Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Delft of directe omgeving.

1346 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen, ventilatieroosters in bestaande ramen maken, double glazing, raamventilator plaatsen, tijdelijk raam eruit halen om bank te verhuizen, kattenluik plaatsen in bestaand glas., ventilatie roosters plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Delft:

Matglas raam in voordeur plaatsen

Betreft nieuwbouwwoning. In de voordeur zit geen raam waardoor de hal pikdonker is. Wij willen daar graag een langwerpig raam hebben (afmetingen nog nader te bepalen). Het gaat om matglas. Liefst tripple indien mogelijk.

Ventilator plaatsen in raam van dubbel glas

Plaatsing van ventilator in raam van dubbelglas. Het raam is op de begane grond voor de keuken. Graag een geluidsarme ventilator met voldoende zuigkracht. De keuken is ca 12 vierkante meter.

Dubbel glas HR ++ in kozijnen plaatsen

De ramen bevinden zich op de begane grond en de eerste etage in een rijtjeshuis. Afmetingen van de zeven ramen zijn ongeveer: 1. 0. 6 m x 0. 45 m 2. 1. 5 m x 0. 70 m 3. 0. 9 m x 1. 2 m 4. 0. 9 m x 0. 3 m 5. 0. 6 m x 0. 4 m 6. 0. 2 m x 0. 8 m 7. 1. 4 m x 0. 45 m

Ventilatierooster in bestaand raam maken

Betreft een ventilatierooster in een bestaand raam maken. Het raam is ongeveer 80 a 90 cm breed. Het kozijn is van kunststof en is voorzien van dubbel glas. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Glazen wand met deur plaatsen

Ik wil een glazen wand met deur/schuifdeur laten plaatsen met afmeting 2800 mm hoog 2600 mm breed. Ik wil graag weten wat dit minimaal kan kosten.

Ventilatierooster in het raam repareren

Ik heb een rooster waarvan de haak die in verbinding staat met het rooster intern is afgebroken. En mijn andere rooster is denk hetzelfde gebeurd. Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen.

Gebroken bovenlicht vervangen

Een klein bovenlicht boven een groot raam is kapot gegaan, het is enkel glas. Kan iemand dit vervangen en weer netjes afwerken? Is op de eerste verdieping.

Glas van Velux ramen vervangen

Glas van 1 Velux ggl3 raam wil ik laten vervangen door het type glas dat hiervoor nodig is.

Lekke woonkamerruit op begane grond vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van een lekke woonkamerruit op de begane grond. Breedte 912 mm x hoogte 1460 mm, dikte 5-4, spouw 12. Graag prijzen voor verschillende kwaliteiten aangeven. Betreft het leveren en plaatsen van nieuw glas. Offerte graag incl. voorrijkosten, energietoeslag, verwijderingskosten, etc.

Glas in de voordeur door HR++ glas vervangen

Het plaatsen van HR++ glas in de voordeur. Afmeting 50 x 75 cm.

Dubbelglas vervangen op de 1e verdieping

Dubbel glas vertoont condens tussen de 2 ruiten. Ik wil dit graag vervangen voor de komende winter. Het raam van de dakkapel op de eerste verdieping heeft een glasafmeting van circa 1200 x 1900 mm en is een standaard ruit met dikte van 4 a 5 mm. Geen idee welke isolatiewaarde het was. Normaal dubbel glas is prima. Het bevindt zich op de 1e verdieping wat vanuit de ruime achtertuin makkelijk bereikbaar is. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte om dit isolatieglas te vervangen.

Dubbelglas vervangen (lek)

Lekke woonkamerruit op begane grond vervangen van 2480mm x 1345mm. Graag prijzen voor verschillende kwaliteiten aangeven. Kozijn is van hardhout. Betreft het leveren en plaatsen van nieuw glas.

Dubbele beglazing

Openslaand raam van hr + voorzien, plus boven dit raam een strook glas vervangen. Raam is ongeveer 1,5 meter hoog en 1 meter breed. Strook glas is ongeveer 1.20 bij 40 cm. Betreft ook het leveren van het glas.

Ik woon in een oude omgebouwde winkel. ...

Ik woon in een oude omgebouwde winkel. In de voorgevel zit nog de grote winkelruit (3 mtr x 2 mtr) met daarboven 3 kleine raampjes. De oude winkelruit en voordeur zou ik graag willen laten vervangen door goed geisoleerde kozijnen en stevige voordeur.

Bij het bekijken van het ...

Bij het bekijken van het binnenschilderwerk in onze nieuwe (oudere) woning bleken er in iedergeval 2 flinke (vuistgrote) gaten in het houtwerk (verrot) te zitten. Wij hadden al wel het plan het glas te laten vervangen voor dubbelglas (nu enkel), waarvoor we graag een offerte ontvangen, maar nu is het de vraag of de gaten nog voor de winter gedicht kunnen of moeten worden (een schilder zei dat dit beter was met droger weer) en of dichtstoppen goed is, of dat het hout vervangen moet worden. Daarover willen wij dus advies. het gaat om een raam van 2,5meter bij 1,5m hoog (met 1 draaiend deel) op de begane grond. en op de verdieping een zelfde formaat raam maar in een klein metalenprofiel in een houten kozijn waarvan het verfwerk erg slecht is.

235 X 205 cm dubbele beglazing in een ...

235 X 205 cm dubbele beglazing in een stalen kozijn. Ter vervanging van een bestaande lek geworden dubbele beglazing. Indicatie voor normale dubbele beglazing en HR beglazing. Met minimaal 10 jaar schriftelijke garantie.

Het gaat om het opnieuw beglazen van 5 ...

Het gaat om het opnieuw beglazen van 5 (oude) schuiframen uit de jaren 30. Bovenin zit een vast glas in lood raam. De afmeting van de schuiframen zijn; 1.23 bij 87 cm. De kozijnen zijn ook jaren 30 en graag wensen wij advies over de mogelijkheden van nieuw te plaatsen glas, dikte, type ect. Het gaat om een bovenwoning, deze ramen bevinden zich op de eerste etage. Voor op de tweede etage willen we graag de dakkappelen opnieuw laten beglazen, met dubbelglas,of indien mogelijk geluids of warmte isolerend. Afmetingen van te plaatsen ramen zijn: 4 x 80 hoog 37,5 breed en 2 x 108 breed en 78,5 hoog. Een kozijn zal in z'n geheel vervangen moeten worden, en uiteraard voorzien van dubbelglas, de afmeting hiervan is 220 breed en 150 hoog.

Project: achtergevel van bovenwoning ...

Project: achtergevel van bovenwoning voorzien van dubbele beglazing. Het betreft 10 ramen van 50cmx140cm, waarvan 5 deel uitmaken van een (openslaande) deur.

Voor mijn onlangs aangekochte woning wil ...

Voor mijn onlangs aangekochte woning wil ik graag dubbelglas laten zetten. Het gaat om een totaal van 24 ramen met zeer diverse maten. Maten: 2x 1.35 .37 2x .44 .48 1x 1.52 1.47 1x 1.47 .48 2x 1.26 .53 2x .33 .67 4x .68 .30 1x .31 .94 1x .33 .80 1x .31 .33 2x 1.30 1.26 4x .40 .56 Graag tevens uw advies omtrent het soort te plaatsen glas

bovenraam vervangen in glas en lood en ...

bovenraam vervangen in glas en lood en twee deurraampjes vervangen in glas en lood ongveer 50/50 en 20/30

Het betreft dubbele beglazing voor in ...

Het betreft dubbele beglazing voor in totaal 10 ramen. Elk raam bestaat uit 2 delen: bovenraam (ca. 50 x 30 cm) en onderraam (ca. 50 x 70 cm). Gelieve in de offerte aan te geven wat de subsidie van de overheid is i.v.m. energiebesparing.