Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: lekkende geiser vervangen voor een nieuwe geiser, vervangen van 10 ventilatieroosters, hR++ glas leveren en plaatsen in 14 ramen, zeven ramen vervangen van een uitbouw, geluidswerende beglazing of achterzetglas plaatsen, dak met polycarbonaat platen door glas vervangen, enkel glas vervangen door dubbelglas, voorzetraam plaatsen voor geluidsisolatie in amsterdam, ramen boven de binnendeuren vervangen (6 stuks), uitzet raam vervangen door ventilatierooster met vast dubbelglas, ventilatieroosters in bestaande ramen maken, balkonbeglazing laten monteren, hR glas plaatsen, hondenluik in raam van dubbel glas laten plaatsen, voorzetramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Alphen aan den Rijn:

Raam in buitenmuur vergroten

Ik wil mijn badkamerraam vergroten. Het is nu erg smal, en we willen weten wat de opties zijn. Ik kom graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Ventilatierooster plaatsen in bestaand kunststof draai/kiepraam

Ik zoek een glaszetter die ons kan helpen. We willen graag een rooster laten plaatsen in een bestaand draai/kiepraam met dubbel glas in de slaapkamer. De binnenmaat van het raamkozijn is 91 cm bij 54 cm. Het gaat om een raam op de 1e verdieping.

Kattenluik in glas

Ik heb een ruit van dubbel glas van 80 x 83 cm en ik wil een ander glas en ik wil hier graag een kattenluik in laten plaatsen.

Kattenluik in dubbelglas van de serre plaatsen

Wij zoeken een vakman die een kattenluik kan plaatsen in onze tuindeur. In de deur zit dubbel glas. Het werk moet plaatsvinden aan de achterzijde van de woning.

Raampje boven WC-deur vervangen met mat glas

Het raampje boven de wc deur is eruit, en daarom willen wij deze graag laten vervangen door een nieuwe. Graag wat verschillende glas soorten offreren. Matglas, bubbeltjesglas, helderglas, veiligheidsglas.

HR dubbelglas leveren en plaatsen

Betreft het vervangen van een slaapkamerraam, hier zit nu een HR++, SGH isolide superplus lei AFM 696 x 1087 4 mm 1.1-sp 15-6 mm in. Deze wil ik vervangen voor eenzelfde ruit met ventilatierooster.

Raam voor verhuizing tijdelijk verwijderen

Om een nieuwe bank te kunnen plaatsen in de woonkamer op de eerste verdieping van een woning aan polderpeil in alphen aan den rijn, moet het verhuisraam op de eerste verdieping worden verwijderd en na verhuizing van de bank weer teruggeplaatst worden. Zie foto's in de bijlage. Liefst zsm, de bank staat in de gang.

Dubbelglas schuifpui vervangen

Wij hebben een schuifpui met daarin dubbelzijdig glas met de volgende afmeting: 130 cm breed bij 190 cm hoog. Dit moet hersteld worden. Het huidige glas is gebarsten. Er is een foto beschikbaar.

Dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het aanschaffen en plaatsen van dubbelglas in de voordeur en de 2 zijramen naast de deur. De afmetingen zijn; 64 x 110 16 x 122 64 x 38 16 x 70

Ruit in een G&U schuifpui vervangen

De ruit in mijn G&U schuifpui dubbelglas slaat door dus zal wellicht moeten worden vervangen. De afmeting is ongeveer 112 x 199 cm. Kunnen jullie deze vervangen en hiervoor en prijsindicatie opgeven.

Draadglas zetten

Glaszetter, betreft kleine opdracht!! Ons voordeur bestaat uit 2 ramen met DRAAD-glas Het onderste raam zit een flinke barst in. Ik zou dit onderste raam graag willen vervangen. De woning is in Alphen a/d Rijn. Als u mij een berichtje/mailtje terug stuurt met uw telefoonnummer dan zal ik u spoedig contacteren. Alvast dank

Ruit voor een verhuizing tijdelijk demonteren

Ik wil graag ergens volgende week (week 35) een bankstel naar binnen krijgen in mijn huis. Dit zal niet door de deur passen, waardoor het via het raam moet. Maar deze moet eruit gehaald worden, en later op de dag weer gemonteerd worden. Wat gaat mij dat ongeveer kosten en is dit mogelijk?

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in een raam naast de achterdeur. Het betreft dubbel glas. Het raam is 46,5 cm breed. De hoogte moet geen probleem zijn want het glas loopt van de vloer tot het plafond. Graag ontvang ik uw adviesmogelijkheden voor een kattenluik in dit raam en een mogelijke prijsopgave. Er zijn foto's beschikbaar.

Ventilatierooster in het raam aanbrengen

In de voorzijde van onze woning moet een ventilatierooster in het raam komen. Het is een vast dubbel glas raam in houten kozijn. Afmeting van het raam is ongeveer 1.20 meter hoog en een kleine twee meter breed. Het kozijn zit voor een deel in de muur geplaatst. Het deel wat om het raam heen zit, is 4.5 cm hoog. Kunt u ons adviseren en een prijsopgave doen.

Glas met een scheur repareren

In het dubbelglas raam (afm.: ca. 60 x 120 cm) van de achterdeur van mijn huis zit een scheur. Moet worden gerepareerd/vervangen.

Dubbelglas ruiten laten vervangen

3 ruiten moeten vervangen worden, dit is nu ook dubbelglas en er zit een lek in. 2 ruiten zijn 87 cm bij 96,5 cm, de andere ruit is 87 cm bij 215,5 cm. Het moet gewoon dubbelglas zijn, inclusief het verwijderen en plaatsen. Wij hebben een rijtjeshuis met 4 verdiepingen, deze moeten op de 4e etage geplaatst worden.

Glas polijsten en krassen verwijderen

Na het verwijderen van verf op het glas, zijn er doffe krassen zichtbaar langs de glaslatten. Het zijn 6 ramen van 60 x140 cm en 4 ramen van 90 x 90 cm en 4 ramen van 30 x 40. Graag een offerte voor het repareren van de krassen.

Glas in binnendeur vervangen

Het glas in de binnendeur tussen de gang en de woonkamer is gebroken en moet worden vervangen. De maat van het glas is ongeveer 70 cm breed en 140 cm hoog.

Glas polijsten van de schuifpui

Het polijsten van raam en schuifpui ca. 12 m2 totaal i.v.m. cement sluier.

Glas in bovenlicht badkamer vervangen

Vervangen van glas in het venster boven de badkamerdeur (bovenlicht) in glas dat inkijk tegen gaat. Raam van 40 bij 60 cm.

Glasbeschadigingen in dubbel glas polijsten

Glasbeschadigingen welke tijdens een renovatie zijn ontstaan verhelpen. Een aantal krassen + een aantal 'spikkels' welke zijn ontstaan bij metaalslijpen - op 1 raam (ca 2.00 x 1.60) en 7 deuren met roedeverdeling (ruitjes van 0.40 x 0.70), alles dubbelglas.

HR++ glas ipv enkel glas

In 4 ramen met klapramen enkel glas vervangen door hr++ glas. In 2 kozijnen mag het klapraam weg en de verticale midden-spijl er uit, zodat er in plaats van 2 ramen van 70 cm, nog maar 1 raam van 155 cm in het kozijn zit. Bij deze ramen wil ik dan een ventilatiesleuf. De uiteindelijke glasmaten van deze kozijnen: bxh 155 x 115 cm en 204 x 104 cm. 1 vast enkel keukenraam bxh 78 x 106 cm vervangen door hr++ glas. Naast voordeur 2 ramen met vast ondoorzichtig ribbelglas voorzien van HR ++ glas , deze moeten ondoorzichtig blijven. Bestaat er mat(of met motief) hr++ glas hiervoor? Of is een folie op gewoon helder glas plakken hier een oplossing? De maten zijn een indicatie ; er moet nog precies ingemeten worden.

gehele huis voorzien van dubbel glas

gezocht een bedrijf die het gehele huis wilt voorzien van dubbel glas. HR + (+). Aanvaarding zal afhankelijk van de prijs in dele plaats vinden.

Dubbel glas zetten

Net een huis gekocht, hierin moet dubbel glas komen. Het gaat om een appartement met circa 9 ruiten. Leveren en plaatsen van het glas.

Graag een offerte voor het vervangen van ...

Graag een offerte voor het vervangen van het raam in een voordeur (40 x 40 cm) en het raampje boven een slaapkamerdeur (30 x 80 cm). Tevens graag drie glasplaten (70 x 30 cm) t.b.v inbouwvitrinekast (geen montage benodigd dus).