Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Zeeland.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: ventilator plaatsen in een raam, dubbelglas in de serre vervangen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen, ramen vervangen, raam vervangen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, kattenluikje in dubbel glas plaatsen, draadglas boven achterbalkon vernieuwen, glas vitrinekast-deurtjes vervangen, glas laten zetten, nieuw bovenlicht plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, vervangen glas in binnen deuren, raamventilator plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Zeeland:

dinsdag 24 september 2019

Vier dubbelglas ramen leveren en plaatsen

Ik wil 4 dubbelglas ruiten laten vervangen in een chalet. Betreft "dagmaat" dus wat je ziet: 2 ruiten van 38,3 x 73,5. 1 ruit 51,4 x 86,7. 1 ruit 37 x 63,5.
zaterdag 6 juli 2019

Dubbel glas in keukendeur zetten

De keukendeur heeft enkele glas. Dit vervangen door dubbelglas. Ook het bovenlicht (steekraam) wil ik laten isoleren. Verder glaswanden voor de douche. Plastic opbouw te verwijderen. Algemeen advies voor de andere ramen.
zondag 23 juni 2019

Glas in lood in een binnendeur plaatsen

Wij willen in 7 binnendeuren glas in lood laten plaatsen. Het glas is nog niet aanwezig. Het gaat om 2 schuifdeuren, 2 openslaande deuren en 1 enkele deur.
zondag 26 mei 2019

Balkonbeglazing van plexiglas realiseren

Ik wil 6 platen helder plexiglas van 100 cm breed en 167 cm hoog op mijn balkon laten plaatsen. Ik heb een binnen balkon waar altijd de wind en regen op staat.
zondag 21 oktober 2018

Dubbel glas vervangen

Wij willen bij in totaal 4 ramen dubbel glas vervangen omdat ze "lek" zijn en aan de binnenkant vuil. Het gaat om standaard dubbel glas. De maten zijn: 55 cm-90 cm 208 cm-67 cm 90 cm -196 cm 2 stuks
maandag 1 oktober 2018

H++ glas leveren en plaatsen

Dubbel glas vervangen door H ++ glas (triple). 2 ruiten van 2265 x 1610 mm, 1 ruit van 1565 x 1110 mm en 1 ruit van 1020 x 1010 mm. Deze maten zijn ter informatie. De definitieve maten later vast te stellen. De woning is vrijstaand en het glas zit in de woonkamer en de keuken en alles is op de begane grond.
maandag 16 juli 2018

Dubbel glas in stacaravan plaatsen

Onze stacaravan heeft aluminium kozijnen met dubbelglas. Hiervan zijn er twee lek. De maten zijn 1.30 x 0.80 en 1.35 x 0.80 meter. Wij willen graag de ramen vervangen. Bestaat bij u de mogelijkheid hiervoor? En wat gaat dit ongeveer kosten?
zondag 8 april 2018

Dubbel glas plaatsen in de stacaravan

Wij hebben een stacaravan in Stavenisse, hij staat op camping Stavenisse. Drie dubbele glasramen laten vocht door en wij willen deze vervangen. Is het mogelijk om een offerte te maken voor deze drie ramen? Twee ramen van 125 cm op 25 cm. 1 raam van 70 cm op 43 cm. Alvast bedankt voor uw antwoord.
donderdag 5 oktober 2017

Dubbelglas vervangen voor HR++

Ik wil 3 isolatieruiten laten vervangen op de benedenverdieping van ons huis. Het gaat om 1 ruit in een kunststof kozijn en 2 ruiten in houten ramen. Ik wil er graag HR++ isolatieruiten in laten plaatsen. Ik laat de ruiten hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.
maandag 21 augustus 2017

Ruit in achterdeur vervangen

In de achterdeur zit glas, en hier zit allemaal vocht tussen dus je kunt bijna niet meer naar buiten kijken, het glas moet vervangen worden.
zaterdag 20 mei 2017

Glas in een binnendeur vervangen

Wij zouden graag een offerte willen voor het vervangen van een ruit van een binnendeur.
donderdag 18 mei 2017

Lekkend dubbel glas vervangen

Een lekkende ruit van dubbel glas vervangen. Afmeting circa 1.20 x 1.20 meter, ruw gemeten. Ik heb in het kozijn gemeten. U dient dit nog exact op te meten. Een vaste ruit op de eerste verdieping.
maandag 20 maart 2017

Lekke isolatieruiten vervangen

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van 6 isolatieruiten die lek zijn. Het gaat om 6 ramen met ongeveer de volgende afmetingen: 93 x 73 cm; 55 x 93 cm; 2 van 89 x 93 cm en 2 van 85 x 93 cm . Er bevinden zich 2 ramen op de begane grond, de andere 4 op de eerste verdieping. We laten de klus hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.
woensdag 22 februari 2017

Gebarsten raampje in een deur vervangen

Graag repareren ongeveer 30cm bij 40 cm met stopverf
dinsdag 25 oktober 2016

Isolatieruitjes in de voordeur plaatsen

Wij willen in onze voordeur 4 isolatieruitjes van blank glas laten plaatsen. Het bovenste ruitje heeft een toogmodel. We laten de ruitjes hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.
woensdag 22 juni 2016

Lekke dubbele beglazing vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het vervangen van lekkend dubbelglas. Het gaat hierbij om het glas van de buitendeur en 1 klein en 2 grote ramen. De kozijnen zijn van kunststof.
zaterdag 28 mei 2016

Dubbelglas ruit met barst vervangen

Glasbreuk aan de binnenzijde van dubbelglasruit HR++ afm Br 170 cm Hoogte 190 cm. Graag vervangen of repareren. Glas zit in kunststof kozijn 9 jaar geleden geplaatst. Graag een globale vrijblijfende offerte.
zaterdag 7 mei 2016

Lekke dubbelglas ruit vervangen

Ik wil een ruit vervangen die erg aangetast is door cementsluier en deze bevindt zich op de eerste verdieping. De afmetingen van het raam zijn 2.50 bij 2 meter. Graag laat ik er een HR++ ruit in plaatsen.
zondag 13 maart 2016

Dubbelglas in houten kozijnen plaatsen

Dubbelglas in houten kozijnen plaatsen.
donderdag 11 februari 2016

Dubbel glas in houten kozijnen

Graag wil ik dubbel glas laten plaatsen in houten kozijnen voor de volgende afmetingen: Raam achter beneden 186,5 bij 52 Raam achter beneden 226 bij 193 Raam achter beneden scharnier 145 bij 44 ( openslaand raam spec. Glas) Raam achter boven 134 bij 77,5
dinsdag 22 september 2015

Glas plaatsen in een bestaande pergola

Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van glas op en in een bestaande pergola. De open ruimte bedraagt een oppervlak van 2.5 bij 4 meter. Graag ontvangen wij advies over verschillende mogelijkheden voor glas en plaatsing.
maandag 27 juli 2015

Ventilatierooster in bestaand raam plaatsen

Graag willen we in een bestaand raam een ventilatierooster plaatsen. Het raam heeft dubbelglas en houten kozijnen. Het is een kleine 2 meter breed.
vrijdag 12 juni 2015

Enkel glas laten plaatsen

Er zitten 3 ramen in de voordeur en een raam in het toilet. Deze ramen willen wij vervangen omdat iedereen naar binnen kan kijken. Hier willen wij van af. Wij zijn nu bezig met schilderen dus is dit het goede moment. De ramen in de voordeur zijn ongeveer 50 x 40, denk ik. De voorkeur gaat uit naar melkglas of matglas.
zondag 3 mei 2015

Kleine krassen uit HR++ glas verwijderen

Vlak na oplevering ontdekken we kleine krassen in het HR++ glas. Hoeveel kost het om dit te herstellen?
vrijdag 3 april 2015

Ruit vervangen in Velux GGL C02 dakraam

De binnenste ruit is gebarsten van het dubbel glas. Dus het glas moet vervangen worden. Het betreft een Velux GGL C02 dakraam.

Partners

Partners van Casius