Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Zeeland.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: ventilatierooster boven het raam vervangen of repareren, glazen wand en deur laten plaatsen, bovenlichten vervangen door dubbel glas met ventilatieroosters, plexiglaswand op het balkon plaatsen, enkel glas door dubbel glas vervangen, dubbel glas plaatsen, glas in antieke toog binnendeur vervangen, voor verhuizing ruit tijdelijk uitnemen, raam uitnemen en daarna terug plaatsen, dubbel glas tijdelijk verwijderen voor verhuizing bank, kattenluik met chip in dubbel glas plaatsen, voorruit van een aquarium vervangen, kattenluik in dubbelglas plaatsen, glas in bovenlichten binnendeuren plaatsen, dubbel glas met ventilatierooster plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Zeeland:

donderdag 5 oktober 2017

Dubbelglas vervangen voor HR++

Ik wil 3 isolatieruiten laten vervangen op de benedenverdieping van ons huis. Het gaat om 1 ruit in een kunststof kozijn en 2 ruiten in houten ramen. Ik wil er graag HR++ isolatieruiten in laten plaatsen. Ik laat de ruiten hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.
maandag 21 augustus 2017

Ruit in achterdeur vervangen

In de achterdeur zit glas, en hier zit allemaal vocht tussen dus je kunt bijna niet meer naar buiten kijken, het glas moet vervangen worden.
zaterdag 20 mei 2017

Glas in een binnendeur vervangen

Wij zouden graag een offerte willen voor het vervangen van een ruit van een binnendeur.
donderdag 18 mei 2017

Lekkend dubbel glas vervangen

Een lekkende ruit van dubbel glas vervangen. Afmeting circa 1.20 x 1.20 meter, ruw gemeten. Ik heb in het kozijn gemeten. U dient dit nog exact op te meten. Een vaste ruit op de eerste verdieping.
maandag 20 maart 2017

Lekke isolatieruiten vervangen

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van 6 isolatieruiten die lek zijn. Het gaat om 6 ramen met ongeveer de volgende afmetingen: 93 x 73 cm; 55 x 93 cm; 2 van 89 x 93 cm en 2 van 85 x 93 cm . Er bevinden zich 2 ramen op de begane grond, de andere 4 op de eerste verdieping. We laten de klus hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.
woensdag 22 februari 2017

Gebarsten raampje in een deur vervangen

Graag repareren ongeveer 30cm bij 40 cm met stopverf
dinsdag 25 oktober 2016

Isolatieruitjes in de voordeur plaatsen

Wij willen in onze voordeur 4 isolatieruitjes van blank glas laten plaatsen. Het bovenste ruitje heeft een toogmodel. We laten de ruitjes hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.
woensdag 22 juni 2016

Lekke dubbele beglazing vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het vervangen van lekkend dubbelglas. Het gaat hierbij om het glas van de buitendeur en 1 klein en 2 grote ramen. De kozijnen zijn van kunststof.
zaterdag 28 mei 2016

Dubbelglas ruit met barst vervangen

Glasbreuk aan de binnenzijde van dubbelglasruit HR++ afm Br 170 cm Hoogte 190 cm. Graag vervangen of repareren. Glas zit in kunststof kozijn 9 jaar geleden geplaatst. Graag een globale vrijblijfende offerte.
zaterdag 7 mei 2016

Lekke dubbelglas ruit vervangen

Ik wil een ruit vervangen die erg aangetast is door cementsluier en deze bevindt zich op de eerste verdieping. De afmetingen van het raam zijn 2.50 bij 2 meter. Graag laat ik er een HR++ ruit in plaatsen.
zondag 13 maart 2016

Dubbelglas in houten kozijnen plaatsen

Dubbelglas in houten kozijnen plaatsen.
donderdag 11 februari 2016

Dubbel glas in houten kozijnen

Graag wil ik dubbel glas laten plaatsen in houten kozijnen voor de volgende afmetingen: Raam achter beneden 186,5 bij 52 Raam achter beneden 226 bij 193 Raam achter beneden scharnier 145 bij 44 ( openslaand raam spec. Glas) Raam achter boven 134 bij 77,5
dinsdag 22 september 2015

Glas plaatsen in een bestaande pergola

Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van glas op en in een bestaande pergola. De open ruimte bedraagt een oppervlak van 2.5 bij 4 meter. Graag ontvangen wij advies over verschillende mogelijkheden voor glas en plaatsing.
maandag 27 juli 2015

Ventilatierooster in bestaand raam plaatsen

Graag willen we in een bestaand raam een ventilatierooster plaatsen. Het raam heeft dubbelglas en houten kozijnen. Het is een kleine 2 meter breed.
vrijdag 12 juni 2015

Enkel glas laten plaatsen

Er zitten 3 ramen in de voordeur en een raam in het toilet. Deze ramen willen wij vervangen omdat iedereen naar binnen kan kijken. Hier willen wij van af. Wij zijn nu bezig met schilderen dus is dit het goede moment. De ramen in de voordeur zijn ongeveer 50 x 40, denk ik. De voorkeur gaat uit naar melkglas of matglas.
zondag 3 mei 2015

Kleine krassen uit HR++ glas verwijderen

Vlak na oplevering ontdekken we kleine krassen in het HR++ glas. Hoeveel kost het om dit te herstellen?
vrijdag 3 april 2015

Ruit vervangen in Velux GGL C02 dakraam

De binnenste ruit is gebarsten van het dubbel glas. Dus het glas moet vervangen worden. Het betreft een Velux GGL C02 dakraam.
donderdag 2 april 2015

Dubbelglas laten zetten

1 raam (kozijn van hout) voorzien van basis dubbelglas 95/115.
donderdag 22 januari 2015

Glaszetten: dubbelglas leveren

Ik wil graag 3 ruiten, dubbel glas HR van 115 cm x 160 cm laten leveren. De plaatsing zou ik eventueel zelf kunnen doen.
donderdag 4 december 2014

Glazen salontafel repareren

Ik heb een glazen tafel waarvan het blad is afgebroken. De tafel heeft een z vorm en ik ben op zoek naar iemand die deze weer kan maken. Het gaat om een "lasnaad" van 30 centimeter welke hersteld en weer vast gemaakt moet worden aan de poot zodat het lijkt dat het blad zweeft. Het blad zelf is ongeveer 1 meter bij 50 centimeter. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 16 oktober 2014

Ruit eruit voor een verhuizing

Wil een bank in de woonkamer maar door de smalle gang past hij niet door de woonkamer deur, dus de voorruit er uit / bank er in en de voorruit er weer terug in .. Wat zal dat kosten op kort termijn?
woensdag 28 mei 2014

Dubbel glas leveren en plaatsen

Er is helaas een raam lek. De afmeting van dit dubbelglas venster is 98 x 142 cm. Graag ontvangen wij een offerte en horen wij hoe lang de levertijd is.
vrijdag 18 april 2014

Dubbele beglazing laten plaatsen

In 3 raamkozijnen, elk bestaand uit 2 delen, een vast en een draaiend gedeelte, dient dubbel glas geplaatst te worden. Breedte Lengte 98,5 cm 124 cm (3x); 36,5 cm 111 cm (3x).
maandag 24 maart 2014

Glazen achterwand repareren

Onze nieuwbouwwoning (2007) heeft op de begane grond een achterwand die geheel van glas is, raam ongeveer 2,4 m lang bij ongeveer 2,6m hoog & een dubbele glazen deur van ongeveer 1,8 m breed. Het glas van de achterwand, niet van de deuren, lijkt lek te zijn. Als de zon er op schijnt, is het net of er op sommige plekken een olievlek zit. Is het mogelijk dit te repareren of dient het glas vervangen te worden? Weet u daarnaast of dergelijk zaken onder een glasverzekering vallen of eventueel onder garantie? Als het vervangen dient te worden, ontvang ik graag een scherpe offerte met daarbij aanvullende informatie omtrent installatieduur etc.
donderdag 13 februari 2014

Krassen in glazen salontafel

Er zitten veel krassen in mijn glazen salontafel en het is geen zicht. Ik wil hem verkopen maar het liefst zonder de krassen. Hoop dat jullie tips hebben en of me kunnen helpen.

Partners

Partners van Casius