76 cm (matglas gewenst)

Enkel glas laten plaatsen

Er zitten 3 ramen in de voordeur en een raam in het toilet. Deze ramen willen wij vervangen omdat iedereen naar binnen kan kijken. Hier willen wij van af. Wij zijn nu bezig met schilderen dus is dit het goede moment. De ramen in de voordeur zijn ongeveer 50 x 40, denk ik. De voorkeur gaat uit naar melkglas of matglas.