Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor nieuw bovenlicht plaatsen:

Nieuw bovenlicht plaatsen

Bovenlicht vervangen door dubbel glas. Is nu enkel glas en sluit ronduit slecht. Heeft telescoop scharnieren. Zie foto. Afmetingen: 159 cm bij 29 cm. Het bovenlicht zit erg hoog, Electrische scharnieren monteren?
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw bovenlicht plaatsen uit heel Nederland:

De voor- en garagedeur vervangen

Ik wil graag de voordeur vervangen + nieuwe garage deur plaatsen (materiaal graag van hout). De huidige voordeur is uitgevoerd met een bovenlicht, deze willen wij laten vervallen. Ook willen wij een garage deur, met aan 2 zijden geopend formaat inclusief kozijnen hoogte 1995 mm, breedte 2630 mm formaat zonder kozijnen hoogte 1940 x 2520 mm Voorlak:: wit (RAL-9010) Isolatieglas:: mat isolatieglas (veiligheid) Slot: driepuntsluiting Brievensleuf: nee Tochtvaldorpel:: ja Draairichting:: links binnen (L1) Montage glas: ja Voordeurbeslag:: rvs square Hoogte x breedte: 2485 x 920

Trapgat afsluiten en deur laten verplaatsen

Waar nu een open trapgat is, moet dat afgesloten worden met platen incl. geluidswerende isolatie. Er moet aan de bovenkant van de trap een brandwerende deur met kozijn geplaatst worden (deur en kozijn worden aangeleverd). In de gang bij het trapgat moet er een deur met kozijn en bovenlicht verplaatst worden. Het overgebleven gat moet dichtgemetseld worden en afgewerkt met stuc. Een deuropening moet op een nieuwe plek in de muur gemaakt worden en een kozijn met deur geplaatst worden (de deur komt uit het huis). Een nieuwe lichtschakelaar voor een plafondlamp plaatsen. Mogelijk moet een andere lichtschakelaar iets verplaatst worden. Het trapgat moet mogelijk afgedekt worden met een opklapbare plaat met geluidsisolatie. Zie ook de tekening

Deurkozijn in een dragende binnenmuur slaapkamer 1e etage en garage

Ik overweeg een kozijn met deur in een dragende muur tussen woning en aanpandige garage te laten plaatsen. Het idee is dat de vide op de garage als aparte kamer aan de 1e etage van de woning toegevoegd kan worden. De wand zelf lijkt uit grote blokken te bestaan. Zie foto's. Ik vermoed dat boven het kozijn een versteviging aangebracht moet worden. In dit gedeelte loopt een buis voor de verlichting in de garage. Zie foto vide. Deze koppel ik vooraf zelf af en leg dat later opnieuw zelf aan. Het gaat dus om levering en plaatsing van een (stel)kozijn met bovenlicht en opdekdeur met loopslot. Kleur RAL 9010. Belangrijk detail: in de slaapkamer/kantoor ligt een parketvloer. Die mag niet nat c.q. beschadigd worden. Aan de vloerzijde moet dus nauwkeurig gezaagd/gewerkt worden. Er is nog geen draagkracht berekening uitgevoerd.

Plaatsen deur en kozijn en plaatsen wand voor wastafel

Wij willen in een zijdeel van ons huis een slaapkamer maken en daarom moet er een deur worden geplaatst met omliggend kozijn en bovenlicht. Dit kozijn komt tussen twee muren in, het gaat alleen om de plaatsing van het houten kozijn. De afstand tussen de twee muren is ongeveer 90cm. Daarnaast hebben wij hebben wat ander timmerwerk zoals het maken van een wandje waar een wastafel tegenaan moet komen, en het plaatsen van deze wastafel. Eveneens nog 2 kleine vensterbankjes maken en wat afwerking naast een kozijn. De deur hebben we al uitgekozen en bestellen we zelf bij Praxis. Wastafel zullen we ook zelf bestellen. Graag nodigen wij u ter plekke uit om de situaties in te schatten en hier een offerte voor op te stellen.

1 Kamerhoge deur plaatsen inclusief kozijn

Wij willen graag 1 standaard deur (metalen kozijn) met bovenlicht vervangen voor een kamerhoge deur (2,60 )m . We zoeken een vakman die de nieuwe deur kan in meten, leveren en vervangen. Het betreft een binnendeur.

Een nieuw kozijn met boven en zijraampjes plaatsen

Ik zoek een kozijnenspecialist die het kozijn van de voordeur inclusief bovenlicht en zijraampjes kan vervangen. Dit zou ik graag van hardhout willen.

Betonnen latei verhogen en vervangen

Ik wil in plaats van de verouderde schuifpui, een 4 seizoenendeur plaatsen (4 deuren), maar ik vind dat de latei te laag is geplaatst omdat ik kozijn wil vervangen dat ruimte biedt voor de deuren met bovenlicht. Wat kost het verhogen van de latei. Het kozijn is 230 cm hoog en 335 cm breed. Eventueel het plaatsen van de seizoenen deur is bespreekbaar. M.b.t. de latei, lijkt het een licht uitgevoerde plaat die alleen een stukje van 60 cm hoge stenen moet dragen. Is een onderdeel van een uitbouw/prefab. Dus geen zwaar uitgevoerde H profiel. Hopende voldoende info te hebben verschaft. Mocht u vragen hebben, verneem ik het graag.

Binnenkozijn van een opdekdeur plaatsen

Graag zou ik een Nastelkozijn van 2.46 cm hoog met bovenlicht geplaatst hebben. Er komt een standaard rechtsdraaiende opdek deur in van 201,5 cm x 83 cm. Het huidige kozijn moet worden verwijderd door u. Wanneer dit niet mogelijk is moet er een ander kozijn in. Het kozijn is kapot dus moet er iets anders in. De deur heb ik al besteld bij Praxis. Kunt u mij een prijsindicatie geven van de kosten?

Ventilatierooster plaatsen

Plaatsing bovenlicht dubbelglas met ventilatierooster op plek enkel glas bovenlicht. 2 x raamkozijn 1 x boven deur kozijn

keukenkozijn met vast bovenraam en stolpraam

Ik zou een offerte willen voor het plaatsen van 2 keuken ramen 2.010 x 1.193 bovenlicht met dubbelglas en HR++ stolpraam met HR++ Houten kozijnen.

Partners

Partners van Casius