Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: rolluik verwijderen en glazen vervangen in de woning voor dubbelglas, vast raam vervangen door draai-kiep raam, lekkage in dubbel glas repareren, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, vervangen stalen raamkozijn door hout, dubbelglas in aluminium schuifpui vervangen, houtenkozijn in blinde muur plaatsen, inclusief latei, ventilator in dubbel glas plaatsen, plexiglas op balkon laten plaatsen, double glass in windows, inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen, lekkage kiep/kantel raam, vervangen ruit, raam in voordeur maken, dubbel glas in raam van caravan vervangen (suseeker) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Capelle aan den IJssel:

Ramen boven de binnendeuren vervangen (6 stuks)

Graag willen we de ramen (is nu bubbeltjes glas) boven de binnendeuren vervangen. Het gaat om 6 ramen in totaal. Het gaat om huizen uit de jaren 80 en er zit om deze ramen een soort aluminium profiel = de afwerking. Ook deze willen wij vernieuwen. Ik denk dat het een soort glaslatjes zijn. Glas moet wel veiligheidsglas zijn.

Nieuw glas in twee bovenlicht laten plaatsen

Het gaat om 2 bovenlichten van binnendeuren. Een is boven het toilet op de gang; hier heeft een houten plank voor gezeten. De ander is de deur van de gang naar de kamer; hier heeft voorheen plastic in gezeten. Boven beide deuren wil ik glas laten plaatsen. Zie foto's

Raam vervangen

Wegens stormschade is een raam kapot geslagen. Waarschijnlijk moet hele kozijn vervangen worden. Het is een kunststof kozijn met draai- klapraam. Klein zijraam van ongeveer 40 bij 80 cm.

Dubbel glas laten plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het laten leveren en plaatsen van dubbel glas voor naast de voordeur van mijn woning. Als bijlage heb ik een foto geplaatst van de maten en welke ruiten er vervangen moeten worden.

Kattenluik in dubbelglas van de deur plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor ± 690 x 1880 isolatieglas met uitsparing voor kattenluik. Indien mogelijk met montage van het kattenluik.

Raam tijdelijk verwijderen voor een verhuizing

Het gaat om een raam met dubbel glas op de begane grond van 190 X 140 de kozijnen zijn van kunstof. Hij moet in de ochtend eruit gehaald worden en in de middag terug geplaatst worden.

Ruiten in een GAMMA opdekdeur plaatsen

Wij hebben in onze GAMMA-vestiging een opdek binnendeur van het type Anouk voor een klant binnengekregen. Dit is een deur met drie ruitjes. Door de leverancier zijn de ruiten los meegeleverd, in plaats van zoals gebruikelijk al in de deur geplaatst. Wij willen de deur aan de klant leveren en de ruitjes op onze kosten laten monteren. Wij ontvangen graag uw offerteprijs voor het plaatsen van de ruitjes, kitten en plaatsen van meegeleverde glaslatten. Het opgegeven adres is het adres van onze klant. De naam in de aanvraag en het telefoonnummer is van de contactpersoon op de GAMMA-vestiging.

Raamfolie op ramen aanbrengen

Ik wil spiegelfolie laten aanbrengen op 2 raampartijen. Naar buiten kijken moet kunnen, van buiten naar binnen niet. Raammaten zijn 1x (74 bij 121) en 1x (132 bij 121).

Kantoorramen blinderen

Ik wil graag 32 ramen van 80 cm bij 65 cm laten blinderen (uv werend) van uit binnen. (16. 64 m2)

Craquelé tafelblad vernieuwen

Er zit een grote barst in mijn glazen craquelé eettafelblad van 90 x 215 cm. Graag ontvang ik een offerte voor de vervanging.

Plaatsen van dubbel glas

Wij hebben twee lekke ramen en willen deze laten vervangen. De ene ruit is 104 x 198 centimeter en de andere is 100 x 116 centimeter. Wij hebben houten kozijnen. Tevens willen we advies m.b.t. het vervangen van oudere nog niet lekke ruiten.

Kunstof badkamerraam plaatsen

Ik wil mijn houten kozijnen en raam vervangen voor kunststof. Hierbij wil ik meteen dubbelglas HR ++ laten plaatsen. Het is een klapraam. Maat 100 cm breed en 50 cm in de lengte. Graag ontvang ik de totaalprijs en hoe lang ik hier garantie op heb. PS: binnen vijf jaar wil ik mijn gehele woning van kunststof kozijnen voorzien. Offertes/indicaties per mail!

Kattenluik plaatsen in dubbelglas

Ik wil een kattenluik plaatsen in een bestaande ruit van dubbel glas.

Dubbelglas plaatsen in de woning

Wij willen graag een offerte laten maken voor het zetten van dubbelglas bij 4 grote ramen op de bovenverdieping en eventuele de beweegbare delen van de benedenverdieping van onze eengezinswoning. Dit willen we graag op laten meten door een professional.

Glas in binnendeuren zetten

Graag willen wij in onze 2 tussendeuren glas laten plaatsen. Het liefst melkglas.

Plaatsen dubbelglas

Het gaat vervangen van enkel glas door dubbelglas in vijf ramen. Maten (ongeveer): 88 x 111 cm (2 stuks); 71 x 129 cm; 61 x 131 cm; 54 x 142 cm. Kozijnen blijven hetzelfde. Graag offerte voor het leveren en plaatsen van het glas.

Raam vervangen

Het raam van de slaapkamer is lek en er is condens tussen ontstaan. Leveren en plaatsen van een nieuw raam.

Houten Panelen vervangen met glas

Drie houten panelen (zowel binnen als buiten) van 700 x 2200 in kozijn vervangen met glas. Gaat dus om drie keer een stuk van 700 x 2200 mm. Bij de bouw van het huis zijn er houten panelen in het kozijn gezet. Kozijn heeft misschien enige kleine aanpassingen nodig om het voor glas beschikbaar te maken. Betreft leveren en plaatsen van het glas.

Glas Velux dakramen vervangen

Vervangen van het glas van 2 (1 kleine, 1 grote) Velux dakramen op de 2e verdieping (zolder) van een eengezinswoning. Dubbel glas. Er komt namelijk een condenslaag.

Lek raam

Raam in woonkamer met dubbel glas, grootte ca. 200 x 40 cm is 'lek'. De condens blijft tussen de ruiten zitten.

Glas inzetten boven deur

Boven in de slaapkamerdeur glas inzetten. Formaat 88 x 33 cm.

Verwijderen en afvoeren enkele ...

Verwijderen en afvoeren enkele beglazing. Leveren en plaatsen dubbele belazing HR++. In totaal 26 stuks, in totaal ruim 30 m2. Op 7 hoog (apartement).

reparatie dakraam cq nieuw dakraam ...

reparatie dakraam cq nieuw dakraam plaatsen

16 ramen: 6 x 2 m2; 3 x 1 m2; 2 x 1,5 ...

16 ramen: 6 x 2 m2; 3 x 1 m2; 2 x 1,5 m2; 5 x 0,5 m2 vervanging van bestaand enkel glas in houten kozijnen.