Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raampje boven wc-deur vervangen met mat glas:

Raampje boven WC-deur vervangen met mat glas

Het raampje boven de wc deur is eruit, en daarom willen wij deze graag laten vervangen door een nieuwe. Graag wat verschillende glas soorten offreren. Matglas, bubbeltjesglas, helderglas, veiligheidsglas.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raampje boven wc-deur vervangen met mat glas uit heel Nederland:

WC-raampje met dubbelglas plaatsen

In het toilet heb in houtrot. Ik wil het raam graag laten vervangen. Het is nu een klapraampje, maar ik wil nu graag een dicht raam met ventilatierooster (dubbel glas). Het raampje is ongeveer 30 x 40 cm. Het raam zit in een houten kozijn.

Kunststof WC raampje met dubbelglas plaatsen

Toiletraampje met kozijn moet worden vervangen door kunststof raampje dat kan kiepen. Maat 30 cm breed en 40 cm hoog. Afvoer van het afval wordt door de klant gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.

Muur metselen

Wij willen de garagedeur eruit halen en laten metselen. Tevens moet de oude deurkozijn dichtgemetseld worden. De garagedeur betreft ongeveer 2,5 meter hoog 3 meter en dan moet er ook een deurkozijn in. Verder wil ik dan graag weten wat het kost om een binnenmuur te metselen (net zo hoog en breed als de garagedeur, welke later nog gestuct gaat worden) en er moet een muur om de wc heen gebouwd worden ook met een deur erin. Ook moet er dan een wc raampje geplaatst worden. Ik kan eventueel een foto toesturen van de steen welke het moet worden. Wij krijgen 2 oktober de sleutel, graag zo snel mogelijk vanaf dan uitvoeren.

WC-raam plaatsen en radiator verplaatsen

Ik zou graag mijn wc raampje willen laten vervangen zo dat deze gekanteld open kan.

Kunststof WC raampje met dubbelglas plaatsen

Toiletraampje met kozijn moet worden vervangen door kunststof raampje dat kan kiepen. Maat 30 cm breed en 40 cm hoog. Liefst aankomende week, anders pas in juli plaatsen.

Kunststof WC raampje met dubbelglas plaatsen

Het huidige wc raampje kan niet open en is gebarsten. Dit moet volledig vervangen worden inclusief kozijn. Het raampje is 21 centimeter breed en 56 cm hoog.

Hr++ glas plaatsen met ventilatierooster

Het glas in het keukenraam moet vervangen worden omdat het lek is. Hierin moet dan Hr ++ glas en een ventilatierooster. Het hout van het kozijn moet gecheckt worden of het nog oke is en zo niet vervangen worden (dan mogelijk een niet meer te openen raam). Afmeting van het keukenraam is 44 cm hoog en 47 cm breed. (Zie bijlage). Het wc raampje kan nu geopend worden en eruit gehaald worden. Dit moet veranderd worden in een 'vast' kozijn met hr++ glas en ventilatierooster. Afmeting is nu 42 cm hoog en 31 cm breed.

WC-raampje vervangen

Ik wil graag een raampje in de WC vervangen. Maat: 38 cm reed en 56 cm hoog (nog precies in te meten). Het raampje dient open te kunnen en van binnenuit schoon gemaakt te kunnen worden vanwege metselwerk aan de buitenzijde voor het glas. Dus een tenminste kiepfunctie, eventueel een draai-kiep raampje, van hout.

Binnen en buiten schilderen van kozijnen en twee deuren

Ik wil binnen- en buitenschilderwerk laten verzorgen aan kozijnen en deuren. Het gaat om de schuurdeur met een groot raam erin en de bijbehorende deurkozijnen Verder gaat het om de achterpui van mijn woning met 2 openslaande deuren en 2 ramen bijhorende kozijnen naast die deuren. Aan de voorkant van het huis moeten 2 ramen met bijhorende kozijnen alleen buiten geschilderd worden. De houten voordeur met kzoijn moet zowel binnen als buiten geschilderd worden. Er is daar ook een lang zijlicht. Een klein wc-raampje moet alleen buiten geschilderd worden. Op de 1e verdieping moet een klein klepraampje van de badkamer zowel binnen als buiten geschilderd worden. Op de 1e verdieping moet van 2 tuimelramen met kozijnen alleen de buitenkant. Aan de achterkant van de 1e verdieping zijn 3 tuimelramen bereikbaar via het plat dak van de uitbouw. Die ramen moeten alleen aan de buitenkant geschilderd worden. Het schilderwerk is op zich nog in goede staat. Alleen de schuurdeur is matig. Op de voordeur zitten behoorlijk wat krassen. Het liefst laat ik de klus uitvoeren op een van de volgende data: 24 en 25 april, 9 en 10 mei, 19, 20 en 21 juni. Indien dit niet mogelijk is, dan op andere data in overleg. Graag ontvang ik uw totaalprijs inclusief alle materialen.

Kunststof kozijn met dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een kunststof WC raampje met dubbelglas laten plaatsen. De hoogte wordt 50 cm en de breedte wordt 30 cm. Het is een spouwmuur met gemetselde muren. Graag kunststof en tegen inbraak beveiligd!