Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dubbel glas hr++ gehele woning:

Dubbel glas HR++ gehele woning

Wij willen onze woning voorzien van dubbel glas in de houten kozijnen. De bovenverdieping is nog enkel glas. Beneden is dubbel glas maar aan vervanging toe. ( Bouwjaar 1983 ). Totale oppervlakte strak gemeten is 16.4 m2. Totaal 16 ramen. Financiering loopt via de gemeente .
Onze klant uit Veenendaal (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbel glas hr++ gehele woning uit heel Nederland:

Raam met houten kozijn vervangen op tweede etage

Ik wil graag mijn raam met dubbel glas en houten kozijnen laten vervangen op tweede verdieping. Het raam is in 3 vlakken verdeeld. Ik weet helaas nu niet de afmeting maar ik schat ongeveer 1,80 x 60 cm. Mogelijk is er een steiger nodig voor deze klus.

Monteren van een warmtepomp

Ik wil graag een warmte pomp plaatsen op de vliering + wat daar nog bij komt kijken . Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Voordeur en zijdeur vervangen

Voordeur wil ik vervangen voor een moderne voordeur met een 3 puntssluiting, eventueel hiervan de deurkozijn vervangen indien huidige niet geschikt is. Zijdeur vervangen met deurkozijn (huidige is beschadigt) Boven de zijdeur glas alleen in rechthoek(zoals bij voordeur) en daarboven dichtmaken. Glas vervangen voor dubbel glas. Graag een prijs opgaaf per deur.

Vervangen kozijnen

Ik wil graag informatie over de mogelijkheden om aluminium kozijnen met enkel glas te vervangen voor nieuwe kunststofkozijnen met dubbel glas. Gaat om de volgende afmetingen: - Woonkamer: 277 x 198 cm - Keuken: 204 x 130 cm - Kamers 1e verdieping: 3 kamers van 204 x 130 cm - Badkamer: 115 x 31 cm - Zolder: 204 x 88 cm

Raamventilator plaatsen in dubbel glas

Ik heb een melkglas HR++(dubbelglas) raam van 52 X 214 cm daar wil ik een raamventilator in hebben! Is dit mogelijk en wat zijn de kosten?

Dakraam vervangen

Wij willen een dakraam laten vervangen van 114 cm x 118 cm (denk ik). Ik heb aan de buitenkant de maten opgemeten, maar weet niet of dit goed is. Het gaat om dubbel glas met een kunststof kozijn.

Raam in buiten spouwmuur realiseren

Graag laat ik een kunststof of houten kozijn met raam met dubbel glas plaatsen in een dichte, buiten spouwmuur. De is grote ongeveer 1.700 x 0.800 mm. De muur moet uitgezaagd worden. Graag ook afvoeren.

Gaskachels vervangen voor duurzame verwarming

Huidige verwarming bestaat uit twee gaskachels op de benedenverdieping. Boven (nog) geen verwarming. Gas, water en afvoer richting naar boven word aangelegd. Betaalbaar en goed verwarmingssysteem gewenst zowel boven als beneden. Gevels geïsoleerd, vloer en dak nog niet. Alles is dubbel glas. We willen graag advies wat voor verwarming geschikt is. We willen duurzame en milieuvriendelijke verwarming. Het gaat om een hoekwoning waar we met vier personen wonen. Het huis heeft 2 etages en een vliering. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Badkamerraam vervangen

Wij hebben een badkamer raam met een houten kozijn, groot en oud, wat niet meer goed afsluit. Wij zouden dat graag willen laten vervangen/maken. Buiten schilder werk is tevens niet goed afgemaakt (we wonen hier net) lijkt alleen grondverf. Dit mag eventueel mee in offerte. Zou ik een afspraak kunnen maken voor het bezichtigen en offerte. En eventueel een inschatting wanneer, zouden graag vóór deze winter willen, gezien deze situatie kou binnen laat. Bijgesloten een foto van buiten. Het is zowel van binnen als van buiten goed bereikbaar. Indien gewenst kan ik nog meer foto's sturen. De afmeting van het raam is ongeveer 119 cm x 130 cm. Het raam moet dubbel glas worden.

Warmteboiler aanschaffen en plaatsen

Ik wil graag evt. in combinatie met zonnepanelen Woning inhoud ca 400 kub . Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4 Zitten nog in de oriëntatiefase.

Partners

Partners van Casius