Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Wijk bij Duurstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Wijk bij Duurstede heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Wijk bij Duurstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Wijk bij Duurstede of directe omgeving.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Wijk bij Duurstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: rolluik verwijderen en glazen vervangen in de woning voor dubbelglas, plexiglas op balkon laten plaatsen, vast raam vervangen door draai-kiep raam, lekkage in dubbel glas repareren, glas en glaslatten vervangen en schilderen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, vervangen stalen raamkozijn door hout, dubbelglas in aluminium schuifpui vervangen, houtenkozijn in blinde muur plaatsen, inclusief latei, ventilator in dubbel glas plaatsen, plexiglas op balkon laten plaatsen, double glass in windows, inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen, doorvoer door dubbel glas laten maken, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Wijk bij Duurstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Wijk bij Duurstede:

Achterzetraam glas in lood bovenlicht

Wij hebben onze jaren 30 woning volledig gerenoveerd. Deze woning was aan de voorzijde (straatkant) voorzien van glas in lood. Dit glas in lood is van kleurloos glas. Het gaat in totaal om 5 raampjes. Tijdens de renovatie zijn al deze bovenlichtjes (hebben geen scharnieren oid) met kozijn en al verwijderd. Ik bedoel dan het houten frame waar het glas in zit. Er zijn daarvoor in de plaats normaal dubbelglas geplaatst. Toch willen we de glas in lood ramen behouden/gebruiken en zijn we op zoek naar een oplossing om ze alsnog te gebruiken. De oude bovenlichtjes en glas in lood zijn nog netjes. We willen het nieuwe glas niet verwijderen. We horen graag wat de oplossing hiervoor is en wie dit voor ons kan realiseren.

Kattenluik met chip in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluikje met chipherkenning in het raam naast mijn voordeur. Het gaat om dubbelglas. Raam is 27 cm breed en 91,5 cm hoog, binnenzijde kozijn gemeten. Als dat handiger/goedkoper is mag het raam ook vervangen worden door een paneel (inbraak- en tochtbestendig). Graag een volledige offerte, inclusief montage.

Dubbel glas plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van dubbel glas HR+++ voor in totaal 7 ramen met ongeveer een totaal oppervlak van 12 m2. Het betreft de eerste verdieping waar momenteel enkel glas in zit.

Isolatieruit met kattenluik vernieuwen

Ik heb naast mijn achterdeur een isolatieruit waarin een kattenluik is geplaatst. De buitenruit van de isolatieruit is kapot gegaan en daarom wil ik graag een nieuwe ruit met opening voor het kattenluik laten plaatsen. Het gaat om een ruit van ongeveer 210 x 55 cm. Ik laat de ruit hier graag even inmeten en ontvang daarna een offerte voor de verzekering.

Dubbel glas zetten

Graag wil ik een vrijblijvende offerte opvragen voor het voorzien van dubbel glas bij een tweetal ramen. De grootte van de ramen zijn: 1. 80x133 cm. (kantelraam) 2. 45x115 cm. (openslaand raam)

Vocht in een dubbelglas raam

Er zit vocht tussen het glas van het grote raam. De afmeting is 2,80 meter bij 1,63 meter.

Enkel glas moet vervangen worden door ...

Enkel glas moet vervangen worden door dubbelglas (5 ramen dubbelglas) waarvan bij 2 ramen een ventilatierooster. De maten zijn: 580 x 1115 mm 2x 320 x 1235 mm 1 x 345 x 1720 mm 1 x 1430 x 1535 mm 1 x ventilatierooster 348 mm 1 x ventilatierooster 1433 1 x

vervanging enkelglas in dubbelglas in ...

vervanging enkelglas in dubbelglas in drie schuif ramen van 110 x 92 cm. Eventueel openslaande keukenramen 4 x 36 x 54 cm. Dit is een kruisraam. Huis is bouwjaar 1914

Benedenverdieping: groot: 1.04m x ...

Benedenverdieping: groot: 1.04m x 1.45m klein: 0.37m x 0.33m 0.37m x 0.87m Eerste verdieping: 1.46m x 0.61m 2 keer 0.99 x 0.47 m 1.05 x 1.10m Kozijnen zijn nog goed.