Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Zuid-Holland.

520 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: ventilator plaatsen in een raam, dubbelglas in de serre vervangen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, kattenluik plaatsen in dubbel glas, twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen, ramen vervangen, raam vervangen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, kattenluikje in dubbel glas plaatsen, draadglas boven achterbalkon vernieuwen, glas vitrinekast-deurtjes vervangen, glas laten zetten, nieuw bovenlicht plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, vervangen glas in binnen deuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Zuid-Holland:

maandag 13 juli 2020

Kattenluik plaatsen in dubbel glas

Ik zoek een glaszetter die een kattenluik kan plaatsen in dubbelglas. De ruit waar het in moet is 69 bij 190 cm groot. Kattenluik is al in ons bezit. Betreft de Sureflap Microchip 28x26x 7 cm.
zaterdag 11 juli 2020

Draadglas boven achterbalkon vernieuwen

Wij hebben op de 1e verdieping een overkapping in draadglas boven ons achterbalkon. Door ouderdom en schade willen wij dit graag laten vernieuwen. Het gaat om 6 glaspanelen die gedemonteerd en afgevoerd moeten worden en vervangen voor nieuwe. Het achterbalkon is circa 5 meter lang en 1,30 meter breed.
donderdag 2 juli 2020

Dubbelglas in de serre vervangen

Drie ramen in mijn aluminium serre (-dak) zijn lek, 2 ramen hebben een afmeting van circa 132 bij 83 cm en 1 raam een afmeting van 42 bij 83 cm. Ik zoek een specialist die deze ramen kan vervangen.
donderdag 2 juli 2020

Kattenluik laten plaatsen in HR ++ glas

Wij willen voor onze kat een kattenluik laten plaatsen In HR ++ glas. Het betreft een raam van 50cm bij 2.10. Heb a 1 offerte aangevraagd bij deraadglas maar was beetje verbaasd over de hoge kosten.
donderdag 2 juli 2020

Ventilator plaatsen in een raam

Ik heb 5 slaapkamers met ramen die niet open kunnen . Daar wil ik graag een ventilator in plaatsen. Echter weet ik niet of dit enkel of dubbel glas niet. Graag een geluidsarme ventilator met voldoende zuigkracht.
dinsdag 30 juni 2020

Nieuw bovenlicht plaatsen

Bovenlicht vervangen door dubbel glas. Is nu enkel glas en sluit ronduit slecht. Heeft telescoop scharnieren. Zie foto. Afmetingen: 159 cm bij 29 cm. Het bovenlicht zit erg hoog, Electrische scharnieren monteren?
vrijdag 19 juni 2020

Draairichting van raam wijzigen van buiten naar binnen draaiend

Mijn raam draait naar buiten en als het rolluik dicht is kan het dus niet open. We willen voor 2 kamers de ramen i.p.v. naar buiten naar binnen laten draaien. Het kozijn en de ramen zijn van hout. Afmeting v.d.ramen ong. 60 x 80 cm. E.e.a. in verband met aanschaf ander huis.
dinsdag 16 juni 2020

Raamventilator plaatsen

Ik wil graag 2x een raamventilator laten plaatsen. Beide is het in enkel glas. Eenmaal in de badkamer en eenmaal in een slaapkamer.
zaterdag 13 juni 2020

Gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks)

Voor de ventilatie van buitenlucht naar de privé ruimtes in mijn studio wil ik gaten laten maken in het dubbele glas. In totaal zijn er 4 glasmuren die van 3 gaten moeten worden voorzien om voldoende tocht te creëren.
maandag 8 juni 2020

Gat maken in enkel glas voor een airco

Ik wil een gat laten boren in een raam 50 br, 200 hoog van enkel glas voor de afvoer van mijn mobiele airco. Diameter aircoafvoer 15,5 cm. In de winter zou het fijn zijn als het gat kan worden afgesloten door b.v een plastic klep.
vrijdag 5 juni 2020

Kattenluik in glas plaatsen

Kattenluik in dubbelglas laten plaatsen
woensdag 3 juni 2020

Plexiglas plaatsen op het balkon

Goedemiddag, Wij willen op ons terras voor de helft plexiglas laten plaasten, inmeten en monteren, inclusief het plexiglas natuurlijk. Graag willen we hier een offerte voor aanvragen, een en ander zou voor 11 juli 2020 moeten worden uitgevoerd, dit omdat we op 11 juli een nieuwe pup krijgen en we niet willen dat hij meteen het balkon af loopt bij ons.
woensdag 3 juni 2020

Kattenluik in dubbel glas laten maken

Ik zou graag een kattenluik willen laten plaatsen in dubbelglas ( breedte glas 30 cm ).
zaterdag 30 mei 2020

Bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen

De raamrubbers vervangen van 8 ramen bij een 7 meter lange boot. Ligt op de Kaag nu. 4 ramen van 80x45 cm, 2 ramen van 170x30 cm, 2 ramen van 70x35 cm.
donderdag 28 mei 2020

Raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster

Ik wil graag het dubbel glas in een raam (100x93 cm) laten vervangen (is lek). Graag zouden we gelijk een kattenluik en ventilatierooster in dit glas willen hebben.
woensdag 27 mei 2020

Raamventilatoren plaatsen in twee klaslokalen (enkelglas)

In twee klaslokalen moet vanwege corona de lucht beter ververst worden. In twee klaslokalen (ieder ca 50 m2) zijn er elk drie klapramen, die maar gedeeltelijk open kunnen. Ik stel me voor dat in elk lokaal - afhankelijk van de verkrijgbare afvoercapaciteit één ventilator in het midden, ofwel twee ventilatoren (1 links en 1 rechts) geplaatst wordt. Voorwaarden: - minimaal geluid (stille motor, motor aan de buitenkant?) - bij elke ventilator een schakelaar in het lokaal (maar dit kan eventueel ook met een tafelcontactdoos met schakelaar; die heb ik nog voldoende liggen). Eigenlijk zou ik van de installatie bijna alles zelf kunnen doen - maar het maken van een gat in de bestaande ruiten lijkt me toch echt iets voor een glasvakman. Uitvoering uiterlijk 5 juni (we starten op 8 juni weer met lessen).
dinsdag 26 mei 2020

Glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon

Onze balustrade is aan de lange kant ongeveer 4 m bij 1 m 10. Aan de 2 korte kanten 2 m bij 1m 10. Onze balustrade bestaat uit verticale spijlen. Doel is om windvrij te kunnen zitten.
maandag 25 mei 2020

Tijdelijk raam eruit halen om bank te verhuizen

In verband met de aankoop van een nieuwe bank wil ik graag tijdelijk mijn raam aan de voorzijde van het huis laten verwijderen en daarna terug laten plaatsen. Ik woon op de begane grond. Formaat raam ca hxb 1.76 x 1.56 m. Helaas weet ik nog niet de exacte afleverdatum maar is binnen 14 dagen vanaf nu. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. En wil ik graag weten hoever van te voren jullie moeten weten wanneer de bank wordt geleverd.
zondag 24 mei 2020

Dubbelglas met gat voor afvoerslang mobiele airco

Voor de afvoerslang van de mobiele airco wil ik een dubbelglas raam vervangen door een nieuwe dubbelglas raam met een gat erin voor de afvoer, welke in de winter kan worden afgedicht. Bij de airco zitten al een aantal ringen met afdichtingsdop. Afmetingen van het glas ca 140 x 25 cm.
zaterdag 23 mei 2020

Kattenluik plaatsen in bestaand glas.

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in bestaand glas. Dit glas is ongeveer 1.80x1.00 m (lxb). Graag wil ik een offerte hiervan. i
maandag 18 mei 2020

Glas zetten

Het betreft het plaatsen van dubbelglas. Dit gaat normaal gesproken niet in een dergelijk schuifkozijn, maar hier hebben we een passende oplossing voor die we graag met u bespreken. De opdracht is in overleg inclusief aanleveren van glas of exclusief glas, dan leveren wij zelf het glas aan. Voor ons is beide bespreekbaar. Het betreft 4 ramen bestaande uit 2 delen aan de voorzijde van het pand. Het glas kan van binnenuit worden gemonteerd.
zaterdag 16 mei 2020

Ventilatie roosters plaatsen

Voor 4 bestaande 3 dubbele ramen wil ik graag ventilatie rooster laten plaatsen. Ik wil graag een offerte aanvragen en de mogelijkheden bespreken.
vrijdag 15 mei 2020

Kattenluik ik glazen deur plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in een glazen deur laten plaatsen (dubbelglas). De glasplaat is 2.04 meter bij 0.69 meter. Graag een offerte voor het werk inclusief de materialen. Ik heb nog geen kattenluik. Graag in overleg
vrijdag 15 mei 2020

Glas in de deur laten zetten

glas laten zetten in een binnendeur die zonder glas is geleverd. afmetingen glas: 690x1495 mm. graag prijsindicatie
donderdag 14 mei 2020

Ventilatierooster plaatsen en nieuw dubbelglas

We willen graag dubbelglas laten plaatsen in de 2 sets ramen van de 2 slaapkamers aan de achterzijde (bovenverdieping). Zie bijgevoegde foto's. Dan laten we ook graag direct ventilatieroosters plaatsen. Ook het schilderwerk en voegwerk van de kozijnen dient opgeknapt te worden. Daarnaast willen we ventilatieroosters laten praten in de 2 (dubbelglas) ramen aan de voorzijde (bovenverdieping).

Partners

Partners van Casius