Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas in lood in een binnendeur plaatsen:

Glas in lood in een binnendeur plaatsen

Wij willen in 7 binnendeuren glas in lood laten plaatsen. Het glas is nog niet aanwezig. Het gaat om 2 schuifdeuren, 2 openslaande deuren en 1 enkele deur.
Onze klant uit Ritthem (Zeeland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas in lood in een binnendeur plaatsen uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Wij willen een uitbouw aan de woning laten maken van ca. 5 m breed en 3 m diep. Daar moet ook een nieuwe keuken in geplaatst worden, verwarming komen en de muren mooi afgewerkt en een vloer gelegd, dus eigenlijk het hele complete plaatje. Graag ook meedenken met ontwerp en hoe wij de aanbouw zo duurzaam mogelijk kunnen maken (isolatieglas of groendak als dat mogelijk is?). Het moet wel aansluiten bij ons huis, het is een jaren 30 woning met glas in lood ramen. We hebben op de site van de gemeente gekeken en daar staat dat tot 3 m vergunningsvrij gebouwd kan worden. We denken dat er een fundering nodig is, maar we weten niet welke. Alleen in de maand augustus lukt ons niet, voor de rest wel.

Schuurtje verwijderen en metsel uitbouw achterzijde huis plaatsen

- Bestaand schuurtje met betonnen vloer en betonnen dak moet worden verwijderd en afgevoerd, niet zeker of hier een heipaal onder zit.. Dan uitbouw van 7 x 2 m (voorkeur metselconstructie / prefab) met dubbele openslaande deuren en daarnaast nog extra ramen, boven de deuren en ramen liefst een smalle strook ramen waar glas in lood ruitjes in kunnen. Een lichtstraat in het dak voor extra licht inval. Opleveren tot aan gipsplaten afwerking aan de binnenkant, stucen regelen we zelf. Nog twijfel over hoe de verwarming geregeld moet worden. In de bijlage situatie van het huis en in een rood kader ongeveer waar de uitbouw moet komen.

Houten kozijnen vervangen/repareren en dubbelglas aanbrengen

Houten kozijnen op 1e en 2e verdieping zijn in slechte staat (zie foto voor aanzicht gevel). Deze moeten worden gerepareerd/deels vervangen. de erker op de 1e verdieping heeft nu nog enkel glas. hier willen we dubbelglas. Glas in lood willen we behouden. Alle drie de ramen kunnen nu open (schuiven). dit moet zo blijven voor minimaal 1 raam ivm grote meubelstukken (hoeft niet per se schuiven, als raam maar goed open kan)

Raamfolie plakken

Ik wil raamfolie laten aanbrengen op 3 ramen in mijn serre. Het kleinste raam is ongeveer: 1,06 x 46 cm. Het grootste raam is ongeveer: 1,06 x 90 cm. Het raam loopt schuin. Het middelste raam is 1,20 meter breed. Totale breedte is ongeveer 3,34 meter. Het liefst wil ik gedecoreerde folie, iets als glas in lood.

Schuifpui

Diverse renovatie elementen: *) de achterpui van de woning vervangen, maat circa 225m breed mijn 270 hoog. Het idee is schuifdeuren of openslaand. het glas in lood terugplaatsen (zit al in dubbel glas). Kozijn Hout * Vervangen keukendeur + raam door 1 raam in de breedte en onderste deel dicht. Kozijn hout. circa 155 breed en 230 hoog * plaatsen vloerverwarming en vervangen vloer (hout) circa 37m2 * 'kleinere' activiteiten, incl mogelijk extra groepen in de meterkast * mogelijk stuc werkzaamheden

Timmeren van kleinere meterkast in de gang

We willen een kleinere meterkast in de gang getimmerd hebben zodat het glas in lood raam weer zichtbaar wordt. (Deze zit naast de voordeur). De kast is nu 85 x 40 cm en het raam begint op een hoogte van 72 cm. Het gaat om een jaren 30 woning. De basis van de kast moet zo groot blijven, anders wordt het lastig met de parketvloer.

Woningrenovatie (kozijnen vervangen, maken dakterras plus toegang)

Geachte heer/mevrouw Ik heb drie verschillende werkzaamheden die ik graag zou willen laten doen: -Ik zou graag de ramen, openslaande deuren en losse deur aan de achterkant van mijn huis willen vervangen. Er zit deels glas in lood in wat ik graag zou willen behouden. -Ik zou graag een dakterras willen laten maken (er zit een dakkoepel, deze kan niet open) dus het zou gaan om een trap (geen vaste trap), open dakkoepel en het dakterras zelf. Alvast bedankt! Groeten,

Muur verwijderen

Ik ben op zoek naar een circa-prijs voor de hieronder omschreven klus. Het gaat om een huis dat ik heb gekocht, ik kan er dus nog niet makkelijk iemand ontvangen voor een specifieke offerte. Het zou vanaf 17 maart moeten gebeuren. Ik wil een muur weg laten halen tussen keuken en achterkamer. Het is in een appartement. De muur is geen draagmuur. De muur is iets minder dan 4 meter breed. Ik weet niet hoe hoog (normale hoogte). Als bijlage is een plattegrond toegevoegd, maar let op, de deuren zijn niet op de goede plek ingetekend. Bijzonderheden: - Op de muur zit aan beide kanten een radiator. Die moeten verwijderd worden. Maar let op: de verwarming is blokverwarming. Er moet dan waarschijnlijk een nieuwe (design)radiator geplaatst worden. - Wellicht moet de vloer na het weghalen van de muur geëgaliseerd worden? - Optioneel ook laminaat leggen ( 16m2, ligt aan de meerprijs – anders doe ik dit zelf) - Na het weghalen van de muur zitten er 2 deuren vlak naast elkaar. Ik wil daar 1 groot deurgat van laten maken. Voor het gat wil ik 2 schuifdeuren (glas-in-lood) op laten hangen als dat kan (ik weet niet of iedere muur dat gewicht kan dragen). Eventueel voorstel voor een andere oplossing is ook welkom. Afvoeren optioneel. (Ik zou graag meer foto's toevoegen maar dan kan ik niet meer op het verzendknopje drukken in dit formulier!!)

Vervangen kozijnen

Totaal 5 kozijnen waarvan 3 in de erker . 3 Schuiframen Dubbel glas of optie warmteglas in overleg Behoud van uitstraling Hardhout Behoud van glas in lood als optie Inclusief schilderwerk Betreft omcirkeld appartement op de foto

Voordeur van Praxis klemt

In het voorjaar heb ik een voordeur van Praxis laten plaatsen. Tot een paar weken geleden ging alles redelijk, maar nu klemt hij ontzettend. Het is geen doen meer. Het is een hardhouten deur met glas in lood raampje in het midden. De deur heeft 3-punt sluiting en een extra tocht dorpel aan de onderkant van de deur. Ik heb degene gevraagd die de deur geplaatst heeft, maar die heeft geen tijd. Dit is echter voor ons geen doen. Bovendien slecht voor de deur. Graag hoor ik van u wanneer het verholpen kan worden. Donderdag of vrijdag of maandag is wat mij betreft mogelijk. Graag, heel graag, zo spoedig mogelijk.

Partners

Partners van Casius