Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor h++ ruiten plaatsen:

H++ ruiten plaatsen

Ik wil de huiskamer en keuken ramen vervangen. Enkel glas naar H++ glas 6 stuks.
Onze klant uit Woudenberg (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor h++ ruiten plaatsen uit heel Nederland:

Raamventilatoren plaatsen in twee klaslokalen (enkelglas)

In twee klaslokalen moet vanwege corona de lucht beter ververst worden. In twee klaslokalen (ieder ca 50 m2) zijn er elk drie klapramen, die maar gedeeltelijk open kunnen. Ik stel me voor dat in elk lokaal - afhankelijk van de verkrijgbare afvoercapaciteit één ventilator in het midden, ofwel twee ventilatoren (1 links en 1 rechts) geplaatst wordt. Voorwaarden: - minimaal geluid (stille motor, motor aan de buitenkant?) - bij elke ventilator een schakelaar in het lokaal (maar dit kan eventueel ook met een tafelcontactdoos met schakelaar; die heb ik nog voldoende liggen). Eigenlijk zou ik van de installatie bijna alles zelf kunnen doen - maar het maken van een gat in de bestaande ruiten lijkt me toch echt iets voor een glasvakman. Uitvoering uiterlijk 5 juni (we starten op 8 juni weer met lessen).

Vervangen glas door HR++ glas

Wij hebben een jaren 30 woning. Een groot deel van de woning is verouderd dubbel glas, en enkele kozijnen heeft enkel glas. Dit willen we verduurzamen en overal HR++ glas plaatsen. Extra noot: de slaapkamer aan de voorzijde heeft een raam met een te groot draaiend deel waardoor deze is gaan zakken. We willen dit kozijn danwel enkel het draaiend deel vervangen door 2 draaiende delen met HR++ glas. Graag dit apart in de offerte opnemen. Zie uitgebreide omschrijving en foto's in de bijlage. In totaal gaat het om 20.8 m2 aan glas, verdeeld over 19 ruiten. Indien mogelijk voor Juli uitvoeren.

Een schuifpui binnen plaatsen

Graag zouden we een offerte willen ontvangen van stalen schuifdeuren. Dit zijn de afmetingen: 2,70 meter breed en 2.65 meter hoog. (een grote schuifdeur met een enkel paneel en 3 ruiten erin.). Jammer dat ik geen bijlage / foto kan toevoegen. We willen de wand tussen de woonkamer en de keuken plaatsen.

Verbouwen zolder

Wij willen onze zolder laten verbouwen. Het gaat om het plaatsen van 2 velux (dakkapel 3 ramen) ramen en 1 lichtkoepel (1x1m). Voorzijde vervangen van ruiten voor dubbel glas. Nieuwe balkondeur. Aan binnenzijde een raamkozijn maken. Achterzijde nieuw (driehoek) raam plaatsen tussen stenen muren en overige vervangen voor dubbel glas. Deur en kozijn verplaatsen/nieuw. Aan binnenzijde raamkozijn maken. Badkamer en toilet plaatsen, nog geen aansluitingen aanwezig. Dak isoleren. Ongeveer de helft van de nok ( 3x4m) zal een extra berging worden. Afwerking binnenzijde en verplaatsen wanden en deuren, indien mogelijk graag later bepalen. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn.

Opbouw op plat dak, gezamenlijk met de buren

Wij willen een opbouw op plat dak laten plaatsen samen met de buren. Deze opbouw zal tussen de 35 en 40 m² worden, per opbouw. Voorkant gevel van het huis loopt schuin, de huizen zijn in ovaal gebouwd. Er is maar 1 opbouw die mogelijk is, dit is vastgesteld. De aanbouw moet van prefab houten panelen worden en buitenkant moet worden gestuuct, constructie voorkant met golfplaten. Er is een vergunning nodig, deze laten wij graag door u aanvragen. Wij willen 3 ruiten in 1 kozijn aan de achterkant, en aan de voorkant 3 ruiten. Wij denken zelf aan een casco oplevering, of de buren dit ook wensen weten wij niet, maar ga voor nu uit van een casco oplevering. Wij zijn bezig met de financiering rond te krijgen.

Ventilatieroosters in drie bestaande dubbelglas ramen maken

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om in bestaande ramen ventilatieroosters te laten plaatsen. Ons huis heeft wel dubbelglas maar geen ventilatie. Het gaat sowieso om 3 ruiten op de eerste verdieping. Deze zijn ongeveer een meter breed.

Geluidswerende beglazing of achterzetglas plaatsen

Ik woon aan een drukke weg, waar ik de nodige geluidshinder van ondervind. Ik heb momenteel al HR++ isolatieglas in drie te openen ramen en een vast raam met 2 ruiten op de begane grond. Het totale oppervlak is circa 4 m². Ik overweeg om hier geluidswerende beglazing te laten plaatsen, ofwel voorzetramen aan de binnenzijde. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden om de geluidsoverdracht goed merkbaar terug te dringen. Ik kijk uit naar uw voorstel en hoor graag wat de kosten van uitvoering zijn.

Uitbouw achterzijde woning waarin keuken wordt geplaatst

Wij willen een aanbouw aan de woning van zoon en schoondochter uitbreiden over de gehele breedte van de woning. Het betreft ongeveer 6,25 x 4 meter. Wel met een dicht dak ( dus niet van glas of zo ). Uitbouw mag van hout zijn. TzT zal er een houten verdieping opkomen. Geen vergunning nodig. Prijs casco, graag inclusief ruiten in de wanden. Eerst de zijwanden plaatsen, middenin een kunststof of aluminium pui van 4 m bij 2.70 m plaatsen.

Dwarskap met mansarde dak

Graag laat ik op mijn woning een dwarskap met mansardedak plaatsen. Deze graag casco, de buitenkant wel afwerken, binnenkant niet en inclusief ruiten. De dwarskap moet 5 bij 6 meter worden. Vaste trap is al aanwezig De stahoogte is nu in midden 1.30 m, dit wil ik dus verhogen. Er zit nu geen dwarskap op. Ik ben in contact met de gemeente en een dwarskap is het enige waar de gemeente mee wil werken. De dwarskap moet met hout afgewerkt worden.

Dwarskap met mansarde dak

Graag laat ik op mijn woning een dwarskap met mansardedak plaatsen. Deze graag casco, de buitenkant wel afwerken, binnenkant niet en inclusief ruiten. De dwarskap moet 5 bij 6 meter worden. Vaste trap is al aanwezig De stahoogte is nu in midden 1.30 m, dit wil ik dus verhogen. Er zit nu geen dwarskap op. Ik ben in contact met de gemeente en een dwarskap is het enige waar de gemeente mee wil werken. De dwarskap moet met hout afgewerkt worden.

Partners

Partners van Casius