Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Zeist of directe omgeving.

1032 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, plexiglas plaatsen op het balkon, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen, raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Zeist:

Glazen serre dak vervangen

We hebben een huis gekocht en willen het serredak vervangen. Er ligt een houten kozijn met 8 glazen ruiten op van 200 x 54 cm, deze hebben draadstaal en sommige zijn gebarsten. Het houten kozijn lijkt nog in orde maar kan ook als geheel redelijk eenvoudig verwijderd worden. Wij willen nieuwe ramen. Het kan heel heet worden geven de verkopers van het huis aan. Er moeten dus zonlichtreflecterende ramen inkomen. Ook willen we horizontale gordijnen om het nog beter af te kunnen schermen. Graag horen we of dat het best aan de buitenzijde of aan de binnenzijde kan komen. Als optie willen we ramen waarin zonnepanelen verwerkt zijn. We horen graag wat mogelijk is en wat de kosten zijn. Afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden. In de week van 10 augustus zouden willen beginnen, dan zijn we aan het verhuizen.

Dubbelglas in aluminium schuifpui vervangen

Er dient dubbelglas vervangen te worden in een bestaande aluminium schuifpui van Eland Brandt, het huidige glas is lek, het gaat om één van de drie panelen, glasformaat 118,5 x 189,5 cm. Gewoon op de begane grond, prima te bereiken.

Kattenluik in dubbel glas

Gevraagd: kattenluik in dubbel glas. Vervangen bestaand dubbel glas in onderpaneel deur dmv glaslatten. Betreft een middelgrote kat met chip. Dagmaten in mm 600 breed en 615 hoog. Prijsopgave graag voor glas inclusief kattenluik en montage.

Dubbelglas HR+ plaatsen in schuifpui vervangen

Er zit condens in de ruit van onze kunststof schuifpui. Die zal dan ook vervangen moeten worden (ruit is 19 jaar oud dubbelglas). De afmetingen zijn 237,2 cm x 197,5 cm, spouw 10 cm. Onderkant is lager dan 85 cm, dus het wordt waarschijnlijk val-glas (we zijn wel geïnteresseerd in het prijsverschil met 'normaal' glas). De klus heeft in principe geen haast.

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Het betreft het vervangen van enkel glas door dubbel glas in een jaren '30 woning. Het betreft 5 ruiten met diverse afmetingen op de 2e verdieping. Graag ontvang ik ook advies of het verstandig is alleen het glas te vervangen of nieuwe kozijnen te plaatsen. Ik wil een afspraak plannen om de offerte op te kunnen laten maken. Daar waar mogelijk is wil ik de werkzaamheden snel in plannen.

Binnenraam vervangen

Vervangen van 1 binnenraam tussen twee gangen (28 x 2 meter). Graag hetzelfde glas terug plaatsen.

Kattenluik in dubbelglas laten plaatsen

Ik wil een kattenluik in een raam van dubbelglas, van de tuindeur, laten zetten Kan dat en wat kost dat?

Glaszetten in nieuwe kozijnen

Ik wil graag glas laten zetten in nieuwe kozijnen. 1x 6-15-33/1* HR++ van 1470 x 2420 mm en 1x 6-15-33/1* HR++ van 1668 x 2420 mm. Totaalprijs geleverd en gemonteerd in nieuwe kozijnen.

Glas in paneeldeuren vervangen

We hebben zo'n 8 paneeldeuren waarvan we de ruitjes willen vervangen. Het gaat om 3 ruitjes per deur, ongeveer 15 bij 30cm per ruitje. Kunt u een richtprijs geven van de kosten per deur?

Ramen door HR++ glas vervangen

Ik wil graag bij drie ramen op de eerste verdieping het enkele glas laten vervangen voor HR++ glas. Het gaat om twee ramen van 300cm bij 160cm en een raam van 150cm bij 160cm. De oude ramen moet verwijderd worden uit de houten kozijnen, kozijnen aanpassen en dan de nieuwe ramen monteren.

Dubbelglas raam vervangen

We hebben glazen, openslaande deuren naar de tuin. Een van deze ramen met dubbelglas is lek, er zit vocht tussen. Ik wil graag weten hoeveel het kost deze te laten vervangen. De afmetingen zijn ongeveer 60 cm breed x 185 cm hoog.

Kattenluik in een schuifpui plaatsen

Ik zou graag een kattenluik in mijn schuipui willen plaatsen. Het betreft dubbel glas. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten?

Dubbelglas zetten in een stalen kozijnen

Graag wil ik een offerte opvragen om enkel glas te vervangen door dubbelglas. Het gaat om stalen kozijnen in een eventueel te kopen huis. Het is de vraag of we alles in één keer kunnen laten doen, dus wellicht kunt u de offerte opdelen (per verdieping bijvoorbeeld). De volgende oppervlakten aan glas zijn aanwezig (ruwe schatting): Begane grond: 20 m2 1e verdieping: 18 m2 2e verdieping: 18 m2 De kozijnen zijn dus van staal en hebben de originele ramen met stopverf erin zitten. Ik kan u eventueel een tekening toesturen per mail.

Dubbele HR++ beglazing plaatsen

Wij willen graag dubbele beglazing , En hierbij stuur ik u de zelf ingemeten maten door. Dit zijn de afmetingen einde glas lat (zie bijlages). Alle ramen zijn op de begane grond, en er ligt rondom bestrating. Maten: Voorraam: 2255 * 1560 Bovenraam: 3 maal 605 * 395 Raam boven voordeur: 835 * 395

Een lek in dubbelglas raam

Er komt koude lucht van ons voorraam terwijl het dubbelglas is. Wat kan hier aan gedaan worden ?

Kunststof kozijnen met dubbel glas

3 openslaande ramen en een klein vast raam vervangen voor kunststof kozijnen met dubbel glas. Ramen moeten na de renovatie naar binnen toe open gaan. Betreft ook het leveren van de kozijnen en het glas.

Raam schuifpui vervangen

Het raam, dubbel glas, van ongeveer 225 cm bij 165 cm in de schuifpui is lek en willen we graag laten vervangen.

Kozijnen voorzien van dubbelglas

2 woonkamer ramen dienen voorzien te worden van dubbelglas. Per raam circa 138 cm (h) x 107 cm (b). Tevens 2 klapramen boven de woonkamer ramen. Per klap raam circa 58 cm (h) x 96 cm (b). Betreft het leveren en plaatsen van het glas.

Enkel glas verwijderen en dubbel glas ...

Enkel glas verwijderen en dubbel glas erin zetten. Het gaat om 21 ramen, waarvan een aantal kleine raampjes.

vervanging van bestaand enkele beglazing ...

vervanging van bestaand enkele beglazing op eerste verdieping met HR++ glas 1. 2x glas 140 x 51 cm (tbv balkondeuren) 2. 2x raamkozijn (draaiend deel, incl glas) kozijnmaat 87 cm(h) x 70 cm(b), huidige maat glas 72 x 56 cm, inclusief aanbrengen tochtprofielen 3. 4x raamkozijn (draaiend deel, incl glas) kozijnmaat 113 cm(h) x 65 cm(b), huidige maat glas 96 x 51 cm, inclusief aanbrengen tochtprofielen

Op de eerste verdieping moet 1 ...

Op de eerste verdieping moet 1 openslaand raam met dubbel glas worden gemaakt. Het gat om twee glazen stukken van ongeveer 1m bij 50 cm. Het geheel moet in een hout geplaatst worden

Het gaat om een massionette woning, (1e ...

Het gaat om een massionette woning, (1e en 2e verdieping) steigers zijn dus noodzakelijk. Bij het balkon en de galerij is er geen steiger nodig (de helft dus). Totaal gaat het om 20 ramen dubbele beglazing HR++, +/- 24 m2. Ik wil graag een offerte inclusief materiaal en exclusief materiaal.