Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raampje boven wc-deur vervangen met mat glas:

Raampje boven WC-deur vervangen met mat glas

Het raampje boven de wc deur is eruit, en daarom willen wij deze graag laten vervangen door een nieuwe. Graag wat verschillende glas soorten offreren. Matglas, bubbeltjesglas, helderglas, veiligheidsglas.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raampje boven wc-deur vervangen met mat glas uit heel Nederland:

Isoleren gevel

Welke oppervlakte moet bekleed worden? 24 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een tussen woning en wil de voorgevel laten isoleren. Boven zijn 2 ramen en beneden een wc raampje. Op de begane grond is er een voordeur en een groot raam.

Wc opknappen

Mijn zoon heeft oud huis met kleine wc de muren zijn niet glad zit ook op helft van muren soort glimmende structuur op ruimte is ongeveer 1 bij 1,5 wat zou het ongeveer kosten muren te gealiseren en te betegelen inclusief vloertje en plafond glad te maken en te schilderen achterkant wc zit raampje in gelieve te mailen en niet te bellen

WC raampje voorzien van dubbel glas

Heer/mevrouw, Met deze koude temperaturen wil ik het glas in ons toiletraampje laten vervangen (enkel glas) naar dubbel glas. Wat gaat dat kosten inclusief montage? In afwachting van uw reactie.

WC-raampje met dubbelglas plaatsen

In het toilet heb in houtrot. Ik wil het raam graag laten vervangen. Het is nu een klapraampje, maar ik wil nu graag een dicht raam met ventilatierooster (dubbel glas). Het raampje is ongeveer 30 x 40 cm. Het raam zit in een houten kozijn.

Kunststof WC raampje met dubbelglas plaatsen

Toiletraampje met kozijn moet worden vervangen door kunststof raampje dat kan kiepen. Maat 30 cm breed en 40 cm hoog. Afvoer van het afval wordt door de klant gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.

Muur metselen

Wij willen de garagedeur eruit halen en laten metselen. Tevens moet de oude deurkozijn dichtgemetseld worden. De garagedeur betreft ongeveer 2,5 meter hoog 3 meter en dan moet er ook een deurkozijn in. Verder wil ik dan graag weten wat het kost om een binnenmuur te metselen (net zo hoog en breed als de garagedeur, welke later nog gestuct gaat worden) en er moet een muur om de wc heen gebouwd worden ook met een deur erin. Ook moet er dan een wc raampje geplaatst worden. Ik kan eventueel een foto toesturen van de steen welke het moet worden. Wij krijgen 2 oktober de sleutel, graag zo snel mogelijk vanaf dan uitvoeren.

WC-raam plaatsen en radiator verplaatsen

Ik zou graag mijn wc raampje willen laten vervangen zo dat deze gekanteld open kan.

Kunststof WC raampje met dubbelglas plaatsen

Toiletraampje met kozijn moet worden vervangen door kunststof raampje dat kan kiepen. Maat 30 cm breed en 40 cm hoog. Liefst aankomende week, anders pas in juli plaatsen.

Kunststof WC raampje met dubbelglas plaatsen

Het huidige wc raampje kan niet open en is gebarsten. Dit moet volledig vervangen worden inclusief kozijn. Het raampje is 21 centimeter breed en 56 cm hoog.

Hr++ glas plaatsen met ventilatierooster

Het glas in het keukenraam moet vervangen worden omdat het lek is. Hierin moet dan Hr ++ glas en een ventilatierooster. Het hout van het kozijn moet gecheckt worden of het nog oke is en zo niet vervangen worden (dan mogelijk een niet meer te openen raam). Afmeting van het keukenraam is 44 cm hoog en 47 cm breed. (Zie bijlage). Het wc raampje kan nu geopend worden en eruit gehaald worden. Dit moet veranderd worden in een 'vast' kozijn met hr++ glas en ventilatierooster. Afmeting is nu 42 cm hoog en 31 cm breed.